רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קיבלתי מקרר לרכב כ 17ליטר יש לי ג'יפון ספורטג' ומבחינת גודל הוא נכנס אבל הבעיה היא שתוך כדי נסיעה אי אפשר לשמור עליו סטטי והוא מטלטל מצד לצד. חשבתי על גומיות או רצועות אבל זה לא ממש פרקטי... יש פתרון ?
הודעה אחרונה מאת Id0, -
- 3 תגובות
- 800 צפיות
האם יש חברת ביטוח בישראל שמסכימה לבטח חובה וצד ג לתקופה של שבועיים?
הודעה אחרונה מאת אבי בזל, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם,בבעלותי רכב מסוג אלפא רומיאו 145 שנת יצור 1995.הרכב בבעלותי משנת 1997 ואני היד השניה.רישיונות הרכב מופקדים כבר 10 שנים.אני והרכב בתל אביב.מעוניין להחזיר את הרכב לכביש לאחר שיפוץ קל. מבקש המלצות לבעלי מקצוע: מכונאי פרטי או מוסך,רפד,מישהו שמצפה דשבורד ושאר פלסטיקים,פחח ומישהו שמוכר ג'אנטים וצמיגים. הייתי רוצה להגדיל קצת את מידת הצמיג,מבקש המלצה בנושא. אודה לכם על כל המלצה,הערה,רעיון,ביקורת וכד'.
הודעה אחרונה מאת אלפינה, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לילה טוב חברים. שמתי לב למשהו שקיים בכל המכוניות בהם נהגתי. כאשר מכוונים את המראה המרכזית כך שתציג את תקרת הרכב, ניתן לראות השתקפות של תצוגת החלון האחורי. ממש ניתן לראות את המכוניות שנוסעות מאחוריי, למרות שאני בעצם מסתכל על התקרה שמעל החלון. תמיד סקרן אותי לדעת האם זה נעשה בכוונה, וכיצד עושים זאת. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
הגיע לידיי ספר לנהג של מאזדה 3 דור קודם (עד 2012 נדמה לי) בעברית. אשמח למסור למי שצריך/חסר לו/איבד/לא קיבל.
הודעה אחרונה מאת Yellow Engine, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 864 צפיות
אהלן כמה שאלות, האם משרד הרישוי ו משרד התחבורה זה אותו גוף בעצם? אני צריך להוציא מסמך שמעיד על הוותק רשיון נהיגה שלי. ושהכי חשוב שיהיה בוא מאיזה שנה הוצאתי רשיון וכמובן את כל הפרטים עבירות וכו.. לאן אני צריך לפנות לקבלת מסמך שכזה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו יודע פרטים? לא מוצא בשום מקום ברשת .....
הודעה אחרונה מאת tood, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
עם היצע דגמים לא רחב ומיושן מאוד ברובו, עם עננה של תרמית צריכת הדלק ארוכת השנים והפיכת ניסאן לבעלת השליטה בחברה - למיצובישי יש כל סיבה אפשרית להפגין ייחוד ויכולת בתערוכת פאריז. היא תנסה לעשות את זה עם GT-PHEV - מכונית קונספט לקרוסאובר היברידי פלאג אין שייתכן ויהיה היורש לאאוטלנדר או לפג'ארו או מה שסביר יותר להניח - לשניהם יחד. הידיעה המלאה כאן
הודעה אחרונה מאת gbguy, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 839 צפיות
אהלן, יש לי רצון עז לעשות בזמן הקרוב טיול כזה למשך שבוע באירופה. הכיוון הוא להשכיר S3 או A3 Cabriolet, אבל יש לי כמה שאלות שלפיהן אני אדע לבחור יעד/מסלול. 1. יש הבדל במחיר בהתאם למדינה שאני משכיר? אם כן, באיזה מדינות הכי זול להשכיר? 2. האם החזרת הרכב במדינה אחרת בהכרח תייקר לי את ההשכרה? 3. האם ניתן להזמין מראש רכבים ספציפים כפי שציינת לפני, ולא לקבל רכב אחר בקטגוריה? יש לי עניין בלהשכיר ספציפית אאודי. 4. האם חוץ מגרמניה יש עוד מדינות שאפשר לסוע על הכביש במהירות גבוהה (150-200 קמ"ש) במחינה חוקית? 5. בנוסף לחוויה המוטורית אני מחפש גם נופים, ואין לי בעיה לעבור בין מדינות שונות. יש המלצות מהבחינה הזו למדינות מסוימות? 6. אם יש המלצה לחברות השכרת רכב ספצי…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
