Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרינץ 1000 הלכה היום לעולמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל החלמה מהירה לאתשך שתחייה!..

אחרי זה... אין לי מה לומר חוץ מחור ענקי בלב שנפער לי עכשיו :roll:, אבדה גדולה, אבל אל תיקח קשה,

מכוניות הן כמו כרטיסייה של אוטובוס, בהתחלה הן נקיות, ישרות ולא מחוררות אבל לאט לאט עם הזמן הן מתחוררות ואף נגמרות! ואל תשכח שכל דבר סופו להיגמר, מה לעשות??

מצטער על הפסימיות...

יהיה טוב!!! עוד תשוב בתך לחניונך!!

Polo 2012

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מסכים עם זה "שהם כמו כרטיסייה של אוטובוס"!

רכבים כאלה יכולים לעבור מאב לבן וכו'..

מה שאני יודע זה, שאני הייתי מתעצבן ולא יודע מתי הייתי יוצא מזה - אחרי מקרה כזה!

פורסם

היי , ליאור ,

דיי מצער לקרוא על התאונה . . . אני זוכר את אותה כתבה שבה תיעדת את הטיול ברחבי הצפון עם בת זוגתך שתחיה . באותו רגע הבטחתי לעצמי שזה מה שאני אעשה בדיוק לכשאעלה את האספנות שלי לכביש .

דרך אגב , כמה אירוני הוא שביום שאתה הורדת את הפרינץ שלך מהכביש , העלתי אני את הבימר שלי . .

מצער לקרוא .

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

מצטרף לכולם .

עצוב לישמוע ..

אבל , כמו שכתבו כבר, זה רק רכב .

מזל שאשתך לא נפגעה.

פורסם

ליאור מצטרף לכולם

עצוב מאוד לשמוע

חבל על הפרינץ

אבל מה שחשוב באמת זה חגית

פורסם

באסה..

שמע, עכשיו אתה צריך לסיים מהר את ה-TTS, כי איך תחיה בלי פרינץ כלשהי?:wink:

החלמה מהירה לאישה!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אם המזל שלך במציאת רכב אני בטוח שמסתובבות להן בארץ עוד מספר פרינצים כאלו יד ראשונה ושמורות ככה, שאולי תרכוש לך יום אחד.

ידוע לי על אחת בחיפה שהוא לא מוכן למכור, אבל אולי הקסם שבך יצליח לשכנע אותו...

עצוב מאוד שמשווים את זה לשואה או ליום לזכר ששת המיליונים שנספו ונרצחו יהיה זכרם ברוך לעולם ועד.

רכב אחרי הכל זה פח, מזל שזה רכב גרמני ולאשתך לא קרה כלום.

שיילך הרכב העיקר האישה והזוגיות לנצח.

בהצלחה בפרויקט ה tts ובשאר הפרויקטים שאתה תמיד עושה ומעלה אותם לכאן.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ליאור, משתתף באובדנך על מכונית שהשקעת מאמצים רבים להשיגה....אך אני מאמין כי כעת יגברו מאמציך להשלים את פרוייקט ה-TTS .........

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
העיקר שחגית מרגישה טוב.

כל השאר לא משנה.

מצטרף!

אבל, חבל באמת על האוטו, במיוחד, שעלות הביטוח, שתיקבל, תהיה כנראה מזערית- מבחינת הרוב ה"אנשים הנורמליים" - זה רק גרוטאה ישנה, שעדיין נוסעת... (בטח, המחשבות של אוטו הנהג היו: אוף, איזה מזל, שנכנסתי בגרוטאה, ולא במרצדס).:evil: חבל!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
(בטח, המחשבות של אוטו הנהג היו: אוף, איזה מזל, שנכנסתי בגרוטאה, ולא במרצדס).

הלו הלו, שקול מילים . . . :lol:

ליאור,

הכל בשליטה של האל.

הוא מחליט, הוא יודע למה, ולכל דבר יש סיבה.

אבל, אל תאמין למי שיאמר לך "הכל בגלל שלא היו לך מזוזות במשקופי הרכב . . ." :-)

שנהיה רק בריאים - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...