Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך חודש תסתיים לי סוף סוף תקופת הנהג חדש.

אז בקיצור הגיע אלי הרשיון הזמני שעליו שילמתי בדואר כ-360 ש"ח.

הקטע הוא שלחבר שלי גם בדיוק נגמר הנהג חדש, אבל הוא שילם כ-230 ש"ח...

מה הסיבה לכך שהוא שילם פחות ממני?

פורסם

בדוק את תקופת הרשיון שעבורה שילמתם.

ייתכן שהחבר קיבל ל-5 שנים ואתה כבר קיבלת ל-10 שנים (בדיוק עכשיו התחילו להנפיק לעשר שנים)

חוץ מזה קח בחשבון שהחידוש הראשון מיוחד בזה שהוא לא למספר שלם של שנים - הוא ל4.01 עד 5 שנים, עד היומולדת.

(נניח שעשית רשיון בגיל 17.5 - תקבל חידוש ב-19.5, לארבע וחצי שנים, עד גיל 24 בדיוק.

מי שעשה רשיון בגיל 17 ו-11 חודשים, יקבל בגיל 19 ו-11 חודשים רשיון עד גיל 24 בדיוק, גם כן.

מי שעשה בגיל 18 יקבל בגיל 20 רשיון עד גיל 25.

התשלום הינו יחסי.)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מצטער שאני מגיב קצת באיחור. אבל בקיצור ולעניין כמו שWIL אמר הרשיון שלי עד 2015 ושל חבר שלי עד 2010.

אבל יש לי עוד שאלה: רשמית עדיין לא נגמר לי הנהג חדש אבל יש לי את הרשיון הזמני. אז השאלה היא אם אני נחשב נהג חדש גם אם הרשיון הזמני? (לא כתוב עליו נהג חדש). ואם עוצר אותי שוטר אז יהיה הבדל אם אני אראה לו את הרשיון הזמני או הקבוע? (של הנהג חדש).

פורסם

אתה יכול להראות לו איזה רשיון שאתה בוחר, עדיף שתראה את זה שלא רשום בו נהג חדש.

לפני מס' שנים הייתי באותו מצב כמוך, והיה לי ויכוח עם שוטר לגבי אם עצרתי בעצור או לא. אני מניח שאם היה לי רשיון של נהג חדש, הייתי מפסיד בויכוח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אח שלי לי נגמר לפני שלושה שבועות ככה וקיבלתי גם לשלם בערך 360 שקל לא זוכר בדיוק והתוקף לפי התקנה החדשה הוא ל 10 שנים ולא 5 שנים ככה במקום לשלם פעמיים אגרה ב 10 שנים (בערך 530 שקל) משלמים פעם אחת 360...

עכשיו סתם משהו שנזכרתי בו לפני כשבוע עצרו אותי לביקורת כמה שוטרים של אק"מ תנועה ועיכבו אותי איזה 20 דקות כי הם לא הבינו למה התוקף של הרשיון שלי הוא עד 2016....התעצבנתי על השוטר כי הייתי באמצע עבודה ואיך הוא מעכב אותי על דבר כזה שהוא בכלל צריך לדעת על זה מראש....קיצור הוא כמעט נתן לי דוח בגלל איך שדיברתי אליו, אבל בסוף נראה לי שהוא הבין שהוא יצא טמבל בקטע, אמר לי לילה טוב ונסע...

פורסם
אח שלי לי נגמר לפני שלושה שבועות ...
אח שלך העונה לשם "לי" "נגמר" לפני שלושה שבועות??? (מה, הוא סוללה?)

תנחומי הכנים, אבל מה הקשר לפורום רכב?

• תוכן חדש...