עם מתיחת פנים שמטפלת במראה החיצוני הפושר, ביחידת ההנעה ותיבת ההילוכים וגם עם אבזור ותג מחיר אטרקטיבי - פיג'ו 2008 יוצא להסתערות מחודשת על קבוצת הקרוסאוברים הקטנים. שלחנו את נקמיצ'י ליומיים עם הגרסה המחודשת כדי להבין מה השתנה ועד כמה זה משנה המבחן המלא כאן
הודעה אחרונה מאת mikush1, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 28 תגובות
- 12.4 אלף צפיות
היום הייתי בסחנה עם חברים שלי שהייתה מפוצצת בערבים בגלל חג עיד אל אדחא (חג קורבן) במקרה ראיתי רכב מסוג מאזדה 3 עם לוחית רישוי ירדנית לא הבנתי מאיפה מותר לה להיכנס לכאן? ממילא אסור לה היה צריך להחליף לוחית ירדנית לישראלית במעבר הגבול או שיש לה אישור מיוחד רק "לחגוג" את החג בסחנה ולחזור למדינה שלהם באותו יום?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי חבר׳ה, ראיתי בטלוויזיה שהטנק הראשון שהבריטים יצרו במלחמה הגדולה היה טנק עם מנוע טורבו דיזל , למשהו יש פרטים עליו ? קצת יותר עם פירוט?
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
-
- 1 תגובות
- 866 צפיות
היי ברשות אבי יש אודי שהוא מעוניין למכור: אודי A6 2800 190 כ"ס שנת 2009. קוד דגם: 0019-2491 אני מחפש את תת הדגם של האוטו מאחר שאני רוצה לשקלל מחיר במחירון לוי יצחק באינטרנט. כשחיפשתי את קוד הדגם באינטרנט מצאתי באתר יד 2 את השם [TABLE] [TR] [TD]אאודי A6 [/TD] [TD] - [/TD] [TD]C6 Luxury Fsi אוט' 2.8 (190 כ''ס)[/TD] [/TR] [/TABLE] בקישור הנל: http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=23363&Year=2009#Calculator אך איני מצליח למצוא את תת הדגם במחירון לוי יצחק מבין הרשומים: (מצורף בתמונה קרדיט למחירון לוי יצחק) [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] …
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
משום מה אני לא מוצא את הכפתור\שורה של נושאים שפתחתי בעבר,אז אודה למנהל שיאחד את השרשורים הסוררים ולענייננו אנו - Top.Gear.S21E01.HDTV.x264
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
חבר מוכר מאזדה 5 ורוצה להבין מה תת הדגם והשנה אותה עליו להזין במחירון לוי יצחק. ברישיון הרכב רשום כך: שנת ייצור 2008 תאריך רישום 8/11/07 דגם מנוע LF דגם CR19F רמת גימור S קוד 0588-0282 כפי שאני מבין, כיוון שמדובר בתקופה שלפני הרפורמה ברישום שנתון הרכב מ-2008, מדובר בעצם במודל 2008 וזה מה שצריך לבחור במחירון. האם כך הדבר? בנוסף, לגבי דגם הרכב, אמנם רשומה רמת הגימור "S" וכן דגם מנוע LF, אלו הן שלושת האפשרויות במחירון לוי יצחק: מאזדה 5, שנת ייצור 2007, קוד דגם 588410 מאזדה 5 החדשה, שנת ייצור 2008, לקצ'ורי S L/F, קוד דגם 588410 מאזדה 5 החדשה, שנת ייצור 2008, L/F אקסקיוטיב, קוד דגם m588410 אם צדקתי לגבי השנתון אז האפשרות הראשונה לא רלוונט…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שואל בשביל חבר, עולה חדש (4 שנים בארץ) עד עכשיו נהג עם רישיון אמריקאי. התברר שהרישיון שלו פג תוקף לפני שלשה חודשים. בשביל לחדש את הרישיון האמריקאי, אמרו לו שהוא צריך לגשת למדינה בה הונפק הרישיון ולא מתוכננת נסיעה כזו בחצי שנה הקרובה. האם ניתן להמיר כעת לרישיון ישראלי או שצריך לגשת שוב לטסט? או לחילופין לקבל רישיון אמריקאי זמני? אשמח מאד לתשובה ממי שמנוסה בעניין.
הודעה אחרונה מאת mudale222, -
יונדאי IONIC בארץ 1 2
מאת llaavvii-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
נצפתה ליד אולם התצוגה בהרצליה פיתוח... יש לציין שהדש נראה סטנדרטי ביחס לפיריוס.
