רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום. אילו אישורים נדרשים בשביל להסיע נוסעים בתשלום לפי החוק ברכב יוקרה לחתונה? ובחיפוש אחר תשובות ראיתי שהביטוח אינו תופס בנזקי גוף, מי יודע כמה תוספת זה לביטוח? אשמח לכמה שיותר מידע בנושא לא מצאתי הרבה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני שוקל לקנות סיאט ארונה FR. אני שם כרגע את כל הנושאים האחרים בצד ורוצה להתרכז רק בהיבט הבטיחות. לפי האתר של סיאט זה התרשים (עיגול כחול יש, עיגול ריק אופציה להוספה, איקס אדום אין): פירוט מערכות הבטיחות המותקנות ברכב ברמת גימור FR\FR Pro 6 כריות אוויר בקרת סטייה מנתיב בקרת סטייה מנתיב אקטיבית ניטור מרחק מלפנים זיהוי כלי רכב ב"שטח מת" זיהוי הולכי רגל מצלמת רוורס בקרת שיוט אדפטיבית חיישני חגורות בטיחות בלימה אוטומטית בעת חירום זיהוי רכב דו גלגלי זיהוי תמרורי תנועה ועכשיו לשאלות: 1. להבנתי 6 כריות אוויר זה מעט, למתחרים יש 7? 2. לא ברור לי מה זה כל כך בקרת סטייה מנתיב אקטיבית ומה ההבדל בינה לבין בקרת סטיה מנתיב רג…
הודעה אחרונה מאת mrraz, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 108 תגובות
- 36.4 אלף צפיות
רגע לפני שאני פורט את דעתי האישית על הדאסטר, אני אשתף אתכם בסיבות לרכישה ועל ההזמנה עצמה, כיוון שזה שם את חוות הדעת שלי בהקשר מסויים. בכל מקרה, חוות הדעת מחולקת לסיבות הרכישה, תהליך ההזמנה ודעתי ההתחלתית על הרכב אז תרגישו חופשי לקפוץ לחלק שמעניין אתכם. אמ;לק: (סיכום) לדעתי דאציה הצליחו מאוד עם הדברים החשובים באמת ברכב, כל רכב. הדאסטר שקט מאוד, זריז, נוח בצורה חריגה לקטגוריה וזול לקניה ואחזקה. הזמן יגיד האם אני והדאסטר (יחד ולחוד) נקיים את הבטחת השטח שלשמו נרכש, אבל במשימתו כרכב משפחתי ליומיום יש לו התחלה מצוינת, למרות הגיר הידני, המזגן המכני וצריכת הדלק הגבוהה במקצת. סיבות לרכישה רציתי רכב שטח. לא כזה המיועד לזחילת סלעים וטחינת בולדרים, אלא כזה שיאפשר לי להע…
הודעה אחרונה מאת Alkash, -
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
שלום לכולם, הסופית אגזוז המקורית של הרכב מוחבאת בפנים ומכוונת כלפי מטה, הייתי רוצה לבצע שינוי קטן בעניין ואשמח קודם להתייעץ עם כל מי שמבין בתחום. מה שאני רוצה זה להוציא את הסופית אגזוז יותר החוצה ושתראה בצורה ישרה (מעוניין בסופית כפולה) ולא מכוונת למטה ובשביל זה צריך לחתוך את הסופית המקורית ולרתך סופית חדשה + חיתוך חלק מהדיפוזור המקורי בשביל להוציא את הסופית החדשה החוצה. (או שאולי אפשר לבצע ריתוך סופית חדשה על המקורית ולא יהיה צורך לגעת בדיפוזור?) * לא מעוניין לשים סופית אגזוז שמתלבשת על המקורי מכיוון שזה לא יראה טוב וגם יחסום את יציאת הגזים בצורה תקינה. ** לא מעוניין בעתיד להחליף דוד וצנרת בשביל סאונד מהאגזוז, השינוי שאני מדבר עליו זה רק בשביל היו…
