Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע מאזדה NOW או מאזדה NEVER?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רציתי לציין שני דברים:

1. לפני חודשיים ה- 3 נמכרה ב-8000 הנחה.

בסוף השנה ה-3 נמכרה ב- 11000 הנחה.

2. ה- CX5 עם הנחה של 3000 ש"ח, אבל יונדאי טוסון נמכר בימי מכירות ביותר מ-10,000 הנחה.

3. ל- 3 יש מתיחת פנים ותשווק בקרוב. אז לא סביר לתת הנחה של-2500 ש"ח בלבד.

פורסם
אז לא סביר לתת הנחה של-2500 ש"ח בלבד.

סביר הוא מה שאנשים מוכנים לשלם וזה סובייקטיבי לחלוטין - יש מכוניות שמשתלמות גם אם אין עליהן הנחה כלל (בלי להתייחס לאם זה המצב במאזדה), יש כאלו שלא הייתי נוגע בהן גם אם יחתכו 20%.

פורסם

מבחינת ביצועים המאזדה 2 ליטר צריכה להתחרות בגולף 125. הגולף 150 חזקה יותר ומאובזרת לא רע אבל לא כמו המאזדה בגירסא הבחירה. לטעמי, הגולף מרשימה יותר.....מלבד החשש מבעיות עתידיות בגיר

פורסם
לא לשכוח שרכב גולף עומד להיות מוחלף כבר בחודשים הקרובים

הגולף החדשה לא תוצג בתערוכת פריז הקרובה באוקטובר,

זאת אומרת שהתערוכה הבאה היא רק בג'נבה, שזה בסביבות מרץ, רק אז א-ו-ל-י יציגו אותה

ואם כן זה לפחות חצי שנה שיווק..בקיצור גולף חדשה עוד שנה +-

פורסם
רציתי לציין שני דברים:

2. ה- CX5 עם הנחה של 3000 ש"ח, אבל יונדאי טוסון נמכר בימי מכירות ביותר מ-10,000 הנחה.

עכשיו כבר מוכרים את ה 3 המחודשת , לא ?!

פורסם

הייתי היום בסוכנות של מאזדה. ה-3 המאובזרת עולה 140 על הכביש כולל חיישני רברס ומיגון. במסגרת המבצע הורידו גם את התוספת המעצבנת על הצבע האדום...

פורסם

ואוו חישני רוורס? זה שווה המון כמעט מחיר של חצי רכב לא? פשוט מבייש ועצוב להתנות מבצע או מתנה עם החיישנים האלה. אולי מושבי עור? אולי כיוון חשמלי של המושבים? אולי לא יודע אבל לפחות לתת משהו שווה ולא קישקוש!

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
לא מבצע. המזדה צריכה להתחרות בטיוטה קורולה . הקורולה עדיין זולה יותר בגרסה המאובזרת

הגרסה המאובזרת של קורולה באמת יותר זולה, אבל הגרסא הבסיסית של מאזדה יותר זולה ויותר מבאובזרת מקורולה GLI. =10271&compare-version[]=10155&compare-version[]=10273"]לפי ההשוואה הזאת.

רציתי לציין שני דברים:

תראה, בדר"כ כשגוף מסחרי שמוכר מוצר (רכב, בגד, מקרר) מחליט שהוא יוצא במבצע כלשהו, הוא כנראה יבדוק את המלאי הזמין שיש לו למכור ובאיזה מחיר כדאי לו למכור. אם ההנחה צנועה יחסית ולא שוברת את השוק, אולי היבואן לא תקוע עם מלאי שהוא לחוץ לחסל.

אני לא זוכרת מה בדיוק היה לפני חודשיים, אבל נניח שההנחה הייתה גבוהה יותר. קודם כל, זה לא מחייב אף אחד לתת הנחה זהה או גבוהה עוד יותר, מה שהיה-היה.

אבל אם נזכר בכמה שינויים שמאזדה 3 עברה לפני חודשיים, כנראה שאפשר יהיה להסיק את הסיבות שמאחורי הנחה - רצו לחסל את המלאי של הגרסאות הקודמות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

עדיין לא ברור לי לאיזה רמת גימור התכוון המשורר...

