Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יותר מזה - הבעיה האמיתית היום עם וייז, היא שיש לה כל כך הרבה משתמשים, שהיא עצמה משפיעה משמעותית על מצב התנועה. ככל שמספר המשתמשים גדל, ההשפעה גדלה. אבל האלגוריתם עצמו לא יודע עדיין להתחשב בהשפעה שיש לו על התנועה. נוצר מצב שבו וייז לא מספיקה להתעדכן בפקקים (או שינויים בתנועה) שהיא עצמה יוצרת.
יש מקומות שרשום שהיא מראש מנווטת לפי השפעה עתידית של עצמה. ז"א שהיא יודעת שאם כולם יסעו דרך אותה דרך כולם יתעקבו בהרבה והזמן לא יהיה מדוייק, לכן חלק היא שולחת בדרך אחת וחלק בשנייה, מן הסתם הזמן בשתי הדרכים לא יהיה זהה.
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חיובי, רשום חיפוש חופשי.

נכנסתי עכשיו ורשמתי שוב "כפר הצוללים",

מועדון הצלילה המבוקש הוא תוצאה 14 !!

הייתי צריך לגלול 2 מסכים למטה בשביל למצוא אותו.

כל התוצאות הראשונות מתייחסות לבנק הפועלים ואיזה כספומט.. מהמם.

תנסה לכתוב רק "הצולליפ" (צוללים כאשר במקום ללחוץ על "ם" לוחצים על "פ" הסמוכה לה) ואז כפר הצוללים מופיע כבר בשורה השלישית, משהו מאוד דפוק באלגרותים החישוב.

פורסם
תנסה לכתוב רק "הצולליפ" (צוללים כאשר במקום ללחוץ על "ם" לוחצים על "פ" הסמוכה לה) ואז כפר הצוללים מופיע כבר בשורה השלישית, משהו מאוד דפוק באלגרותים החישוב.
רשמתי לפני, אז כשאני אחפש מקום כלשהו אני אעשה כל טעות כתיב הזוייה שיש עד שהוא ימצא.. צחוקים. קיצר זה לא עובד וחבל.

יום טוב גם לך

פורסם
יש מקומות שרשום שהיא מראש מנווטת לפי השפעה עתידית של עצמה. ז"א שהיא יודעת שאם כולם יסעו דרך אותה דרך כולם יתעקבו בהרבה והזמן לא יהיה מדוייק, לכן חלק היא שולחת בדרך אחת וחלק בשנייה, מן הסתם הזמן בשתי הדרכים לא יהיה זהה.

מעניין, אף פעם לא נתקלתי בזה, איפה זה כתוב?

לפי הידוע לי, האלגוריתם עדיין לא מתחשב בהשפעה של וייז על התנועה בזמן אמת. מה שכן, בצירים עמוסים, המערכת כן מנסה לפזר נוסעים על פני המסלולים ולא לשלוח את כולם באותה דרך (לזה התכוונת?). אבל אין פה ממש אדפטציה בזמן אמת, אלא יותר ניסיון למניעה מראש.

פורסם

*לדעתי הם נסחפים בתאורים.

*ראיתי שזה קבלה לעם.

*אין לי מושג מאיפה הם יודעים.

*היוצרים אחרי שלב קצר כבר ידעו שהם מנצלים אנשים לרווח עתידי והזהירו אותם (את הפריארים) מזה.

*קיים בסיס מפות פתוח באמת open streetmap חבל שהוא לא תפס כמו האחרים.

http://kabbalah.walla.co.il/item/3126604

• תוכן חדש...