הודעה אחרונה מאת LoveSound555, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לא אשכח את נסיעת המבחן על הרכב. לא האמנתי כמה הרכב חזק. טוב אז מיד קניתי לי אחד. יש לי אותו שנתיים. הנה הסיכום. המהירות כבשה אותי, הייתי מתעורר מאוד מוקדם, בשביל ההזדמנויות הללו בכבישים הריקים בדרך לעבודה. הבלמים חזקים דיים. הרכב נותן לי הרגשה מאוד בטוחה. אני התאהבתי. שנה ראשונה - אדרנלין אדרנלין אדרנלין! אז התחלתי לבדוק כמה מהר אני יכול להגיע לעבודה... אין לי זמן אחר למשחקים... לא כל יום אני מתחיל מוקדם. ובימים האלה שאני מפזר את הילדים אני מוצא את עצמי ב 8 בבוקר עם כל עם ישראל בפקקים. ואין סיכוי שאני עומד בפקקים. טוב אז אין ברירה רוכבים על האופניים. פתרון מצוין בהתחשב בעובדה שעל הדרך סימנתי וי על פעילות אירובית. היה לי איזה משהו במחסן אז יאללה …
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום, זאת הפעם הראשונה שאני מעלה פה פוסט. בחרתי לכתוב על נושא נפיץ מאוד, מאחר ונחשפתי למקרה מעניין. הנושא הוא פרויקט מצלמות המהירות. אנו צריכים לשאול את עצמנו שתי שאלות מרכזיות בנוגע לפרויקט: 1. מה מטרתו? 2. מה יעילותו של הפרויקט בהשגת המטרה? באופן מוצהר, וגם די אינטואיטיבי, מטרת הפרויקט היא הפחתת תאונות הדרכים והנפגעים. האמצעי? מצלמות מהירות ורמזור. לגבי החלק של רמזור, אני די מסכים, אבל השאלה שאני רוצה להעלות פה בפוסט אינה קשורה למה שאני חושב, אלא לנתונים וסטטיסטיקה. ככל הידוע לי, וממה שקראתי בעבר, מהירות היא אחד הגורמים הזניחים ביותר בתאונות דרכים. מהירות מופרזת מחמירה את התאונה, אבל לא הגורם העיקרי. (אשמח אם תוכלו לשתף מחקרים ו…
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
היי חברים ! כבר כמה ימים זה יושב לי בראש אז החלטתי לשאול. נגיד מאזדה 3 , עולה בחו"ל 60,000 שח. עם כל המסים והמכסים שיש כאן , שלפי מה שאני יודע הם מעל ל100 אחוזים, איפה הרווח של היבואן שמוכר את הרכב לדוגמא ב128 אלף ? איפה השכרת אולמות התצוגה, עובדים , מוסכים ,חלפים שהוא מחוייב להחזיק גם 7 שנים אחרי שדגם הפסיק את השיווק שלו , ועוד ועוד ? ועוד מילא רכבים יפנים שנמכרים בכמויות , אז אולי יש רווח קטן אבל הרבה. מה עם מותגים כמו ב מ וו , מרצדס , יגואר וכו ? אני מאמין שהם מוכרים עשרות בודדות. אשמח לתשובה ! לידור
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום חברים, האם יש בפורום בעלי קורולה חדשה בליסינג? על פי קטלוג הרכב באתר של טויוטה ישנו שינוי אבזור בדגם, הכולל כניסה והנעה ללא מפתח, בקרת אקלים דיגיטלית, ומערכת מולטימדיה בהרכבה מקומית להבדיל מהמקורית שהיתה עד היום. מי יכול לאשר ולפרט? תודה!
