Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני כשנה חברת סאאב (הי״ד) נתנה מכונית סאאב חדשה לנהג שהסאאב שלו, יד ראשונה, עברה אצלו 1,000,000 ק״מ.

לדעתי אפילו היה על זה שרשור בפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
סתם לידע כללי - השיא העולמי על פי גינס הוא 4,586,630 ק"מ. שיא שנקבע על ידי וולוו P1800 בשנת 2010.

הנה הלינק...

http://www.guinnessworldrecords.com/records-1/highest-vehicle-mileage/

הוולבו שלי גמעה עד היום 480,000 ק"מ ב 40 שנה בדיוק.

מעולם לא בוצע שום תיקון או שיפוץ במנוע, ואפילו צריכת השמן שולית למדי.

רוב המנועים שהיו בעלי יחס דחיסה נמוך ומשרעת סל"ד נמוכה האריכו ימים.

אבל מצד שני, מישהו מוכן לקנות מכונית בנפח 2.0 שמפיקה 82 כ"ס ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
המנוע עבר שיפוץ כולל במיליון ומשהו קילומטר, אבל המנוע וגיר מקוריים, סטרטר הוא החליף פעם אחת

מפה:

http://www.cartube.co.il/magazine/99-magazine-cat/714-4,506,162-%D7%A7-%D7%9E-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%95-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%94%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%9D.html

עם הק"מ הזה מפתיע שהוא החליף בכלל סטארטר,

נראה לי שהסטארטר היה בשימוש רק אחרי כל טיפול, כל יתר הזמן הרכב בטח היה בנסיעה...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חונה לי פה בחוץ סברבן שנת 96 עם 580K מייל על השעון.

אבא שלי קנה אותו ב96 מהחברה.

הגיר הוחלף לפני שנתיים בערך, משאבת דלק הוחלפה פעמיים וזהו.

בחיים שלי לא נתקלתי ברכב מוזנח יותר, הוא שימש בתור רכב משפחתי עד שנת 2000 בערך אז נרכש סברבן נוסף שהוחלף ב2006 בסברבן אחר וזה מ96 פשוט הפך להיות רכב עבודה.

מושבי העור מקדימה יבשים כ"כ, הכיסוי שהורכב עליהם כבר התייבש ונקרע, כל התקרה מלאה חורים וקרעים (זכר לחתיכות עץ וברזלים שפשוט נכנסו מהדלת האחורית עד הדש בורד), יש סדק בחלון לכל רוחבו (אבא שלי אמר לי שזה התחיל מצ'יפ קטן שנגרם מאבן בשבוע הראשון עם הרכב).

במשך כ10 שנים לא הוחלפו פלאגים, החלפת שמנים בוצעה כל 20K מייל ולפעמים גם מאוחר מזה.

ניקינו את הרכב לפני כשנה וחצי, פשוט הוצאנו הכל החוצה ועם צינור מים שטפנו את כל הרכב, את השטיחים, את הכסאות את התקרה, הכל, ואז עם מגב הוצאנו מים שחורים.

שתבינו כמה הרכב הזה מוזנח והוא עדיין עובד עם קרוב למיליון ק"מ, נכון יש מעין דפיקה קטנה בתחילת נסיעה, הפיקוד של המזגן האחורי לא עובד והחלונות מקדימה עובדים לאט, בעמידה במקום על D הרכב קצת מגמגם אך בניוטרל הוא עובד יופי, ככל הנראה איזה צינור וואקום יבש. המנוע בהמה אמיתית, גררתי עגלה עמוסה ביותר מטון פסולת בכבישים הרריים, מפחיד מאוד אבל סוחב וגם עוצר.

אני מנסה להיזכר מה לא עובד.... מד טעינה לא עובד. זהו.

אז גם עם הזנחה פושעת רכב יכול להגיע לק"מ גבוה.

haters will hate

פורסם
הוולבו שלי גמעה עד היום 480,000 ק"מ ב 40 שנה בדיוק.

מעולם לא בוצע שום תיקון או שיפוץ במנוע, ואפילו צריכת השמן שולית למדי.

רוב המנועים שהיו בעלי יחס דחיסה נמוך ומשרעת סל"ד נמוכה האריכו ימים.

אבל מצד שני, מישהו מוכן לקנות מכונית בנפח 2.0 שמפיקה 82 כ"ס ?

יפה לראות 145 שמחזיקה טוב כל כך :)

קובי

:-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לי יש סופר לנסר 95' שכבר עברה יותר מ 450K קילומטר בלי בעיות מיוחדות. (החלפת קלאץ' פעם אחת היה הטיפול הכי רציני שאני זוכר).

• תוכן חדש...