Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער חבר'ה הייתי רק חצי שעה.......הייתי חייב למהר......לפחות הדלקתי אזעקה של מישהו :-)

תמיר

פורסם

אני , שלא שותף גדול בכתיבת תגובות לאו דווקא מחוסר עניין אלא מחוסר ידע ,שכבר הרבה זמן קורא בפורום, רציתי מאוד להגיע היום אך בגלל שאבא שלי בביוקר בארץ היינו צריכים לסדר כמה עניינים דחופים. מחכה לפעם הבאה!

פורסם

היה על הכיפק למרות הדחיסות של המפגשים האחרים שגוררים איתם ילדודס.....

הגעתי ב1600 (יום עבודה מפרך) והיינו שם (המשוגעים) עד 2000 ,בכ"א היה נחמד מאוד-אל תחזרו על זה עוד פעם!(הכוונה היא ליום שישי).

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

היה מפגש אחלה למרות שהלכתי אחרי כמה דקות

לצערי לא באתי עם הרכב כי אח שלי תכנן לעצמו משהו אחר החלאה הזה

ממה שהספקתי לראות הייתה היענות נחמדה ולא ניסיתי להכיר אנשים כי פשוט לא הייתי עם האוטו אז קצת "התפדחתי" מחכה בקוצר רוח למפגש הבא כי אח שלי ביום שני טס לשנה לחו"ל ככה שיהיה לי את האוטו תמיד

מחכה לתמונות

נדב

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

ובאמת יצא לי לראות לאיזה דקה את ההוא עם הקואליר קופה האדומה עם האודיובאן

נראה לי שהלב שלי החסיר פעימה כשהוא הגיע.

באמת סאב מרשים

אבל בגדול מהמערכות ששמעתי המערכת שלי לא נופלת מהרוב ובלי בניה ובלי אטימה.

אבל עדיין אחלה מערכות

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

היה באמת מפגש מהנה, סה"כ עם כל הרעש והבלאגן מסביב של שאר המפגשים שהצטרפו להם.

הגעתי בשעה 15:30 בדיוק אחרי שסיימתי להתקין מחדש את המערכת אחרי התאונה, וכמובן נשארנו שם מס' חולי נפש מדופלמים עד שעה 20:00 בערך.

כל הכבוד על הענות, שמחתי לראות עוד קצת אנשים שלא היו הרבה זמן.

היו חסרים לי כמה חברים.

איתמר,כל הכבוד על השיפור המשמעותי אני שמח לראות שסוף סוף אתה מעלה חיוך על פניך!, אני מחכה למפגש הבא לשמוע שוב.

בכל אופן, בוא נשאר עם ימי שבת, שבהם הרחבה היא נטו שלנו ללא גורמים מפריעים(מאוד), וכמובן קצת פרטיות עושה את האווירה נוחה יותר.

under construction..

פורסם

גריני רק הגעתי שראיתי אותך והלכתי אחרי 20 דקות.....אם לא הייתי לחוץ בזמן הייתי מדסקס איתך על המגברים שלך קצת.

פעם אחרת.

תמיר

פורסם

היה אחלה מפגש באמת ולאחר שמיעה של הJBL 75.4 אני הולך עליו בטוח למחיר שלו נותן תמורה גדולה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
מצטער חבר'ה הייתי רק חצי שעה.......הייתי חייב למהר......לפחות הדלקתי אזעקה של מישהו :-)

תמיר

הייתי ליד וזה היה מחזה די מצחיק........

ישבתי מאחורה אצלך וכאבה לי האוזן אחר כך...

מה מגביר את הדבר הזה?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
הייתי ליד וזה היה מחזה די מצחיק........

ישבתי מאחורה אצלך וכאבה לי האוזן אחר כך...

מה מגביר את הדבר הזה?

MAC AUDIO Z2200.

תמיר

• תוכן חדש...