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, הזמנתי רכב חדש מהיבואן. אני רוצה להתקין וו גרירה, אבל אין באביזרים הרשמיים. באחת מסוכנויות היבואן אמרו לי שהתקנה עצמאית שלא במוסכי היבואן תפגע באחריות, בסוכנות אחרת נאמר לי שזה לא יפגע. מישהו יודע מה האמת? מדובר ביונדאי.
הודעה אחרונה מאת MaxN, -
-
רכשתי לפני מספר חודשים רכב מיבואן צ'מפיון, במעמד הקניה הוסיפו לי בחינם מכשיר שנקרא "חיישן שירות GPS דרכים" והמכשיר הותקן על ידי גיל קאר. לאחר מכן גיליתי שבמסמכים חתמתי על סעיף שאומר שלבקשת לקוח ברכב יותקן רכיב שעוקב אחרי אופי שימוש ברכב, טיפולים, ניטור תקלות וכו' בזמן אמת כדי לשפר את השירות שניתן על ידי היבואן, וברגע שנותנים לנהוג לצד ג' ברכב יש ליידע אותו שמכשיר כזה מותקן ברכב. ניסיתי לברר מול צ'מפיון מה זה המכשיר הזה ולא ידעו להסביר לי, ניסו לבלבל אותי שזה קשור לאיתוראן ואחר כך אמרו שאני לא אמצא מכשיר כזהברכב. התקשרתי לאיתוראן והם לא יודעו באיזה מכשיר מדובר, מבחינתם יש רק איתוראן SAFE מותקן ברכב שיש בו יכולת לזהות תאונות ואז איתוראן מתקשרים אליך כדי לקבל עזרה.…
הודעה אחרונה מאת Alf3, -
ביטול ביטוח
מאת BeBest- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, סגרתי היום ביטוח מקיף לרכב שיכנס לתוקף החל מ-1/6 ואני מעוניין לבטל אותו. האם ניתן לבטל את הביטוח? האם הביטול כרוך ב"קנס" כלשהו? תודה.
הודעה אחרונה מאת Ba6Ra6K, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, נגיד אם הרכב שלי במחירון עולה כ-60 אלף ש"ח. אחרי הורדות למיניהם, המגרש אומר שהוא נותן על הרכב 45 אלף ש"ח. כלומר, אם המגרש מציע על הרכב שלי 45 אלף ש"ח, ואני מעוניין ברכב אחר שעולה בדיוק 45 אלף ש"ח. האם יסכימו לדבר כזה, החלפה רכב על רכב ללא שום תוספת כספית? יש מגרשים שיסכימו להחלפה כזאת ללא תופסת כסף? או, שבטרייד אין כול המטרה של המגרשים זה התוספת כסף, ועל פי כך הם לא יסכימו? מה אתם אומרים? תודה
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 513 צפיות
יש לי מאזדה 3 שנת 2008 ACTIVE מנוע 1.6 . והברקסים שלי משוחררים הם כן עובדים ומגיבים ובולמים אבל יש מרווח בין הלחיצה על הבלם עד העצירה וזה מרגיש לי מסוכן ואני לא מרגיש בטוח בנסיעה שלי ברכב הזה . לקחתי את הרכב לבדיקה אמרו לי הכל בסדר והחליפו לי משאבה מרכזית לכל מקרה אבל מרגיש לי אותו הדבר. עברתי טסט עם הברקסים האלו. אבל נסעתי באותו רכב של חבר אותה שנה ואותו דגם והברקס שלו מצויין ושונה לגמרי משלי אני לא יודע מה לעשות אני פונה פה אליכם לעזרה אם מישהו יודע והייתה לו את הבעיה או יודע איך לעזור אני ישמח והוא יעזור לי מאוד.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום! היום ( 09/05/2018 ) התפרסמה כתבה הבאה:"בקשה לתביעה ייצוגית: קרינה מסוכנת ביונדאי איוניק וקיה נירו". https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5254611,00.html מכיוון שאני שוקל לרכוש את איוניק, רציתי לשמוע את דעתכם בנושא.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, חבר נוסע לארה"ב ואני רוצה שיקנה לי סוללת NOCO GB40. השאלה האם יש סיכוי שיעשו לו בעיות לעלות את זה למטוס (או במזוודה בבטן המטוס)? מה הנוהל לגבי העלאת סוללות מסוג זה למטוס? תודה.
