Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל ברצוני להודות לכולם על התגובות.

ל NIV1, אני לא מבין מה אתה לא מבין בעניין שוק המשומשות. לתחזק רכב זה עניין כל כל יקר גם כך שלאנשים מהיישוב זה פרמטר חשוב מאוד. נכון שלהנות מהמהיגה זה גם חשוב אבל .... (תחשוב על כמה הנאות אתה מוותר כי הן יקרות מדי?).

ולעניין, אני קצת מתבלבל כי אני קורא נתונים שונים על אותו רכב מאנשים שונים לכן אבקש להתמקד במספר נקודות שציינתי בהתחלה על פי הסדר הבא:

1. אמינות ועלויות - מה הנסיון שלכם בתדירות ביקור במוסכים, עלויות חלפים, איכות המוסכים ...

2. שקט בנסיעה - בבקשה להתיחס לרעש כביש, מנוע וייברציות שונות וכו... (לדעתי פרמטר רלוונטי יהיה "האם יש צורך להגביר את עצמת השמע ברדיו בזמן נסיעה בכדי לשמוע ברור".

3. נוחות נסיעה - החבר שלי לא משתולל ולא טס 150 קמ"ש ולא עושה חרקות ותאוצות. פשוט רוצה לנסוע בנוחות - מתלים, מושבים, עצמת מזגן ...

4. צריכת דלק - פרמטר זה קשור כמובן לעלויות.

שוב תודה לכולם.

פורסם

ל EDAN839

על פי הנסיון שלי מאזדה 6 זו מכונית רועשת (רעש כביש חזק)

הונדה אקורד או איזה מיניוון לדעתי זו הבחירה המוצלחת אבל הוא לא רוצה, לא יודע למה.

פורסם
חשבת אולי על מאזדה 6?

אמינה,נוחה,שקטה,שוק משומשות אחרי 3-4 שנים.

עידן.

נסעת על המאזדה 6 מול המתחרות שלה?

הדבר האחרון שהמאזדה 6 מצטיינת בו זה בידוד רעשים ונוחות.

גם לגבי סחירות קשה לנבא מה יהיה השוק שלה בעוד 3-4 שנים. תראה את מקרה הלנטיס, בזכות "הצפה" לא פרופורציונאלית בשוק, סובלת הלנטיס משוק יד שנייה יחסית חלש למתחרות הישירות.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אני לא מבין את כל אלה שצועקים בדאגה על שוק המשומשות העתידי:

שוק משומשות? מאזדה 6? נראה אותו מתמודד עם פנסיונריות הליסינג שיציפו את השוק.

ליסניג! אתה אמרת! כמו גם השכרה וכו'. לא כל הישראלים מהמרים בקניית רכב ליסיניג, ולידיים פרטיות יש יתרון משמעותי!

תראה את מקרה הלנטיס, בזכות "הצפה" לא פרופורציונאלית בשוק, סובלת הלנטיס משוק יד שנייה יחסית חלש למתחרות הישירות.

לא נתקלתי ולו פעם אחת במישהו שרצה למכור לאנטיס פרטית ממוצעת והיה צריך לוותר על סכום רב ממחיר המחירון.

ובטח לא שוק חלש.

עם ישראל מצביע לכיוון העדר, וממשיך איתו לאורך שנים. (ע"ע סובארו ליאונה)

נהפוך הוא, הרבה יותר קשה יהיה למכור רכב שנמכר בכמויות נמוכות משמעותית מהלאנטיס (ע"ע מיצובישי כריזמה/לאנסר,ניסן אלמרה וכו'..) בגלל אותו מיתוס שנוצר סביבה.

לעיניין השרשור, מאזדה 6 אמנם לא שקטה יחסית למתחרות, אבל המנוע גם לא משמיע באסים כמו סאב בזמן עבודותו!

הרעש המטריד נשמע במהירות שיוט גבוהה (100 וצפונה) והוא נעזר בתיבת ההילוכים הקצרה שאחראית ללמעלה מ-3000 סל"ד במהירות הנ"ל.

האוונסיס טובה, אפילו טובה פלוס, אבל מבחני דרך רבים מצאו אצלה נקודות תרופה לא נעימות, כולל סעיף הנוחות (אם אני לא טועה, רוני בעבר פרסם התרשמות)

לפרימרה גיר רציף(לטוב ולרע, הרבה אנשים סולדים/לא מתחברים), מנוע מצויין, והנדסת אנוש מקורית (שוב, גם פה יש אנשים המעדיפים את מד המהירות מול הפרצוף) ומבין המתחרות נראה שדווקא היא תסבול משוק קשה.

לדעתי האופציה המשתלמת והטובה ביותר לרכישה כפי שכותב השרשור מחפש היא המונדיאו!

אופציה נוספת היא הפאסאט 2 ליטר.

אמיר.

פורסם

בשיעורי מיקרו מקרו כלל בסיסי הוא, ככול שההייצע בשוק תחרותי, גדל כך קטן מחירו. לא יעזור כלום, אדם אשר חפץ בלרכוש לאנטיס יכול לחפש ולמצוא מאות ואף אלפים של מכוניות דומות לדגם אשר הוא חפץ בו.

לגבי הפאסאט, הייתי מתרחק ולא שוקל כלל. מדובר ברכב מיושן מאוד, לא מהנה לנהיגה,נוקשה (בכיול המתלים) בעל מנוע מיושן וחלש (אם מדובר על גרסת 2,0) ותדמית אמינות לא גבוהה.

מצטרף בחום להמלצה על פורד מונדיאו שעדיפה משמעותית על המתחרות שהצגו עד כה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

המכונית הטובה בקטגוריה היא הפיז'ו 407.

מבחינת מראה, תא נוסעים, נוחות והתנהגות היא מצויינת ולדעתי היא הבחירה הטובה ביותר כמכונית חדשה.

השוק אולי קצת בעייתי.

אני הייתי בודק גם את הבי 4 של סובארו. מכונית מצויינת, בעיקר כאשר קיבלה את המנוע החזק בקטגוריה.

פורסם

אני דווקא מאוד אוהב את האוונסיס, ומכיר לא אחד ולא שני בעלי אוונסיס שמאוד מרוצים ממנה.

הסיבה שאתה לא רואים אוונסיס בכבישים כפטריות לאחר הגשם הייתה נעוצה בתג מחיר גבוה מדי שקבע היבואן. החל מהשנה יובאה לארץ האוונסיס ברמת הגימור הנמוכה יותר, מה שהקפיץ את מכירותיה פלאים.

סה"כ יש לה מנוע 2 ליטרים חסכוני וחדיש, תיבת הילוכים טיפטרוניק ונוחות נסיעה מצויינת. אני לא יודע מה אתם רוצים ממנה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה לכולם על התגובות וההמלצות. היום נודע לי להחבר שלי קנה סקודה אוקטביה - מזל טוב

שוב תודה לכולם,

אורן

• תוכן חדש...