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

מדובר ברמת האבזור הגבוהה ביותר. מנוע 2 ליטר, 165 כ"ס, חלון בגג, פנסי קסנון+לד, מושבי עור חשמליים, ג'אנטים 18, עצירה אוטונומית במהירות נמוכה ועוד.

פורסם

לא משנה כרגע מה גובהה ההנחה, יש שתי בעיות יותר גדולות :

א. מתיחת פנים מעבר לפינה והיא כוללת שידרוגים חשובים בתחום הבטיחות וההנעה, וטיפה בפנים הרכב.

ב. רכב שעולה לכביש בסוף השנה בעייתי מבחינת מחיר! אף אחד לא מסכים לשלם את הבדיחה הזו שנקראת חודשי עליה לכביש - לא פרטיים ולא בעסקאות טרייד אין.. וזה לבד שווה פי שלום מההנחה שהם מציעים.

לכן, לגבי המאזדה אני ממליץ להמתין לדגם המחודש ולקבל אותו בתחילת 2017.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

...

אני לא זוכרת מה בדיוק היה לפני חודשיים, אבל נניח שההנחה הייתה גבוהה יותר. קודם כל, זה לא מחייב אף אחד לתת הנחה זהה או גבוהה עוד יותר, מה שהיה-היה.

אבל אם נזכר בכמה שינויים שמאזדה 3 עברה לפני חודשיים, כנראה שאפשר יהיה להסיק את הסיבות שמאחורי הנחה - רצו לחסל את המלאי של הגרסאות הקודמות.

הבעיה פשוטה, יש תחרות בשוק, מאזדה היא לא מספר 1 או 2 ולא אפילו 6. מיצובישי משום מקום עלתה ומוכרת יותר ממאזדה.

שאת רגילה למבצעים מיבואן מסויים כל חודשיים וההנחות גדולה מאוד, ופתאום ההנחה היא 2500 ש"ח אז אני לא חושב שמישהוא ירצה לסגור עסקה בהנחה כזו צנועה.

עובדה אולם התצוגה שלהם עמד שומם והיו יותר אנשי מכירות מקונים.

וכמו שאמרתי קודם יש מתיחת פנים בקרוב וכפי ש-Legacy הזכיר אנחנו בסוף שנה.

כלומר מי שיקנה את הרכב הנ"ל בהנחה של 2500, הרכב שלו ירד באופן חד במחירון בגלל מתיחת הפנים הקרובה וסוף שנה.

פורסם

ב. רכב שעולה לכביש בסוף השנה בעייתי מבחינת מחיר! אף אחד לא מסכים לשלם את הבדיחה הזו שנקראת חודשי עליה לכביש - לא פרטיים ולא בעסקאות טרייד אין.. וזה לבד שווה פי שלום מההנחה שהם מציעים.

לכן, לגבי המאזדה אני ממליץ להמתין לדגם המחודש ולקבל אותו בתחילת 2017.

מה? לא מסכים לחלוטין!

המחיר המבוקש המשוקלל לפי יצחק לווי זה המחירון. המחיר הזה כולל התיחסות לחודש ב 3 (אם אני לא טועה) שנים אחרונות. מי שמוכר את הרכב שלו בלי לעשות חישוב כזה (בדיוק כמו קמ או יד) עושה טעות ומתפשר.

פורסם (נערך)

תעזבו חודש עליה.זה ממש לא רלוונטי. המקום היחיד שזה משנה זה כשעושים ביטוח. במכירה ממילא אין מחירון רלוונטי. הכל לפי מצב הרכב וכוחות השוק. הקשר למחירון הוא רופף. ראו לדוגמה הונדה s2000

בקנייה חדש יש כמובן קשר הדוק למחירון. בחתך זהה ואיבזור דומה הצפייה היא למחירון זהה. מזדה קצת מעל ועם כל ההנחות עדיין לא אטרקטיבית מספיק.

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...