רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
אהלן.. בעקבות הסערה שקרתה שלשום הרכב המדובר ניזוק יחסית קשה (כל המכסה מנוע, גג, איזור בגאז' מכות פח שהחברת ביטוח הציעה לתקן ב PDR עם השתתפות עצמית). עכשיו החלק הכי חמור זה שנסדקה השמשה שהיא מוחלפת ללא עלות (יש ממש כמה סדקים על השמשה) מדובר על סקודה סופרב 2017 רמת גימור Style (הדגם היחסית מפואר עם חיישנים וכל מיני דברים על השמשה).. החברת ביטוח מוכנה להחליף רק לשמשה חלופית לא מעניין אותה כל החיישנים שיש בשמשה המקורית ושזה רכב שעוד בקושי יש לו שנה על הכביש ושהוא שווה 200 אלף ש"ח ואני לא מעוניין בעבודה מחוץ למוסך סקודה מורשה ושלא נדבר על שמשה מקורית.... החברת ביטוח מעוניינת שאני אחליף את השמשה אצל "אוטו-גלס" למכירים ולא מוכנים לשמוע בכלל על שמשה מקורית התשובה שלהם…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
80,000 בעלי רכבים השתתפו בסקר שביעות רצון כללי מהרכבים שלהם כאשר ה3008 קטפה את המקום הראשון מקרב 75 מכוניות. 93.88% מהבעלים מאוד מרוצים מהעיצוב, איכות, שימושיות, אביזרי בטיחות, נוחות, ניהוג (מסתבר שיש שביעות רצון גבוהה מההגה הקטנטן) וכו,ולמעשה אף אחד מהבעלים לא מדווח על חסרונות ששווה לציין. מבחינת אמינות כ11% מדווחים על בעיות כאלו ואחרות שזה סביר פלוס. בהפרש קטנטן ממש מתמקמת קיה נירו שהבעלים שלהם מרוצים המרווח, נוחות המושבים הקדמיים, האיכות ובמיוחד מערכת המולטימדיה (המערכת שנמכרת פה בארץ היא מקורית?). גם פה כ11% מהבעלים מדווחים על תקלות. ובמקום השלישי? ג׳וליה! וזו הבחירה הכי מעניינת, והכי מפתיע, ולמה? כי בזמן שהם מדווחים על רמת שביעות רצון גבוהה מאוד מהניהוג, בי…
הודעה אחרונה מאת mp_phonix, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ברשותי רכב שעמד מושבת כשלוש שנים. בזמנו הפקדתי את הרשיון במשרד הרישוי. כעת ברצוני לבדוק אפשרות להשמיש אותו חזרה ולשם כך צריך כמובן להעביר אותו טסט. אני לא יודע עד כמה זה יהיה בעייתי ולכן אני רוצה לקחת את הרכב למוסך כדי שיבדקו אותו ויוכלו להעריך מה צריך לעשות כדי להעבירו טסט. העינין הוא שאין לי חשק לשלם את כל האגרה ואחר כך יתברר שזה לא מעשי/לא כדאי. לכן ברצוני לשאול האם קיימת דרך כלשהי בה ניתן לקבל אישור נסיעה למספר ימים מבלי לשלם את כל התשלום השנתי של הטסט קודם?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לפני כשבוע פתחתי דלת נהג ופגעתי בכנף שמאלית אחורית של רכב חדש שעמד על ידי, כשהסתכלנו ראיתי שישנו שקע זעיר שאולי נגרם מהדלת. אני לא שמוק, ושחשבתי כי אולי אולי הנזק נגרם באשמתי. בכל מקרה הצעתי כי יברר את מחיר התיקון ויחזור אלי, על פניו השקע כה זעיר שניתן לתקן ב PDR. השבוע הבחורצ'יק חוזר אלי וטוען כי עלות התיקון היא 930 ש"ח... אני לא שמוק אבל אני גם לא פרייאר, הסברתי לו כי אם היה מדובר ב PDR ב 300-400 ש"ח אז ניחא אבל שלא יעשה עלי סיבוב. הוא טען כי הרכב חדש לחלוטין והוא הלך לפחח לפי בחירתו. סיכומו של דבר אמרתי לו שידבר עם הסוכן ביטוח שלי (לא שיצא מזה משהו אך שיבין איך המערכת עובדת) -האם ישנו מחירון יחוס לתיקונים שכאלה? הרי הוא יכול להחליף דלת שלמה ("האוטו הזה חדש אח…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
לפני לא מעט שנים, היו בעולם טנדרים פתוחים קטנים, המבוססים על מכונית קטנה או משפחתית. למשל: טנדר סובארו שכולנו מכירים (הנקרא BRAT), סקודה פיק אפ, פולקסווגן קאדי, אפילו סוסיתא ורום כרמל! רשימה חלקית בהחלט. ומה המצב כיום? כמעט כלום. מצאתי כמה דוגמאות חדשות בשוק של אמריקה הלטינית - פיאט סטרדה, רנו דאסטר פיק אפ, ושברולט מונטנה. בעבר, הייתה גם דאצ'יה לוגאן. וכמובן גרסאות טנדר של ג'יפונים קטנים כמו סמוראי. האם לדעתכם אין ביקוש בעולם לסוג כזה של מכוניות? היכולת להעמיס משקל נמוך ולהכנס לערים צפופות יכול להיות אידאלי לסוחרים רבים וגם לאנשי מקצוע. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בדרום ירדו כדורי קרח בגודל בינוני, למרבה המזל זה לא עשה נזקים כאן למכוניות. תושבי המרכז והצפון מה איתכם?
