Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרינץ 1000 הלכה היום לעולמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבין אותך מאד.עברתי מקרה דומה מאד עם הוולוו 121 שלי לפני 4 חודשים

---------------------------------------------------------

אלפארומאו ג'וליה 1973,וולוו 122 66,טנדר בריסקה 66,

אופנוע BMW R50

אליעד.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חובבי סנאף כולכם... :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חובבי סנאף כולכם... :)
מוקדש לכל חובבי הסנאף המוטורי שפתאום יצאו מהארון.....:twisted: :

http://www.wreckedexotics.com/

אגב, אפשר להרשם שם כמנויים (חינם) ולקבל עידכון יומי של תאונות.

אנשים חולים :silly::loco::screwy:.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

כמה מצער לשמוע ,

אבל הסמליות שביום השואה ?!?! מעניין

העיקר שלאשה שלום !

ותמונות , ממש לא , עדיף לזכור אותה במלוא הדרה !

ליאור , תתגבר .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

עצוב לשמוע על הפרינצ, אבל טוב לדעת שלא קרה כלום לאישתך.

רק לפני שבוע/שבועיים, מקרה דומה, ג'יפ של עו"ד (שו-איסמו?) דרס פיאט פונטו ובה אם ותינוק...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

נשמע כאילו הפרינס עשתה חאראקירי....:wink:.

עכשיו יום השואה מקבל משמעות נוספת עבורנו ונעמוד גם לזיכרה של הפרינס של ליאור... :cry:.

מקוה שהאישה עברה בדיקות רפואיות.

אני עברתי פגיעה דומה לפני כ 4 שנים ורק אחרי מספר ימים החלו להופיע כאבים שליוו אותי תקופה ארוכה. בפגיעה השניה (לפני כשנה וחצי) כבר הלכתי להיבדק. קיבלתי 14 יום מנוחה. טיפולים פיזוטרפיים וצ'ק של 7,000ש"ח...

תרגישו טוב.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
עצוב לשמוע על הפרינצ, אבל טוב לדעת שלא קרה כלום לאישתך.

רק לפני שבוע/שבועיים, מקרה דומה, ג'יפ של עו"ד (שו-איסמו?) דרס פיאט פונטו ובה אם ותינוק...

אכן מצער מאוד. העיקר הבריאות, כל השאר שטויות.

הנושא הזה של ג'יפים/טנדרים מתנקשים מאחור ברמזורים אדומים נדמה שהופך למכת מדינה! :evil:

מאזדה 3 חדישה של ידידה שלי הלכה למגרש הגרוטאות בנסיבות דומות ברחוב בני אפרים בת"א לפני כשבועייים - הפעם איסוזו טרופר שבעליו חיטט באף או בפלאפון או השד יודע מה. הולכות הרגל במעבר החציה בצומת אושפזו במצב קשה. מפחיד!

בריו דה-ז'נרו למשל לא עוצרים באדום ככלל - כדי להימנע משודדים.

בקצב הזה נאלץ כולנו לאמץ נורמות נהיגה דומות כדי להתחמק מחולמנים הדוהרים ברכבי ענק.

פורסם

קודם כל העיקר שהאישה בסדר,אל תוותרו על בדיקות במיון,ועל רישום של התוצאות .

לגבי הרכב ,כואב הלב ,אבל אולי באמת אפשר להפוך אותו לתצוגה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ראשית, כמנהל הפורום, אני מבקש להימנע מאיזכורים נוספים של יום השואה - זה לא לעניין ולא בר-השוואה לשום דבר אחר.

ועכשיו לליאור - קודם כל העיקר הבריאות, והעיקר שחגית בסדר. כמו שאנחנו מכירים אותך, אני בטוח שתפצה את עצמך על עוגמת הנפש בכירכרה אחרת - So cheer up and get back to work !!!

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

העיקר הבריאות.

באסה :evil:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

עצוב לשמוע, אך כמו שכתבת במודעת המכירה, המטרה בקניית הפרינץ הייתה בניית רפליקת TTS, שאותה תגשים בסופו של דבר. היית כבר מוכן פסיכולוגית להיפרד ממנה וחבל שזה קרה בנסיבות האילו.

החלמה מהירה לחגית :mm_smile:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...