הודעה אחרונה מאת קרמבו, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כל בוקר יש לי שעה מתה בעבודה, שאני מוצא את עצמי עושה כלום ושום דבר.בעצם, זה הזמן שלי להתעדכן בחדשות רכב דרך האתרים השונים, אז אני נכנס בהתחלה לפה, הפורום האהוב עלי, קורא כמה פוסטים ואז ממשיך לשאר אתרי הרכב (מקווה שאני לא החולה רכב היחיד פה, כי אז אני ארגיש ממש מוזר).אז עד לפני חצי שנה, הייתי משתמש באפליקציה שנקראת אוטומאניה שהייתה אוספת חדשות מכל אתרי הרכב, ואפילו שלחתי להם מקור שרציתי להוסיף והם הוסיפו.הבעיה היא שלאחרונה עברתי לאנדרואיד (גלקסי 7) והאפליקציה לא קיימת שם, כתבתי למפתח לפני חודש, והוא החזיר לי תשובה שהוא עובד על זה כבר מספר חודשים.היום הוא טרח והחזיר לי הודעה שהוא יצר את אותה אפליקציה גם לאנדרואיד,ואני חייב לציין שהאפליקצייה נראית נהדר.אז כל מי שאוהב חדשות …
הודעה אחרונה מאת arco1, -
שאלה שאני שואל את עצמי בחודשים האחרונים, כשאני מסתכל קדימה על מועמדות לרכישה. שימו לב באיזה גן עדן אנחנו חיים היום - קופרה עם 290 כ"ס סטוק, פוקוס RS עם כ-300 כ"ס סטוק ומגאן עם 270 כ"ס סטוק; מבחר גדול של הוט האצ'ים עם כ-200 כ"ס במחיר שווה לכל נפש (יחסית לז'אנר). כולן כמעט ניתנות לשליטה בעזרת מנגנוני מיחשוב מתקדמים, יציבות מאד, בטוחות מאד ומפנקות. מצד שני, דור חדש של מיאטה (ואולי 124) רודסטר הנעה אחורית, אך יקרה משמעותית. נראה כאילו המצב הוא אבסורדי שבו אתה מקבל מכונית עם נתונים נהדרים (כמה כוח חברים, לפני 10 שנים זה היה מד"ב למכוניות ספורט נגישות), אבזור וביצועים, אבל האם ההנאה שלך עולה באותה מידה? האם מרוץ החימוש יימשך ונראה הוט האצ'ים עם יותר וי…
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
היום, 16.2.16, היה יום חג במונקו ובמרומי הקול דה טוריני, אותו סטייג' מטפס ומתפתל המוכר מראלי מונטה קרלו. סיבת החגיגה היתה השקת אבטיפוס למכונית החדשה של יצרן העבר המהולל, השייך מזה כ-40 שנה לרנו. רחובות הנסיכות התמלאו במגוון A110 קלאסיות, שהסיעו מוזמנים מהמדיה העולמית לחשיפה במרומי ההר המושלג. מעט ידוע בינתיים על המכונית, אך אין ספק שהיא הולכת לעשות חיים קשים לקיימאן, לאקסיג' ובעיקר לאלפא 4C http://www.netcarshow.com/renault/2016-alpine_vision_concept/
הודעה אחרונה מאת tgt, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו נכנס לי בלוחית רישוי, איפה אני עושה חדשה וכמה זה עולה?
הודעה אחרונה מאת door2005, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
It's getting more difficult to me to attend these events as they're mostly during the weekdays and I have very limited vacation time This event was last Saturday and was a blast. while traffic was heavy at times, I still got to chase another E92 M3 for few laps My son that was with me the whole day got a ride in a Lamborghini Gallardo around the . race track and could not be any happier I only took a few pictures and the video I took on my iphone is not great, but gives you an idea about the fun on the track
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
בלובינסקי לא נחים עם חיתוך המחירים האטרקטיבי לדגמים שלהם. האחרון להצטרף הוא 2008 מתוח הפנים. הקרוסאובר הקטן לא נהנה מעמדת פתיחה אטרקטיבית במיוחד עד כה. העיצוב שהייה יותר סטיישני ופחות שופוני התחלף בקווים עם נוכחות בהשראת 3008 החדש. מנוע שלושת הצילינדרים קיבל גדישה, 110 כ"ס ותיבת שישה הילוכים פלנטרית של אייסין, האבזור שודרג אבל יותר מכל אלו - תג מחיר של החל מ-110 אלף שקלים לגרסת הבסיס, זול בכ-10,000 שקלים ממתחריו. הידיעה המלאה כאן
הודעה אחרונה מאת kalda01, -
שלום לכולם סתם שאלה שמסקרנת אותי(סליחה על הבורות) מה הסף של הק"מ ברכבים? כלומר למשל בגולף עד כמה קמ הרכב יכול להגיע ויסחוב?(מישהו אמר לי חצי מליון-מליון)זה הגיוני? בהנחה שהרכב מטופל וכו ןכאשר מחליפים מנוע לרכב אז כאילו הרכב עשה 0 קמ????המנוע למעשה משחק תפקיד הכי חשוב בקילומטראג של הרכב?