הודעה אחרונה מאת guya72, -
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
בעקבות הזמנה מיוחדת של לקוח, אסטון החליטה להחזיר את ה-V600 במהדורה של 14 חתיכות. הפנקסים פתוחים, אז יאללה, זריז, לפני שיגמר.
הודעה אחרונה מאת Ghost_Rider, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
ברשותי איגניס (ידני!) 2004, יש טסט אך יש בעיה בראש מנוע שדורשת תיקון יקר שאני כבר לא רוצה לתקן, גם ככה קשה למכור אותו בגלל שידני. מה האפשרויות שיש ?
הודעה אחרונה מאת Ghost_Rider, -
-
לא שמתי לב שהחודש כבר התחיל Cars-Apr-2018.pdf
הודעה אחרונה מאת trekampt, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 38 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
אז נתחיל בכך שזו הולכת להיות חפירה לא קטנה אז לאמיצים שיישארו עד הסוף, קבלו את הערכתי. מבוא: נתחיל מההתחלה (מן הסתם), הוצאתי רישיון בחודש ינואר 2016, אין לנו רכב במשפחה וידעתי שאם לא יהיה לי רכב משלי אני כנראה לא אנהג במשך שנים, ויותר חשוב, לא אצבור שום ניסיון בכביש ואמרתי לעצמי ״אין מצב״ (מדבר לעצמי מידי פעם, לא משוגע). אופציות שנפסלו בדרך לצבירת נסיון בכביש: חבר טוב הציע לעשות לי ביטוח ״נהג חדש״ על הרכב שלו, בהתחלה התלהבתי ואז הבנתי שזה בזבוז של כסף, לשלם 3,000-5,000 שקלים על רכב שאסע בו אולי פעם בשבוע וגם זה סתם בשביל הנסיון- עדיף לחזור לשיעורי הנהיגה. ההורים של בת זוגתי הציעו את אותו רעיון כמו החבר, בלי לקחת ממני כסף, האפשרות נפלה כמו קודמתה בעי…
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ההתקנה באמת יכולה לדפוק את מערכת החשמל ברכב? תודה
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
בראבוס בארץ
מאת Guy30- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
:shock::shock::shock:
הודעה אחרונה מאת daniel_carstyle, -
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום לכולם, חיכיתי בכוונה מספר ימים על מנת שאצליח להירגע ולחץ הדם יחזור לקדמותו. ככה אני אוכל לרשום מה שצריך ולעניין מבלי להיות מושפע מרגשות שונים. על מנת שאוכל לרשום בחופשיות אני לא אציין את שם המכון. ובכן, מעשה שהיה כך היה. אני גר בצפון, בעל רכב מיושן בן 22 שנים. הרכב מטופל בקפידה וכל חלק שמצריך החלפה או תיקון מטופל. הגיע המועד לעשות טסט פעם שניה השנה. הרכב גמע בדיוק 3000 וקצת ק"מ מאז הטסט האחרון לפני חצי שנה. כזה מרחק בחצי שנה יוצא 500 ק"מ לחודש שזה יוצא משהו כמו 16 ק"מ ליום בקושי. מרחק שכזה לא מצדיק אפילו החזקת רכב אבל בכל זאת צריך אתם יודעים, קניות, הקפצה של אחיינים לחוגים וכיוצא בזה. מגיע למוסך שלי על מנת לקבל את האישור. המוסכניק שלי עובד בתפקידו כ 50 …
הודעה אחרונה מאת MZN, -
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
אני רוצה לדווח על בעיה במפה ואני לא זוכר את הסיסמא שלי כדי להתחבר לפורום שלהם. פעם קודמת שעשיתי שחזור זה היה סיוט ואין לי כוונה לעשות את זה שוב. יש כאן עורכי מפה או מישהו שמכיר דרך להעביר להם מידע על בעיות במפה שלא דרך הפורום שלהם? האמת אני לא מבין את הקונספט שאתה רוצה לתרום ולספק מידע ומערימים עליך קשיים בלמסור את המידע הזה...