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לפני שאתם מתחילים לקרוא, תסתכלו בתמונות. עכשיו תסתכלו בהן שוב. משהו נראה לכם מוזר? רמז: תערוכת בייג'ינג 2018 נפתחה אתמול. הרכב בתמונה הוא BAIC BJ80 6x6. היצרן הסיני BAIC מייצר כבר כמה שנים את דגם BJ80 שהוא אח תאום למרצדס G קלאס (טוב, תאום כמו ההוא ממזנון אלביס בדרך לירושלים). בכל אופן, במיוחד לתערוכת בייג'ינג, הושקה גרסת 6x6. מתחת למכסה המנוע הסינים נעצרו עם ההעתקה. במקום ה-V8 טווין טורבו צ'ארג' של הבהמה הארית, אצל הסיני שוכן מנוע טורבו בנזין 4 צילינדרים בנפח 2.4 ליטר. המרצדס עם 544 כ"ס. המרלדס עם 250 כ"ס. כדי שחלילה לא תעלילו על הסינים שהם מעתיקנים, אציין שקונצרן דיימלר מחזיק ב-12% מ-BAIC והם מייצרים מגוון "תואמי" מרצדס ברישיון כבר כמה שנים. …
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/3087/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9D---DS7-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C במחיר של החל מ-240,000 ש"ח, ועד 300,000 ש"ח, עם מערכת ראיית לילה ומתלים אקטיביים עם מצלמה (ועוד פרטי אבזור מוזרים). מה אומרים? יש סיכוי? או שישר לליסינג אפס ק"מ?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
במפרט כתוב: "חישוקי סגסוגת קלה עם כיסוי מעוצב". הכיסוי הוא פלסטיק שמחובר עם ארבעת הברגים של הגלגל. איך נראה הגלגל בלי הטסות אני לא יודע.
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נתקלתי בכך מספר פעמים לאחרונה. באופן עקבי, משאיות כבדות ואיטיות (וגם סתם סופות והאמרים איטיים) נמנעים באופן עקבי מירידה לשוליים ומתן אפשרות עקיפה לכלי רכב מאחוריהם, וזאת לאורך קילומטרים ארוכים, גם כשיש שוליים רחבים ומסודרים, מז"א טוב, יש שדה ראיה, ואפילו מספר מפרצי עצירה ותחנות אוטובוס לאורך הדרך. האם קיים איסור בפקודה לרדת לשוליים או לעצור במפרץ עצירה כדי לאפשר לכלי רכב אחרים לחלוף? או סתם חוסר מודעות ושימת יין מהסוג הרגיל במקומותינו?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
ביום ראשון הקרוב, במקביל להשקת ה-MG ZS, נלך לאירוע שולחן עגול עם שניים מבכירי מיצובישי העולמית. הראשון, דניאל נקאס, הוא מנהל יחסי הציבור של מיצובישי אירופה, והשני הוא טקשי הירומטסו (Takashi Hiromatsu), מנהל מחלקת פתרונות רכב חשמלי של היצרנית. נדבר איתם על חזון ה-PHEV שלהם, התוכניות להשקת האאוטלנדר PHEV הבא, האסטרטגיה של היצרן בכל הנוגע לטכנולוגיה ובאופן כללי גם על התכנון שלהם לטווח הארוך יותר. אם יש משהו שאתם רוצים שנשאל את אחד מהשניים, זה המקום. בין אם אלה שאלות על מכוניות חשמליות באופן כללי, או דברים נקודתיים על הדגמים של מיצובישי. נתראה בקרוב.