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
טוב אחרי שקרובת משפחה התעניינה במאזדה 3 חדשה פרימיום, ואחרי טלפונים לאולמות תצוגה שמסרבים לתת מחירים, וגם חוסר אינפורמציה כאן, החלטתי ללכת למאזדה. המבצע על מאזדה 3 הוא: - מיגון קוברה. - חיישנים אחוריים. - 2500 ש״ח כלומר מחיר הרכב 142 כולל אגרת רישויי - 2500 ש״ח + מתנות = 142 על הכביש!!! מבצע? וכמובן יש מתיחת פנים עוד כמה חודשים. המבצע על CX5 הוא 3000 ש״ח בלבד. בעצם הם ירדו 33% במכירות בחודש החולף ועושים מבצע שהוא לא מבצע! אמיץ מאוד.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 3 תגובות
- 800 צפיות
אני רוצה לייבא 2 aborbers הלם 4 מעיינות סליל מגרמניה. הפריטים עשויים באיחוד האירופי ואת המשלוח כולל העלות יהיה פחות מ 500 $. האם מישהו יודע את המס כולל (רכישה, מכס, מע"מ) הייתי אדרש לשלם? תודה
הודעה אחרונה מאת almoniyot, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
סיטרואן C4 2.0 SX-PK מודל 2007. אחרי 3 שנות זוגיות ו-45,000 ק"מ שעברנו יחד, אני מרגיש שהמעט שאני יכול לעשות זה לכתוב סיכום ולהעלות אותו לכאן. אמ:לק - למי שאין לו כוח לקרוא, להלן תקציר: יתרונות - רכב משפחתי נהדר, מאובזר במיוחד, אמין מאוד, תמורה גבוהה לכסף. חסרונות - שוק גרוע, קשיח למדי, צריכת דלק מעט גבוהה. לאחר שנים ארוכות על אופנוע ורכב-של-אבא, התחתנתי והגיעה צאצאית שדרשה 4 גלגלים. לפני שרכשתי, חיפשתי דווקא את הרכב הזה לאחר שקיבלתי המלצה מחבר יקר (גולש בפורום), והרכב הזה ספציפית המתין במגרש הטרייד אין בלובינסקי. בדיקה זריזה, של הרכב, בחינה של טופס הבדיקה שהיה אחלה למי שקורא בין הכסת"חים של הבוחן, בחינה מדוקדקת של היסטוריית הטיפולים הראתה בעלי…
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://uk.reuters.com/article/us-renault-diesel-exclusive-idUKKCN11C1MF By 2020, Renault now predicts that the toughening of Euro 6 emissions rules will push diesel out of cars in the next 'B'-segment size category, including its Clio sub compact, as well as some 'C' models such as the Megane hatchback, the sources said.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בישראל קטנטנה נסועה ממוצעת ברכב פרטי 16 אלף ק"מ בשנה במדינה מוגבלת בגלל מדינות עוינות מסביב לעומת באירופה או בארה"ב מאפשר נסיעה כמה בן ימים אף נסיעה אף פעם תיגמר או אפשרות לצבור ק"מ גבוה בגלל מרחק רב בין עיר לעיר וכבישים ארוכים במיוחד כאילו אין סוף, לעומת בישראל מצפון עד דרום נסיעה רק בכביש 6 כולה 175 ק"מ, נסיעה לאילת כולם עושים כאן ביג דיל, ממש בדיחה. מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 0 תגובות
- 465 צפיות
מונית של אבא שלי: סיטרואן קסארה 1.9 טורבו דיזל סטיישן ידנית. יותר מ 820 אלף ק"מ ונסעה גם אחרי.
הודעה אחרונה מאת Pavlik,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 290 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- this_is_me
- BoazB11
- תומר ב
- איציק נ.
- yuvk
- itaysamurai
- Shaike.Zam
- נעם101
- אדום אדום
- amosbmw
- flytomars
- Be roo