Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 2008 הוא אכן גדול בכ- 20% מתא מטען של סופרמיני, אך קטן באחוז זהה מנפח של תת משפחתית ממוצעת.

סיאט איביזה - 292

פאביה - 300

2008 - 350

תת משפחתית:

מאזדה 3 - 364

יונדאי I30 - עם 370

גולף - 380

הפער לטובת ה-2008 לעומת האיביזה, הרבה יותר משמעותי מהפער בינה לבין קומפקטית.

ושוב, מכונית קצת יותר גבוהה, זה יותר נח. תוסיף לזה את הביצועים שמקבלים ב-2008, והיא חבילה מצויינת. לגמרי מצדיקה את הפער במחיר, מכל בחינה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא בדקתי גובה עכוז ביחס למושב (נשמע קינקי משהו :) ) כנראה שכל מילימטר מכריע , לאוקטביה\אוונסיס\סיד די נוח להיכנס

די נוח משמע לא צריך לחשוב על הכניסה .

לעומת זאת , במוגבהים צריך לחשוב על כניסה ו\או יציאה .

הדגמים שהיו ממש לא נוחים בגלל מושב נמוך=מאזדה 3\2 , הונדה סיוויק סדאן (בהאצ'בק משום מה הה טיפה יותר נוח),אופל אסטרה האצ'בק.

פורסם
עם כל המגוון בשוק-הלכתי לגמרי לאיבוד .

האם ישנו רכב שהוא "סופר-מיני מוגבה " בצורתו עם מנוע 1.4 ומעלה ?

אני לא מבין את מהות השאלה שלך -

מדוע מעניין אותך נפח המנוע?

הרי יש שיעידו (אני ביניהם) ש1400 אטמוספרי של I20 מתנהג פחות טוב מליטר 3צ' של איביזה.

תתעדכן, נפח לא צריך להיות בראש הרשימה שלך, הספק/מומנט/תמסורת וכו' אלו פרמטרים יותר רלוונטיים, אלא אם יש לך הסבר אחר לחשיבות הנפח בסט השיקולים שלך(?)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני חושב שזה איזה עניין עם ההלוואה העומדת של ביטוח לאומי .

שם עדיין לא התעדכנו בכך שישנם מנועי טורבו צנומי נפח .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• אחראי פורום
פורסם
אני לא מבין את מהות השאלה שלך -

מדוע מעניין אותך נפח המנוע?

הרי יש שיעידו (אני ביניהם) ש1400 אטמוספרי של I20 מתנהג פחות טוב מליטר 3צ' של איביזה.

תתעדכן, נפח לא צריך להיות בראש הרשימה שלך, הספק/מומנט/תמסורת וכו' אלו פרמטרים יותר רלוונטיים, אלא אם יש לך הסבר אחר לחשיבות הנפח בסט השיקולים שלך(?)

אתמול נהגתי על הוויטארה החדשה. רכב נהדר עם פאול אחד רציני - מנוע שגרם לי להרגיש כאילו אני במכונת זמן.

חשבתי שאולי מנוע מודרני, הגם שהוא בתצורה ענתיקה, יוכל לתת ביצועים סבירים באיזור בו אני גר כי בכ"ז זה יפתח לי עוד אופציות

וממש התאכזבתי להתבדות. אותו דבר כמו פעם.

חיזק אצלי את ההבנה ש-once you go black...אתה לא חוזר לאטמוספירי (מהשורה, לא V8 של אאודי).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אני חושב שזה איזה עניין עם ההלוואה העומדת של ביטוח לאומי .

שם עדיין לא התעדכנו בכך שישנם מנועי טורבו צנומי נפח .

זו בדיוק הסיבה .

הדרישה של בטל"א למנוע 1300 ומעלה, אני הולך על בטוח ומחפש 1400 ומעלה .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
משמעותית? אתה בטוח?

אפשר להסתכל על המספרים.

מעט יותר גדול מהאיביזה, די זהה לסנדרו למשל, ליונדאי i20, רנו קליאו.

לפחות על הנייר, זה סופרמיני.

אפשר להסתכל על המספרים:

ה2008 ארוך ב10 ס"מ, רחב ב5, גבוה ב11, בסיס גלגלים +7 ומשקל אותו דבר.

אז אותו דבר זה לא. אם זה שווה 30K יותר, כל אחד יעשה לעצמו חשבון.

מה שגם צריך להכניס למשוואה של עלות האחזקה זה האיתוראן שחייבים להתקין באיביזה. ושנה אחריות פחות.

נהג ותיק

• תוכן חדש...