Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה - מפגש פורום הטכני ה 1...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עלה במוחי רעיון לבצע מפגש פורום "טכני, אחזקה וטיפולים".

סה"כ כולנו מכירים אחד את השני בצורה וירטואלית (ולא וירטואלית) ויש לנו מכנה משותף: לפרק כל בורג ואום באוטו, לדאוג שהוא יהיה נקי וסטרילי כמו רצפה בחדר ניתוח ולדאוג ששמן המנוע יהיה לפחות בדרגת כתית טהור 10W40...

כמו שיש מפגשי פורום אודיו ופורום אספנות (או מועדון ה 5), אין שום סיבה שגם אנחנו לא ניפגש פעם אחת פנים אל מול פנים ולא רק מאחורי מסך ומקלדת, כינויים וחליפות של איומים.

אני חושב שזה יכול להיות משהו נחמד מאוד.

אני ארים את הדגל ואציע את יום שישי ה 17.3.06 מאחורי אצטדיון ר"ג (ה"אוטו-סנטר" הרשמי) בשעה 13:00.

מה אתם אומרים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש בעייה?...

במפגש אודיו, פותחים את התא מטען, מקשיבים לסטריאו, וכו... זה הנושא המרכזי, היחידי, וזה מעולה.

במפגש טכני, תהיה בעיה, אלא אם עושים את זה חכם, וזה צריך להיות מקום שיש מבנה לשבת בו, לדון בנושא או שניים, כהדרכה /הארה/הצגת נושא, אחרת עלול להיווצר מצב שלא יהיה על מה לדבר, וזה נראה לי שיקרה.

מפגש פורום טכני , זה דבר שכבר בוצע דרך פורום אחר בעבר בצורה שציינתי.

בברכה

ו...לילה טוב

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
יש בעייה?...

במפגש אודיו, פותחים את התא מטען, מקשיבים לסטריאו, וכו... זה הנושא המרכזי, היחידי, וזה מעולה.

דני

ופה, כל אחד יביא את הארגז כלים שלו, ונראה למי יש את הכי גדול... סט בוקסות כמובן.

רעיון חיובי, אני בעד.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

אם הולכים על מפגש חברתי, מקסימום טיפ-איפה טכני (עוזרים למישהו להחליף חוטי הצתה, נניח) אז קניון איילון בשישי בצהריים זה אחלה אופציה.

אחרת - כדאי לדעת לגייס למפגש בעל מקצוע עם מוסך או סדנא גדולה, שיארח אותנו אצלו לכמה שעות של דיבורים והדגמות טכניות.

אבל בלי קשר - אם אפשר לדחות את המפגש ל14:00, זה יהיה מעולה!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפני כמה חודשים הזמין איל נוימן ביום שישי אל מעבדתו, לרכב ממוחשב שהייתה בקיבוץ נצר סירני, למפגש עם הדגמה, על רכב, של הפעלת ופיצוץ כריות אויר והרצאה קצרה על מע' כריות אויר מכל היבטיה. המפגש לווה בכיבוד עשיר אך לצערי מספר הבאים מהפורום היה קטן. כל מי שהגיע התרשם מהמפגש ומרמתו הגבוהה ותרומתו הרבה של המארגן. אני מקווה שהיום יש נכונות גבוהה יותר לבוא למפגשים ואולי אוכל לארגן זאת עוד פעם במעבדתו של איל שכעת הנה באשדוד, לפי התגובות בשרשור זה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הפרסום למפגש של איל היה קטן מאוד, ונבלע אי שם בדפי הפורום מהר מאוד.

אם הוא היה זוכה לפרסום קצת יותר בולט משוכנעני כי היו באים הרבה יותר חברים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לגבי פורום טכני ומפגש:

אכן, אפשר לעזור בדברים קטנים, טיפולי 10 אפילו...

אפשר לתת יעוץ לאנשים עם קסנטיה, שלא יודעים שיש בדוד מחיצות/תריסים, שנוטים להתפרק עם הזמן.

בקיצר, תומך ברעיון, אפשר לעשות משעה 14:00, אח"כ להמשיך גם למפגש ה5 שנמצא לא רחוק.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני מזמין אתכם למפגש טכני אצלי בחנייה.

בלו"ז:

1. החלפת קלאצ'.

2. חיווט מחודש לכל החשמל ברכב.

3. פחחות כללית + צבע.

אני מנדב את הרכב - החלקים עליכם.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...