Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצבע בבגאז' שלי מתקלף ולכן החלטתי להוריד את כל הצבע ולצבוע את החלק מחדש, אצל פחח מקצועי אצלו צבעתי בעבר חלק אחר בהצלחה מרובה.

הבעיה היא שברכב שלי יש מן 2 פסי צבע (לא מדבקות) דקים לקישוט, שמקיפים את הרכב בגובה הדלתות ועוברים בין היתר דרך הדלת של תא המטען, מצידה האחורי ולא העליון. אם אקלף את כל הצבע, איאלץ לקלף גם את הפסים. זה מצב לא רצוי בעליל, מכיוון שהם מייפים מאוד את הרכב והם חלק בלתי נפרד מהעיצוב שלו (הרכב הגיע איתם במקור).

אני לא מתכוון להדביק מדבקות במקום פסי-הצבע מכיוון שזה לא ייראה כמו המשך הפסים שעוברים בצדדים, והם אמורים להתחבר ברווח שבין חלק הפח שמעל הגלגל האחורי לבין דלת הבגאז' עצמה ולהיות זהים לחלוטין.

מצד שני, אם אשאיר את הפסים ביחד עם הצבע שביניהם תהיה מעין מדרגה של צבע (הצבע שבין שני הפסים ישאר ישן), מצב נוסף שאני לא רוצה להגיע אליו.

צבע הרכב לבן, צבע הפסים: אחד עבה בצבע אפור-כחול ואחד דק בצבע אדום, אני לא יודע את הגוונים המדויקים\נוסחה\מספרים (הייתי רוצה לדעת אבל אני לא יודע איך לברר)

אצייר אילוסטרציה קטנה כדי שתבינו על מה מדובר:

צבע לבן

=======פס=בצבע=אפור=כחול==

צבע לבן

--------פס--בצבע--אדום-------

צבע לבן

אם יש צורך אצלם תמונה ואצרף אותה, במקרה שהאילוסטרציה לא נהירה מספיק..

השאלה היא מה אני עושה?

*השאלה נכתבה לאחר שביצעתי חיפוש ואם פספסתי אשכול שנכתב בנושא, אני מתנצל על בזבוז זמנכם ואשמח לקבל לינק אל האשכול

פורסם

הפסים הם צבועים? מובלטים ע"ג הפח? פלסטיקים?

עריכה: תמונה שווה אלף מילים..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לך פיז'יו? מדובר בדגם 205 או 309?

אם כן הפס שאתה מדבר עליו הוא מדבקה. אצלי ב- 309 יש 3 פסים כאלה. כאשר הייתי צריך לעשות פחחות לדלת ביקשתי לצבוע עד הפס. לאחר צביעה לא רואים הבדלי צבע בין חלק שנצבע לחלק מעל מדבקה (אוטו בצבע לבן).

פורסם

אני מבין שהאילוסטרציה שלי לא משהו :|

אוסיף תמונה ברגע שאגיע הביתה, אני אצלם את זה כמו שצריך.

הפסים הם מצבע, הם לא עשויים מחומר מסוים, אלא פשוט צבועים על גבי הצבע של הרכב.

הם לא מה שנקרא "פסי קישוט", הם פשוט פסי צבע שמקיפים את הרכב.

פורסם
יש לך פיז'יו? מדובר בדגם 205 או 309?

אם כן הפס שאתה מדבר עליו הוא מדבקה. אצלי ב- 309 יש 3 פסים כאלה. כאשר הייתי צריך לעשות פחחות לדלת ביקשתי לצבוע עד הפס. לאחר צביעה לא רואים הבדלי צבע בין חלק שנצבע לחלק מעל מדבקה (אוטו בצבע לבן).

הרכב הוא קרייזלר, והפסים הם מצבע בוודאות.

האם אתה יכול לצרף תמונה של האיזור שבין המדבקות כדי שאני אראה אם יש כזו "מדרגה" בין צבע חדש לישן? לפני כמה זמן צבעת את הדלת?

פורסם
אם זה צבע אז למה שהפחח לא יעשה לך אותם פסים?

כי הם צריכים להיות בעובי מאוד מסוים, ויותר חשוב מזה - בגוון זהה לצבע של הפסים שיש בצידי הרכב, ואני לא יודע מה בדיוק המספר של הצבע של כל אחד מהפסים. אני פוחד שזה יצא שונה מהפסים המקוריים.

פורסם

לדעתי יש שתי אפשרויות:

1) מיסוך של הפסים ע"י מסקינג טייפ.

2) צביעה מחדש של הפסים יחד עם הצביעה הכללית.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לדעתי יש שתי אפשרויות:

1) מיסוך של הפסים ע"י מסקינג טייפ.

2) צביעה מחדש של הפסים יחד עם הצביעה הכללית.

1) זה יגרום להשארת חלק של צבע ישן בין הפסים, והפחח אומר שזה יצור מדרגה בעקבות ההבדלים בין הצבע הישן לצבע החדש. לשים מסקינג טייפ *בדיוק* על הפסים הוא דבר בלתי אפשרי, כי אי אפשר לאטום אותם במאת האחוזים

2)אני לא יודע מה בדיוק הגוון של הפסים, אם אצליח לברר אני מניח שזה אפשרי אבל אני לא יודע איך

פורסם

תסע לפחח זה המקצוע שלו לתקן צבע והוא כבר ידע להתאים את הגוון.

אני בטוח שאתה לא הראשון עם אותה בעיה והפחחים מצאו לה פיתרון.

פורסם
תסע לפחח זה המקצוע שלו לתקן צבע והוא כבר ידע להתאים את הגוון.

אני בטוח שאתה לא הראשון עם אותה בעיה והפחחים מצאו לה פיתרון.

הם אכן מצאו לבעיה פתרון והוא מדבקות, הוא הראה לי רכב בו הוא שם מדבקות וזה אכן נראה לא רע אבל זה לא נראה כמו הפס המקורי. האם התאמת הגוון היא כה פשוטה? יש לציין שאני לא יודע את המספר של הגוון המתאים לפסים.

פורסם

נסה לברר אצל היבואן..

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...