Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרינץ 1000 הלכה היום לעולמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיקר שהאישה בסדר.

ל'

לזכר ימים טובים יותר....

פרי.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליאור כמו כולם תסתכל על הצד הטוב שאשתך בריאה ושלמה

כי בריאות לפני הכל.

ואין דבר תזכור ש "גם זו לטובה" .

פורסם

ליאור

קודם כל שמח לשמוע שאשתך בסדר, זה הכי חשוב יותר מהכל, ומצטרף להמלצות ללכת לבדיקות, יש דברים שנבנים עם הזמן. ואגב כל הכבוד לה על האומץ של נהיגה בפרינץ ביום יום :wink:

כעת לאחר שנפרדת מידידתך האמבטיה, תוכל לשנס מתניים לכיון החדש שבחרת. אז רק בריאות, והרבה בהצלחה בעתיד.

רק טוב.

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

ליאור, מצטער לשמוע. בגלל זה אני מתעצבן כל פעם שאני צריך להוציא את המנטה שלי מהחניה לנסיעה שגרתית, רק הפחד שמישהו בטעות יכנס לי באוטו ויגרום לו נזק הורג אותי. בגלל זה לקחתי את המנטה B, להשתמש בה ביום יום כי אין בעולם סכום של כסף שיחזיר לי את מה שהשקעתי באוטו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

העיקר שהאשה בסדר.

רק בריאות.

שתעשה צילום צוואר - לפעמים יש כאבים מאוחרים ונזק שלא שמים לב אליו במקום.

עצוב לשמוע.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נמאס לי מהטנדרים הגבוהים (בעיקר המאגנומים - אבל בעיקר לאוכלוסיה שגרה בעיר וחייבת 4X4 מוגבה עם מגן חזירים כדי לעמוד על מדרכות) שנצמדים אלי מאחורה, ומזגזגים כאילו אין מחר.

וזה משפט ששמעתי ביום שישי שעבר, שהלכתי עם זוגתי לסרט, מאחורי עמד הברבר הישראלי המצוי, שלא רק הסריח מהפה, אלא גם ניסה לתחמן, וצעק בקולי קולות. (אותי - הוא לא עקף :evil: ).

ונחזור למשפט:

מאז שקניתי את הDmax אני כמו מלך בכביש... אנשים מפחדים לעקוף אותי, אחי

מי שעבר ביום שישי מהסופרלנד, ראה בטח דייהטסו פירוזה (ג'יפ עם שם של יער טרופי) שנתקע בסופרלנד לאחר שניסה להכנס למתחם האגם, התחפר, וכמו כלב קטן שחוזר למלונה לאחר שמכים אותו, ביקש עזרה...

שאני לא אעשה לו טיזינג? (חברי פורום פורד אירופה - יש לכם במקרה דה-ז'וו? :wink: )

אמרתי שאני חייב ללמד את הנבלות האלה לקח, אלה שרומסים והורסים למען קידוש ה4X4 (ספק מטיילים, ספק מפצים על חסך באיבר מסוים, ואני ממש, אבל ממש לא מתכוון למוח) עברתי לידו בהילוך ראשון עם חצי גז, מתחפר-מתקדם, אבל בעיקר מעיף חול לכל עבר גורם למבטי פליאה...

בריאות בריאות בריאות - כל השאר, הבל הבלים.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

ליאור,

גרמת לרבים בפורום להתאהב במכונית הזאת ויצרת סביבה הילה של ייחודיות.

אומנם הפרינץ הייחודית כבר לא תשוב להיות מקורית-שלא-שופצה-מעולם, אך אני משוכנע שלאור הפרוייקטים עוקרי-האישונים ששיתפת בהם אותנו עד כה, אתה לא אחד שירים ידיים כל כך מהר...

אז...

החלמה מהירה לאישתך.

וזכור, ליאור: אחרי כל שפל - תבוא הגאות... :mm_yeah:

משתתף בצערך,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

ליאור

ראשית כל אני שולח ברכת בריאות לאשתך חגית.

שנית ,חבל על הפרינץ המושלמת שהפכה למושבתת :shock: ....

אני מקווה שתתגבר על זה.

ליאור לפניך :

המדריך -מה לעשות לאחר תאונת דרכים: ביטוח /משטרה /ביה"ח/ שמאים

מאת:אילן פייביש

קישור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=33492

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

מצער מאוד לשמוע, אבל מי שחשוב באמת לא נפגע ואלו בני האדם.

עם כמה שאנחנו אוהבים מכוניות ישנות וכמה שהפרינץ היתה יפהפיה ונדירה - זה רק אוטו, יהיה אחר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ליאור מצתרף לכולם כאן.אני משתתף בצערך.וכמה שקשה להסתכל על הדברים

זכור שהכל קורה לטובה!אחל לאישתך החלמה מהירה.

ממני יוני.

• תוכן חדש...