Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי אצל החבר במגאן שיש לו ריפוד כזה מבודד רעש בחלק הפנימי של המכסה מנוע

האם ניתן לקנותו/או להרכיב כזה דבר גם בלאנסר בכדי להפחית את רעש המנוע ?

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

ראיתי (דוקא ברכבי אספנות אבל זה יהיה טוב גם לך) ששמו מתחת למכסה המנו חומר בידוד המיועד לתעלות מיזוג אוויר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ראיתי אצל החבר במגאן שיש לו ריפוד כזה מבודד רעש בחלק הפנימי של המכסה מנוע

האם ניתן לקנותו/או להרכיב כזה דבר גם בלאנסר בכדי להפחית את רעש המנוע ?

אם אני לא טועה כל רכב שיצוא מהחברה מגיע עם "מגן רעש" על מכסה המנוע. רכב שהוחלף בו מכסה מנוע, המכסה התחליפי מגיע בלי.

פורסם

יש חברה שנקראת DYNAMAT החברה מפורום האודיו משתמשים בחברה הזאת דיי הרבה לבודד סאונד של מערכות אודיו לרכב

ברמה העקרונית אני יודע שעושים עם אחד המוצרים של החברה בידוד מכסה מנוע אם בקומבינה או שזה קיט מותאם אני לא יודע .

בטח אחד החברה מפורום האודיו יוכל לפרט יותר טוב

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם

אכן החומר שנועד לבידוד גגות מתאים לבידוד רעש.

מגיע בצבע כסף , כמעין משטח עם בועות אוויר בינהן, מבודד מעולה מרעש, מניסיון ברכב הקודם שלי,

רנו מגאן

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

סגב צודק.

יש לדיינמאט פתרון ייעודי להשתקת רעשי מנוע. זה חומר עבה המורכב מכמה שכבות שעושה עבודה מצויינת. תחפש את הטלפון של "אוטופרט" לקבלת פרטים נוספים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אכן החומר שנועד לבידוד גגות מתאים לבידוד רעש.

מגיע בצבע כסף , כמעין משטח עם בועות אוויר בינהן, מבודד מעולה מרעש, מניסיון ברכב הקודם שלי,

רנו מגאן

מזה החומר הזה

הוא מגיע בצורת לבד נכון ?,מעיין שטיח

איפה קונים?יש בטמבור?

מה שיש לחבר שלי זה בצבע שחור

מישהו יודע בערך מה המחיר של החומר הזה

פורסם

מדובדד מצויין זה דיינאמט אני לחבר של המשפחה יש מונית

שהוא מבודד בעזרתו את רעשי הדיזל הבלתי נסבלים. עוזר מאוד.

crazy... citroen ZX.

למכירה j-b weld יש לי שלוש חבילות.

פרטים בה"פ

פורסם

חברה אז איפה אני קונה את זה ?

יש את זה בטמבוריות שאני אוכל לקנות חתיכה ואז להתאים למכסה מנוע שלי ?

פורסם

אין קשר בין הבידוד לבין חום והתחממות המנוע.

דן, תתקשר לאוטופרט בפ"ת. הם היבואנים והם יוכלו להפנותך למפיץ מורשה מטעמם שיזמין לך את החומר

03-9232390

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אין איזה תחליף הום מייד כמו שאמרו חומר לאיתום גגות או משהו כזה שאני אוכל להתאים לבד למכסה מנוע.

יש לי הרגשה שהבידוד הזה של דיינאמיק יקר נורא

פורסם

איתמר, להזכירך:

מה הפואנטה שלך?

מהנדס הרכב ידע מה הוא עושה. אם הוא היה רוצה \ צריך לשפר את רעש מנוע\בידוד, הוא היה עושה את זה.

פורסם

מה זאת העקיצה הילדותית הזאת? אנחנו בגנון?

ואם אתה כבר מחליט לצטט - אל תכניס מילים שלא אמרתי.

הבחור רוצה בידוד כי מפריעים לו הרעשים. בידוד כזה לא משפיע על שום דבר אחד ברכב.

דן, לגבי הום-מייד - אני לא מכיר.

איתמר.

• תוכן חדש...