Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לאבא שלי הייתה מונית סיטרואן קסארה דיזל ידנית מנוע 1.9TDI, שנת 2000 עברה יותר מ 850 אלף ק"מ ועוד נמכרה כרכב פרטי לאחר מכן.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו שאלה מאוד כללית ולא ברורה!

איזה רכב? איזה סוג מנוע וגיר?

נסע המון בתוך העיר? בעיקר מחוץ לעיר?

טופל בקפידה?

מה הכוונה יכול, לאחר טיפול ראש מנוע? לאחר שיפוץ גיר?

אני חושב שהכשל הראשי במכוניות כיום הוא בגיר האוטומטי, וגם כאן מאוד תלוי בסוג הגיר ואופן הנהיגה. תתכן גם תקלת ייצור שתביא לכשל בשלב מוקדם.

פורסם

מנועי דיזל מגיעים לקילומטרים הזויים יש כמה מוניות מרסדס דיזל שכבר עשו 700,000 ק"מ.

המנוע של ההונדה שלך יכול גם להגיע ל-400,000 בלי שיפוץ.

למרות שאני ראיתי המון סיביק שכבר ב-280,000 (כנראה קרעו אותן ) שורפות המון שמן + עשן לבן.

פורסם
הרכב הוא הונדה סיוויק 2006, מנוע 1600, אוטומט. עומד היום על 152,000 ק״מ.

אם הגיר תקין לחלוטין עובד חלק ללא קפיצות, המנוע מרגיש טוב וטופל כפי שצריך וימשיך ככה, יוכל להמשיך עוד 100,000 ק"מ וגם הרבה יותר (תלוי באופן הנהיגה ובאופי הנסיעה), ויכול גם להגיע לכשל בתוך שבוע (לא כל כך סביר, אבל יתכן).

פורסם

הכל שאלה של איך נוהגים ברכב ואיך מטפלים ברכב.

לאבא שלי יש חבר, ולחבר יש לאנסר אוטומטית 91 שהוא קנה מהסוכנות.

הוא לא נוהג בה יותר אבל גם לא מוכר אותה כי הוא אוהב אותה יותר מדי, היום יש לו לאנסר חדשה.

לרכב מעולם לא הוחלף או שופץ הגיר או המנוע.

925,000 ק"מ ועדין מניע 8)

פורסם

הוא לא נוהג בה יותר אבל גם לא מוכר אותה כי הוא אוהב אותה יותר מדי, היום יש לו לאנסר חדשה.

כמעט 45,000 ק"מ לשנה, במשך יותר מ- 20 שנה, ולא החליף גיר או מנוע?! :shock:

אני חושש שלפחות אחד הנתונים שבידך אינו נכון...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני מכיר טוב מאד את האיש, הוא אחד החברים הטובים של אבא שלי - במשך שנים הוא היה עצמאי ונוהג לכל מיני חורים בארץ בכל ימות השבוע. הקילומראז' הגיוני לי לגמרי.

עשיתי עכשיו טלפון לאבא שלי לוודא שאני לא אומר שטויות, גיר בוודאות לא שופץ מעולם אבל טעיתי המנוע כן עבר שיפוץ או תיקון כלשהו אבא שלי לא סגור על הפרטים אבל המנוע בוודאות לא הוחלף.

הרכב כמעט ולא נוסע כבר, מניעים אותו אחת לשבוע לסיבוב של 5 דקות וחזרה לחנייה :)

אגב אני לא יודע לגבי שמן או שמן גיר אבל כן יודע שהוא היה מטפל לבד ברכב מאיזשהו שלב.

הבנאדם אגב כל כך נאמן למיצובישי שמאז שהפסיק לנסוע עליה קבוע לפני כ5 שנים הוא החליף ללאנסר נוספת חדשה יותר והיום יש לו לאנסר נוספת (שלישית כבר) מליסינג מהשנתיים האחרונות.

פורסם

לדעתי כל המקרים החריגים האלה רק מוכיחים שבטיפול נכון הרכבים יהיו הרבה הרבה יותר אמינים.

קראתי אתמול על טויוטה היילקס שעשתה מיליון וחצי קילומטר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לחבר של מרצדס ישנה שהייתה מונית בעבר, והקילומטרז׳ שלה הוא רק תשיעיות ולא התאפס. הוא נוסע עם האוטו כל יום רעננה- ראשון ובחזרה

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

925,000 ק"מ ?

מנוע של מיצובישי לאנסר, גם אם טופל היטב, בזמן ובמיטב השמנים מגיע אולי לרבע מזה.

גם מנוע של הונדה סיביק או מאזדה לאנטיס שובק חיים בסביבות הקילומטרז' הנ"ל, רק שעל פי רוב סופם מגיע די בפתאומיות, וללא איבודי הספק במהלך השנים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...