Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה תודה. המידבאסים של הדיינאודיו, יוגברו ע"י הדנון, וגם הסאב.

את הכל אתקין בפורד, ואת הר"ד, החלפתי לפנסוניק 5401, שנשמע מעולה למחיר.

העניין, שהבאסקט של הדיינ לא נכנס בדלת, ואצטרך לחתוך אותה, בנוסף להגבהה. ובשביל זה, צריך איזה יום אחד להתלבש על העניינים.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלומי, תתחדש אם לא אמרתי לך כבר.:).

מגבר פצצה, ראיתי, שמעתי, אפילו נברתי בקרביים שלו על מנת לגלות איזו מציאה זאת.

אל תאמר "צריך איזה יום להתלבש על זה", מחר זה יום מצויין בדיוק כמו היום וזהה לאתמול.

יאללה קדימה,ג'יקסו ולעסק! נראה מה הדיינאודיו שווים.:):).

(קונקט עם אלמנטים של דיינאודיו ,טוויטרים של דיימונד והגברה של דנון{זה מתחיל להשמע יותר הזוי מהרכב שלי!})

מאוד מעניין הדנון אם הדיינאודיו, מקסימום אני תמיד אשמח לעוד זוג אלמנטים איכותיים:wink:[הממ.רמז] , סה"כ יש לי הגברה תואמת בשבילם השאלה היא רק באיזה מגבר לבחור?!.

אהה...שלומי....עדיין המגבר שלי יותר ישן.:)

under construction..

פורסם

שלומי ? רוצה רדיו דיסק של דנון???...:wink: :wink:

אני מתקן למישהו אותו... רשום עליו דגם DCT-670

תתחדש...

תמיר

פורסם
תתחדש עושה רושם של מגבר ממש טוב

זה שרשום עליו DENNON זה לא אומר שהוא מגבר טוב, אומנם יש להם ליין מוצרים של סטריאו ביתי מעולה אבל בכל מה שקשור לאוטו אין לדעת.

גם המגברים של רוקפורד עושים רושם של ממש טובים, יפים גדולים ועליהם נאמר המשפט:"כגודל הצפייה כגודל האכזבה".

פורסם

מגבר של דנון, אקולייזר של דנון, רמקולים של דיינא-אודיו - עוד מעט אני מגיע לאורג#$%!

מעניין אם NAD מייצרים ליין למוצרי רכב משלהם... כמו נקימיצ'י - הם והמילה עיצוב לא נמצאים באותו הצד של האינצקלופדיה אבל הם בעמוד הראשון שבו כתובה המילה "איכות"!

תתחדש - נראה סוף מקווה שגם ירים את המערכת שלך כמו שצריך, חזק ובלי עיוותים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

(קונקט עם אלמנטים של דיינאודיו ,טוויטרים של דיימונד והגברה של דנון{זה מתחיל להשמע יותר הזוי מהרכב שלי!})

לא.

גרין מנסטר יש רק אחת.

אולי עכשיו תשנה את הניק מאודיופיל לבלו מנסטר או שמא היה זה גריי מנסטר? :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...