Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שיממון? אם זה לא יסב הנאה ללקוחות, זה יחדל מלהתקיים. ימציאו דרכים חדשות לספק ריגושים לנהג. בסופו של דבר אנשים קונים רכב ספורטיבי כדי להנות מנהיגה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

יש מספיק ״חובבי נהיגה״ שמה שמעניין אותם זה מספרים וזהו. לא תקשורת ולא פידבק.

הרבה ״מביני עניין״ אכלו לי את הראש מתי אני משפר את הקליאו בעוד שהם כל יומיים מחפשים שטויות לאיביזה fr שלהם רק כדי להשוויץ לחבר׳ה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השאלה היא אם זו מגמה עולמית או שזה רק פה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בסופו של דבר מכוניות ספורט ה"יומיומיות" שאתם מדברים עליהן כאן בפרט ומכוניות ספורט בכלל, כאלה שפונות לנהג יפנו לנהג, מה שאומר שזה יהפוך לנישה ברגע שרב העולם ייסע במכוניות אוטונומיות ואם יש משהו שלמדנו מנישות זה שככל שהן יהיו יותר נדירות, הן יהיו יותר יקרות. תחשוב על זה, אם נאמר 70-90 אחוז מהעולם מתנייד במכונית אוטונומית, לנהוג עדין במכונית ייחשב פלא בפני עצמו, אז מכוניות ספורט? יומיומיות?? מי שמע על דבר כזה בכלל?? (דמיינו שאני מדבר על 2030 או על מתי שזה לא יהפוך להיות דבר המוני). כשסוג המכוניות הללו יהפוך לנישה, אז או ש-ממש נחווה בשיפור שלהן או ש-אנשים כבר ישכחו איך זה לנהוג אז הסטנדרטים של כולנו ירדו...

פורסם

כשתאוצות כיום במכוניות-על יורדות משלוש שניות ל100 מטר, השלב הבא יהיה כנראה חזרה בזמן כמו בדלוריאן. כמו כל טכנולוגיה, זה מתחיל בגרסאות הקצה ואט אט זולג לעממי. מרוץ החימוש ימשך כל זמן שתהיה תחרות, היצע וביקוש. שלי יותר חזק, יותר גדול, יותר בטוח, יותר נוח, יותר חסכוני וכו'. מה יגרום לאנשים להעדיף מוצר אחד על פני האחר אם לא נתונים יותר מבטיחים או מיוחדים מאשר אלה של המתחרים?! מי שקובע את הנתונים אלו הן מחלקות השיווק ולא המהנדסים

פורסם
אז לאן השוק הולך חברים? לאון קופרה מודל 2019 עם 350 כ"ס ונהיגה אוטונומית?

אני חושב דווקא שנראה מכוניות יותר מתנהגות, אבל לא בזכות שילדה אלא בזכות אלקטרוניקה (רעיון שהעליתי כבר מספר פעמים בפורום).

קח את סבתא שלך, שים אותה בפוקוס RS, לחץ על כפתור הדריפט וסבתא יכולה להתחיל להתחרות באליפות יפן בדריפט.

אין שום סיבה שלא נתחיל לראות בקרוב ברכבים ספורטיביים יכולות דומות שנשלטות בקרת יציבות, אפילו גולף GTI תיתן חווית נהיגה של מאהששראלי:wink:

בנוסף, ראינו בשוק הרכב כבר ניצנים של הגהים חשמלים עם היזון חוזר, אני מאמין שגם זה יהיה בקרוב בהרבה ספורטיביות.

בקיצור, אני דווקא אופטימי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין שום סיבה שלא נתחיל לראות בקרוב ברכבים ספורטיביים יכולות דומות שנשלטות בקרת יציבות, אפילו גולף GTI תיתן חווית נהיגה של מאהששראלי:wink:

בנוסף, ראינו בשוק הרכב כבר ניצנים של הגהים חשמלים עם היזון חוזר, אני מאמין שגם זה יהיה בקרוב בהרבה ספורטיביות.

כבר נתתי בעבר את הדוגמה של מהנדסי רכב ששקלו להקנות למערכת בקרת היציבות את היכולת לשים את הרכב בהחלקה בניצב לכיוון הנסיעה כדי לנסות להפחית פציעות בהתנגשות חזית-צד שאינה נמנעת. אז כן, המגמה שאתה מדבר עליה בהחלט קיימת.