הודעה אחרונה מאת outlander, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 824 צפיות
יש לי סוזוקי בלאנו שנת 2001 שבורח לי גז מהמזגן כל 2/3 חודשים הגעתי למוסכניק והוא אמר לי שלעלות של האוטו הכוללת לא שווה להשקיע בחיפוש הדליפה ושאמלא כל חודשיים בערך גז תכלס אני יכול לקנות בלון גז A134 והמחבר לונטיל בסכום של 500 ש"ח בלבד ואז אוכל למלאות המון פעמים בעלות נמוכה אז אני מעונין לדעת כמה תכלס אמור להיות הלחץ בשעונים בכדי שאדע שזה מספיק אשמח לתגובות תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ערב טוב, לפני כשבוע עשיתי טסט לרכב, בסיום הבדיקה נאמר לי שנכשלתי על "פנסים ולוחית רישוי" (את קומבינת הלוחיות נשאיר בצד), בטופס הבדיקה היה מסומן בשורת הפנסים (כחוק). כששאלתי מה הבעיה בפנסים נאמר לי שיש לגשת לחשמלאי רכב, שאלתי אולי יש בעיה בכיוון שלהם, נאמר לי שלא ושוב "צריך ללכת לחשמלאי רכב". בסופו של דבר הוצאתי מאחד הבוחנים האחרים שנכשלתי כי הנורות שלי לבנות (White vision של פיליפס שכולם טוענים שעוברים איתם בלי בעיה). ועכשיו לשאלה, המכון לא צריך לציין מה בדיוק הבעיה שבגללה נכשלתי? למה לנסות לשלוח אותי לחשמלאי סתם כשמדובר סה"כ בנורות?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- עוקב אחד
- 47 תגובות
- 14 אלף צפיות
שלום לכולם בקצרה: לפני כשבועיים הזמנתי חלק לרכב, החלק נמצא ברשימת השחרור המהיר של נוהל 20/2008 של משרד התחבורה. החלק נרכש מאיביי בתכנית EBay Global Shipping, מה שאומר שהמחיר המשולם כולל, הכל, הכל, הכל - עד שהפריט מגיע לידי. כולל עמלות שונות, מיסים שונים כדוגמת מכס, משלוח, ייבוא וכו'. בקיצור - הכל. חברת GCX (נציגת ARAMEX, מקבוצת קריאף: http://www.krief.co.il/?CategoryID=197&ArticleID=104) יצרו איתי קשר ודרישה לתשלום כ-200 ש"ח עבור הנפצה כלשהי - "בדיקת מכס", "בדיקת בוחן משרד התחבורה", "שחרור מהמכס" וכו'. כמובן שלא אשלם להם אפילו אגורה אחת, הסברתי להם יפה שהמחיר שולם לאיביי כולל את הכל, עד שהמוצר יגיע ליעד, זו לא הפתעה שחלק מהחבילות נבדקות ודורש…
הודעה אחרונה מאת adamL, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 49 תגובות
- 16.4 אלף צפיות
קשה בימינו למצוא רכבים חדשים ממש גרועים. כן, יש עדיין רכבים שיכולים להיות טובים יותר, אבל עשרות שנים של למידה ואבולוציה בתעשיית הרכב הביאו אותנו לעידן שבו המידע על איך לבנות רכב טוב זמין לכל. לעומת זאת, בעבר הדברים היו שונים לחלוטין, כפי שמדגים הסרטון הבא: איזה רכב ראוי לדעתכם לתואר הרכב הגרוע ביותר בעולם בעבר או בהווה?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 465 צפיות
מחפש גרריסט באיזור יוקנעם שיקח רכב לברזל. אשמח להמלצה תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Igalz, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 150 תגובות
- 45.7 אלף צפיות
