Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי רצון עז לעשות בזמן הקרוב טיול כזה למשך שבוע באירופה.

הכיוון הוא להשכיר S3 או A3 Cabriolet, אבל יש לי כמה שאלות שלפיהן אני אדע לבחור יעד/מסלול.

1. יש הבדל במחיר בהתאם למדינה שאני משכיר? אם כן, באיזה מדינות הכי זול להשכיר?

2. האם החזרת הרכב במדינה אחרת בהכרח תייקר לי את ההשכרה?

3. האם ניתן להזמין מראש רכבים ספציפים כפי שציינת לפני, ולא לקבל רכב אחר בקטגוריה? יש לי עניין בלהשכיר ספציפית אאודי.

4. האם חוץ מגרמניה יש עוד מדינות שאפשר לסוע על הכביש במהירות גבוהה (150-200 קמ"ש) במחינה חוקית?

5. בנוסף לחוויה המוטורית אני מחפש גם נופים, ואין לי בעיה לעבור בין מדינות שונות. יש המלצות מהבחינה הזו למדינות מסוימות?

6. אם יש המלצה לחברות השכרת רכב ספציפיות, בדגש על אתרים עם השוואת מחירים (כמו זאפ) בין החברות השונות, אני יותר מאשמח. למשל נתקלתי ב izzirent.com שהוא אתר מעולה עם אחלה מחירים (יש A3 ב-323$ לשבוע, אבל זה עדיין לא מהרכבים שהזכרתי).

פורסם

יצאתי לטיול דומה לפני כשנה נחתנו במינכן וזיגזגנו על הגבלות בכבישים המפותלים בהרי האלפים, חוויה מדהימה, אני וחבר נוסף ב AUDI TT 2.0 חדשה לגמרי פחות מ 500 ק"מ כשלקחנו אותה, את הרכבים האלה ניתן למצא ב SIX פרימיום לא בדלפק הרגיל השידרוג כמובן עולה אבל אין מחיר להגשמת חלום, נהיגה בארץ זרה עם גג מופשל ומשינה בווליום גבוהה...

לטיול שלנו העדפנו לצאת כחלק מקבוצה מדהימה דרך THRILS

שוב מומלץ בחום מאורגן עד לרמת הבירה בפאב נשאר רק להינות מהנהיגה

פורסם

אפשר לצאת עם רכב שכור מגרמניה, יש חברות שמבקשות על זה תוספת תשלום, ויש רכבים מסויימים שמורשים לצאת רק לשוויץ או אוסטריה.

שים לב למגבלת הקמ ליום, אם תעבור תשלם תוספת.

להחזיר את הרכב ביעד אחר ייקר יותר.

ברכבים שציינת לא תמיד אפשר לוודא שתקבל את הרכב הספציפי. תוכל למשל לקבל CLK וכו.

בכל אירופה מקפידים מאוד על המהירות החוקית, רק בגרמניה יש כבישים (אוטובאן) בהם יש קטעים ללא מגבלת מהירות (יכול להשתנות בשעות עומס / עבודה הכביש וכו).

סע להרי האלפים. תראה נופים.

חבל טירול באוסטריה מרהיב.

באוסטריה צריך להצטייד במדבקת שמשה לכבישי אגרה. קרא אצלי בחתימה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

1. אתה שוכר, לא משכיר. וכן יש הבדלים, מהניסיון שלי גרמניה זולה יחסית בייחוד להשכרות של שבוע ומעלה.

2. כמעט בטוח שכן.

3. לא. אפשר להתעקש אבל לא מחייב שיתנו לך משהו מאותה קטגוריה. לעיתים ישדרגו אותך ולעיתים יתנו משהו אחר באותה רמה.

4. לא.

5. מינכן וחבל טירול באוסטריה שהוזכר כאן בתגובה הקודמת.

6. אני שכרתי בגרמניה פעמיים עם SIXT והייתי מרוצה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בסוף מצאתי דרך SIXT במינכן A3 קבריולט במחיר הגיוני. די בטוח שזאת האופציה שאלך עליה.

השאלה לכל מי ששכר בעבר דרך SIXT, יש להם תשלומים נוספים/בעיות במעבר גבולות לרכב מהסוג הנ"ל?

והבנתי שקרואטיה וסלובניה גם אחלה יעדים. אפשרי לעשות אותם ואת

חבל טירול בשבוע, מבלי להרגיש שאני סתם במרוץ נגד הזמן? ואולי קצת אגזים ואזכיר גם את פראג?

פורסם

בתשובה לשאלה האחרונה - אפשר. אם תקציב 2-3 שבועות.

סלובניה לבד זה עניין של 4-5 ימים, לא כולל קניות.

בקרואטיה לא הייתי, אבל נראית לי עשירה מאד.

לגבי טירול - התרשמתי שבקיץ הוא לא מעניין במיוחד - נראה שמדובר בחבל שמצויין בעקר לתיירות חורף - אבל בקרבתו אזורים מדהימים, הן בגרמניה, הן בשוייץ והן ממזרח לו באוסטריה. וכמובן, מדרום, בסלובניה ואיטליה.

ההמלצה שלי היא להנות מהנופים ומהאתרים. אם אתה מרויח גם הנאה מהנהיגה - הרווח כפול. תביא בחשבון ששהאירופים מקפידים על החוק בקלה כבחמורה, סטיה של 2-4 קמ"ש מהמהירות המותרת עשויה להביא למשלוח דואר רשום לביתך, וככל שהחריגה גדולה או שהמהירות המותרת קטנה הקנס גדל באופן מעריכי. היוצא מהכלל הוא קטעים מהאוטובאהן הגרמני, וגם בו יש להיות ערני מאד למגבלות מהירות משתנות. כמוכן להקפיד על תשלום מיסי כביש מהיר - באוסטריה ושויצריה הביטוי הוא מדבקה בחלון, בסלובניה יש מס דרכים שאיני יודע כיצד נגבה (אני שכרתי רכב בליובליאנה ומס הכישים נגבה יחד עם דמי השכירות, יש מדינות בהן במקום מדבקה מזינים את מספר הרישוי למחשבי הרשויות והביקורת נעשית על ידי LPR), בגרמניה רכב פרטי פטור מאגרת כבישים מהירים.

ואם לחזור לראשית הפסקה הקודמת - אם לא מדובר בטיול שנועד לגמוע קילומטרים צמצם את תא השטח והתעמק במקומות בהם תשהה. דוגמא יפה של בני מלפני שבוע - היה מספר ימים בוינה ובהמשך שכר רכב ל-3 ימים. זכה בשדרוג מגולף למרצדס GLA (דיזל) ונהנה מנהגיה של סה"כ 370 ק"מ - כלומר 120 ק"מ ביום - אבל ביקר בדי הרבה אתרים שהתייר הממוצע לא מכיר, והתלהב מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...