גם הגה חשמלי - אין הכרח שהוא יהיה פחות מתקשר מהגה שמתוגבר בכל צורה אחרת אז בהחלט קיימת האפשרות להגאים טובים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כל עוד יהיו בעולם אנשים שאוהבים לנהוג, ובניגוד לישראל זה לא כזה מיעוט זניח, וכל עוד החוק יתיר נהיגה אנושית - יהיו מכוניות מהנות לנהיגה. לא חושב שיש שום סיבה לדאגה מהבחינה הזו.

מה שכן צריך להדאיג אותנו הוא הבוז העמוק שרוחשים לנושא חלקים גדולים בציבור הישראלי ("מכוניות ספורטיביות זה לערסים", "נהיגה מהירה שקולה לבעילת קטין"), ואיך זה משפיע וישפיע על המחוקקים שלנו בעתיד.

פורסם
כל עוד יהיו בעולם אנשים שאוהבים לנהוג, ובניגוד לישראל זה לא כזה מיעוט זניח, וכל עוד החוק יתיר נהיגה אנושית - יהיו מכוניות מהנות לנהיגה. לא חושב שיש שום סיבה לדאגה מהבחינה הזו.

מה שכן צריך להדאיג אותנו הוא הבוז העמוק שרוחשים לנושא חלקים גדולים בציבור הישראלי ("מכוניות ספורטיביות זה לערסים", "נהיגה מהירה שקולה לבעילת קטין"), ואיך זה משפיע וישפיע על המחוקקים שלנו בעתיד.

הורד את הערסים icon_wink.gif .. ולדיון.

אני יוצא לנהוג בכביש הישראלי.

כל-עוד אין לנו כבישים יעודים או מסלול, אני רוצה את הרכב עם כל הבקרות.

אם נלחץ על המחוקק,קקים, ונצליח , ובישראל יהיו מסלולי נהיגה ספורטיביים.

או אז אני אכעס ואתעצבן, מדוע הבקרות מגבילות ואחפש את הרכב הנוח לי לנהיגה ספורטיבית.

אבל במצב כיום, להציב מכשול בפני עיוור, ולאפשר לנהגים לא מיומנים לנתק בקרות.

ולסכן אנשים אחרים בכביש הציבורי, עם כל הרצון הטוב, לא ולא.

הרכבים הבסיסיים כיום, מגיעים עם מנועי טורבו והרבה כוח.

אזור הכשל הוא הנהג, הבקרות מתאימות את הרכבים הללו לנהג הלא מיומן .

לכן כרגע אני מוותר, מבחינתי לקוף אני לא נותן רובה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

1. הדוגמא לא טובה, רובה נועד להרוג בעוד שרכב יכול להרוג כמו שקבלן חניון רשלן יכול להרוג, אז מה, לא נבנה יותר חניונים?

2. עד לאחרונה, לא היו המצאות כאלה כמו בקרות. היום יש. היום יש גם הרבה יותר הרוגים בתאונות דרכים כך שאתה "יורה" לכיוון הלא נכון.

3. השאלה החברתית-בולשביקי היא האם בשם מיעוט מטומטם שמישתולל ברכב עם הורדת הבקרות, צריכים לסבול כל בעלי תרבות נהיגה גבוהה ומפותחת שמעוניינים מידי פעם בנסיעה מאתגרת חסרת בקרות.

4. איך קשורות הבקרות למרבית התאונות הקטלניות שמתרחשות מעקיפה על פס לבן, מעבר באור אדום ועוד שלל טעיות נהיגה שלא קשורות כלל לבקרות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מאוד קשור, כאשר אתה נותן כוח, אנשים ינסו להשתמש בו.

נכון כי יש תאונות, ואולי.. עוד תאונות נחסכות בגלל התערבות הבקרות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נכון, אנשים מסויימים בלבד ישתמשו בו בצורה מסוכנת. אנשים שנוהגים גם ב50 כ"ס עם בקרות לא מתנתקות בצורה חסרת אחריות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש מספיק ״חובבי נהיגה״ שמה שמעניין אותם זה מספרים וזהו. לא תקשורת ולא פידבק.

אז זה מה שימכרו להם - מנוע פצפון שמוציא 250 כ"ס בסל"ד אסטרונומי, שבקושי סוחב בסל"ד נמוך, וגיר 18 הילוכים כדי שהמנוע הזה איכשהו יזיז סופרמיני במשקל טון.

כמובן שכל זה יתחיל לעשות צרות אחרי תקופת אחריות פלוס יום.

אבל הם יוכלו לספר לחבר'ה על זה שקנו אוטו עם מלנתלפים סוסים, מולטימדיה בגודל חצי אוטו, ג'נטים 19" וקסנון.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...