צהריים טובים. לפני שאספר את המקרה אני חייב לציין, זאת לא בדיחה. מי שרוצה לנסות מוזמן להגיע אלינו לחברה ולהיווכח. רנו קליאו, שנת יצור 2017. מותקן אימובולייזר פנימי של החברה ומערכת מולטימדיה אנדרואויד שמסופקת יחד עם הרכב. התרחיש: * אנשים שהיו בחו"ל בין יוני השנה ועד היום מנסים להניע את הרכב, הרכב מניע לשניה וכבה. * אנשים שלא יצאו מהארץ, מניעים ונוסעים ללא שום בעיה. כיווני חקירה שבוצו עד עתה: * ניסינו להסיר את כל הדאשבורד עם קרטונים כי חשבנו שמוסתרת מצלמה כלשהי שמזהה את הנהג. לא הצליח. * ניסינו להניח עם פרק האצבע במקום עם האצבע כי אולי מותקן חיישן ביומטרי במתג ההתנעה, לא הצליח. * ניסינו לתת לעובד שהיה בחו"ל להניע עם אימבולייזר של עובד אחר שלא טס, לא הצליח.…
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
ביום שלישי הקרוב אנחנו נוחתים בספליט, קרואטיה, שם נפגוש את ה-A קלאס החדשה של מרצדס בפעם הראשונה. בינתיים אנחנו יכולים להגיד לכם שכלמוביל כבר ערוכים להגעתה לארץ, אבל עדיין אין תאריך סופי. עוד אנחנו יכולים להגיד לכם שה-A קלאס החדשה אמורה להיות (ובינתיים נראה שהיא אכן) קפיצה קוונטית קדימה ביחס לדור היוצא, עם חומרים וטכנולוגיה שלא יביישו מכוניות סאלון בגזרת המחיר של חצי מיליון שקל וצפונה. אילו דברים אתם רוצים שנבדוק במכוניות שנפגוש בהשקה, אילו שאלות תרצו שנשאל את אנשי כלמוביל ואנשי מרצדס, ומה להביא לכם מהדיוטי? רוצים לרענן את הזכרון? כאן תוכלו לקרוא את כתבת ההשקה של ה-A קלאס החדשה וכאן, את המבחן של ה-A קלאס היוצאת בגרסת ה"אין-מצב-שזה-חוקי" שלה.
הודעה אחרונה מאת kingikra, -
-
האם יש השוואה בין תוכנת הניווט IGO לבין WAZE מהשנה האחרונה? אשמח מאוד לקבל השוואה כזאת. בתודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת none77, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת איפה ניתן להחליף את דוושת הגז שיש לי ברכב לדוושת ספורט,כזות שמתלבשת על כל הרגל האם יש מישהו שמכיר מקום באזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת izik2, -
- 17 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום לכולם. מתנצל מראש אם אני כותב את זה בתת פורום הלא נכון, אם טעיתי ואפשרי להעביר את הפוסט זה יהיה מעולה אני עובד היום כדיג'יי, יוצר מוזיקה ואולפן הקלטות (אגב אם אתם צריכים עזרה/ייעוץ בנושא, אני כאן). אני מאוד אוהב את התחום, אני נמצא בו מגיל 12 (היום 22) וגם יש בזה כסף לא רע בכלל. העניין הוא (ומי שמכיר יודע) שההכנסה לא יציבה בכלל ורוב העבודה היא בשעות הערב. בזמן האחרון התחלתי להתעניין בעבודה קבועה לבוקר, עבודה שגם יהיה אפשר להתקדם בה. דבר ראשון שחשבתי עליו הוא תחום הרכב (לא מכונאות, יותר בכיוון של מכירות). תחום שמעניין אותי לא פחות מתחום המוזיקה. מבין כל החברים והמשפחה אני הבן אדם הראשון שבאים להתייעץ איתו לגבי קנייה או חוות דעת על רכב, בין השאר בזכות המיד…
הודעה אחרונה מאת Ohadgal, -
מבחן - יונדאי סונטה 1 2
מאת פבל-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
רומן שונא פטרנליזם. שונא שאנשים מחליטים בשביל אנשים מה טוב בשבילם. אז מה הוא עשה? החליט מה טוב בשבילכם. הגיוני בסך הכל. בניגוד ליונדאי סונטה הייבריד שעברה אצלו למבחן. שהיא אשכרה באמת הגיונית.
