Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בזמן עצירה (רמזור לדוגמה) כשההילוך משלוב על D האוטו רועד, מרגישים את זה בעיקר במושבים.

מחוג הטורים נמצא בדיוק בחצי בין 0 ל-1.

מה יכולה להיות הבעיה? תודה

פורסם

יש לבדוק ניקיון מע' ההזרקה , בית מצערת , ועוד-- , + בד' ו/או ביצוע כיוון בסיסי (לעיתים תלוי במודל ואז גם בד' כיוון הצתה במקרה של מפלג "חיישן" קאמשפט פנימי)

מובן שיכולות להיות סיבות נוספות כמו דליפת ואקום ועוד רבים.

השאלה היא האם הזיוף הוא "עגול" כלומר עובד על 500 סלד כאשר כל הצלנדרים משתתפים, או שמא אחד מהם לא משתתף בכלל/ או לא משתתף רק בסיבובי סרק.

לטפל בהתאם לממצאים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לחבר כזו 98 .

הטורים גם על 500 וישנן רעידות מעצבנות.

לי נראה ש- 500 סל"ד זה נמוך יחסית,אולי אם הטורים יהיו כ- 750 סל"ד הרעידות יעלמו.

העיניין הוא שלכוון טורים לבד זה סיפור בפני עצמו:roll:

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

היום האוטו עבר טיפול 115 אלף ק"מ, נוסף לדברים הרגילים שהוחלפו הוחלפה גם הצמה המתחברת לראש המנוע (איפה שהמזרקים - לטענת המוסכניק צילינדר אחד לא קיבל מתח), אך בעית הרעידות עדיין קיימת.

המוסכניק טוען שהבעיה אינה טכנית ויש לקחת את האוטו לפחח ש"ימתח" את האוטו מה כוונה? והאם הגיוני?

נ.ב - תושבות המנוע חדשות הוחלפו לפני שבועיים

פורסם

לפי מה שאני מבין ממך ,הפחח טוען שהמנוע אינו מורכב ו/או אינו יושב באופן מאוזן וכפי שהוא אמור להיות מותקן, ואם הוא מדבר על מתיחת האוטו, הוא מדבר שמשהו עם התושבות לא מסתדר כתוצאה ממכה חזקה שהאוטו קיבל ואשר משהו זז (שילדה למשל?) ואז המנוע לא במקומו ולכן רועד.

זה מה שאני מבין ממה שאתה מתאר כציטוט שלו, ככל שאתה מצטט אותו נכון, ככל שהוא הסביר נכון, ככל שהוא איבחן נכון, וככל שאתה הבנת אותו.

תמוה הח' צמה מסויימת ושהבעיה אף לא היה בה שיפור , אז מה הוחלף ולמה, שהרי אם אחד הצלנדרים לא קיבל פקודת הזרקה או פקודת ניצוץ ועכשיו כן, אז היה אמור להיות שיפור מהותי גם אם לא פתרון מושלם.

גש לאיבחון נוסף לאשר או לפסול את שנאמר לך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

איך מוסכניקים מנסים להתנער מאחריות/עבודה.

פשוט מדהים, FUCKIN SHIT, כולה לחבר סורק, לבדוק תקלות, לבדוק סל"ד ולכוון.

מתיחות, שמתיחות.

לפי דעתי, אם לא הרגשתי קפיצות בסל"ד בזמן עמידה, אותו מכונאי צריך להחזיר לך את הכסף בגין החלפת חוטי ההצתה (לפי מה שהבנתי ממך).

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...