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שבת בבוקר, שותים מעט קפה, קוראים מעט עיתון ורוצים לצאת לטיול קצר. נכנסים לרכב, מכניסים מפתח לסוויטץ' (תיאורטית, בכל זאת הנעה ללא מפתח ) ו... כלום. בדיקה קצרה מגלה שבלילה נשארה התאורת פנים דולקת, ועם מצבר שלא נשאר לו זמן רב לחיות התוצאה צפויה. כדי שניתן יהיה לצאת מחר בבוקר למוסך כדי להחליף מצבר הרמתי טלפון לחברת שירותי הדרך מטעם הביטוח כדי שיעזרו לי להניע את הרכב ולצאת איתו ל"טיול טעינת מצבר". אבל... מתקשרים לחברת הדרך שוובי סיפקה לנו (שגריר) והם טוענים שאנחנו לא רשומים אצלם ואם נרצה נוכל לקבל שירות בתשלום. מזל שיש שירות חירום לוובי!! מתקשרים לשירות החירות של וובי שם ענתה מוקדנית נחמדה אשר ראתה שאנחנו רשומים לשירותי דרך אך יותר מלתת טלפונים אין לה ממש ידע. …
הודעה אחרונה מאת Omer Peugeot 205, -
- 1 תגובות
- 997 צפיות
שוב חוזר הטיגון... לכל בעלי דלקני הסולר, מגיע לכם פיצוי במסגרת הייצוגית. היקף הייצוגית נגד דלק היא 181 מיליון שקלים. קבוצת דלק תפצה את לקוחותיה ב-33.3 מיליון שקל, לאחר התדיינות שנמשכה כ-7 שנים הגיעו הצדדים להסדר בשתי תביעות ייצוגיות ההסדר מסיים את הפרשה, במסגרתה נתבעו חמש חברות דלק, שכר הטרחה ששולם לעורכי הדין במסגרת ההליך עומד על כ-28 מיליון שקל, תפצה קבוצת דלק את לקוחותיה בגין התנהלותה עד למועד אישור הסדר הפשרה בסכום כולל של כ-33.3 מיליון שקל. זאת, באמצעות החזרים בגין הגבייה העודפת, שיחושבו לפי שני תחשיבים שונים שעוגנו בפשרה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001232498
הודעה אחרונה מאת kissos, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
פגוש ברזל ללא כננת בטרופר 2003 - עובר רישוי שנתי? עמית - אתה וודאי יודע.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, מחר נוסע לראות רכב בחיפה, מחפש מקום טוב לבדוק את הרכב (בימר e92) אשמח לכמה המלצות ואפילו אם יש מקום שמתעסק במיוחד בבימרים תודה מראש לכולם!
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- 10 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
יש לי שכן מעצבן נורא שחונה לי בחניה חדשות לבקרים. לאחר שכלו כל הקיצין בנסיון להתמודד איתו בדרכי נועם החלטתי לרכוש כמה מהמדבקות שיורדות אך ורק בעזרת מים חמים וכתוב עליהן ״הנך חונה במקום אסור״. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כאלה? גם מאיביי/עלי-אקספרס אפשרי. תודה! ושלא יחנו לכם בחניה
הודעה אחרונה מאת zaf, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
לא מספיק אנשים מודעים לכך שקיימים מספר ארגונים שנותנים שירותי דרך, חינם, ועם זמן תגובה טוב בהרבה ממה שתקבל אצל המינוי שעשית עם הביטוח. מדובר במקרים ״קלים״ כמו מצבר ריק, עזרה בהחלפת פנצר, מילוי דלק וכדומה. אחוקים - https://www.facebook.com/ahokim0587000110/ ידידים - https://www.facebook.com/yedidim.il/ תופעת טבע - יותר קשורים לחילוץ ג׳יפים, אבל גם נותנים שירות כללי https://www.facebook.com/TofaatTeva/ תשמרו את הטלפונים של הארגונים, שלא תצטרכו. דרך אגב תוכלו להתנדב בארגון שקרוב ללבכם!
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כשנה מאז שעזב את wheeler dealers חוזר אד צ'יינה בתוכנית משלו - Garage revival. בתוכנית החדשה אד מצטרף לאנשים שנתקעו בפרוייקטים המוטוריים שלהם מכל סיבה שהיא, ומלווה אותם לעבר קו הסיום. כמו ב-wheeler dealers, אד יעשה את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב - להחיות מכוניות עם כלי עבודה ביד. התוכנית תעלה ב-1 למאי ביוטיוב. לפחות בשלב הראשון ללא ליווי מצד רשת טלויזיה כלשהי. נאחל הצלחה לאד. [video=youtube_share;N7jUwrR17Lo]
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מכשיר מסוג IROAD. הכל פיקס ועובד כמו שצריך, אבל מלא פעמים הבחורה שמדברת מהרמקול אומרת התראות שווא של דבורה. מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות? אשמח גם אם מישהו יוכל להפנות אותי לבן אדם במרכז שמתעסק עם זה.
הודעה אחרונה מאת orha12,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 357 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- AmitGo
- גולדן191
- פריג'י
- yohai71
- Pavlik
- מי
- Camaro 92
- asix
- yoni162
- Chmimo
- MMi
- yahaga