הודעה אחרונה מאת luis, -
- 4 תגובות
- 940 צפיות
היי, אשמח לקבל עצה מחברי הפורום המנוסים בקשר למקרה שקרה הבוקר. תתארו מצב רגיל שאני עומד בצומת מרכזית ומחכה לאור הירוק כדי להמשיך לנסוע. כשהרמזור מתחלף לירוק אני מתחיל לנסוע, זורק מבט זריז לצד שמאל כדי לוודא שאף אחד לא עובר באדום, ובום, מצד ימין מגיעה שברולט וכמעט מארגנת לי מפגש עם המלאכים (ילד טוב סה"כ). העבירה כולה מצולמת.. רואים בבירור ובאיכות HD את המספר של הרכב, את האדום המלא של העבריין ואת הירוק המלא שלי. פשוט הכל מצולם. בצפייה חוזרת של הסרטון ראיתי מדבקה של חברת השכרה על הרכב ולכן שלחתי גם להם את הוידאו שיטפלו בו. השאלה שלי היא אם כדאי להמשיך ולהגיש תלונה במשטרה? המקרה קרה לפני מספר שעות והאדרנלין עדיין זורם בטירוף בגוף, אני פשוט לא יכול לתאר כמה קרוב…
הודעה אחרונה מאת LLH201017, -
השרשור המקורי של הנהיגה הראשונה בסקודה קארוק אמנם עדיין רץ חזק, אבל אנחנו לא מאמינים בערבוב שמחה בששון. אז בואו נפתח דף חלק ונדבר על דברים שאתם רוצים שנברר עבורכם בהשקה המקומית של סקודה קארוק שתתקיים ביום שלישי הקרוב. במסגרת ההשקה ננהג ברכב וכמובן נבלה את כל היום עם אנשי צ'מפיון, אז אילו שאלות תרצו שנשאל אותם ואילו דברים תרצו שנבדוק ברכב עצמו? נתראה בקרוב.
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
לא ראיתי שנפתח שרשור, אז מעדכן אתכם בגרסא החדשה של הM2: הקומפטישן. גרסאת הקומפטישן תחליף את הM2 "הרגילה" לחלוטין ותוסיף שדרוגים משמעותיים. מבחינת ביצועים: המנוע מהM3/4, מדגם S55 עם 404 כ"ס, טווין-טורבו עם מערכות קירור ושימון מתקדמות לעומת ה370 כ"ס של N55 סינגל-טורבו היוצא. בתא המנוע ניתן למצוא גם את קורת הגישור עשויה קארבון מהאחיות הגדולות. הבלמים גם הם מקבלים שדרוג מ4 בוכנות מקדימה ו2 מאחור, ל6/4 בהתאמה עם דיסקים גדולים יותר. האינטריור מקבל מושבי M חדשים, לעומת מושבי הספורט בדגם היוצא - אשר היו זהים לדגמי M-sport עם תפירה שונה. על ההגה ניתן לראות את כפתורי ה M1 ו-M2 מהאחיות הגדולות שמאפשרים כיוון ושמירה של מצבי נהיגה מותאמ…
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
-
בס"ד נתחיל? אז ככה נקנתה ב -2004 52Kש"ח, 118000 ק"מ יד 2. שדרוג ענק בשבילי, הקודמת הייתה 205. ככלל, כל 15K הוחלפו שמן +פילטר שמן, כל 30K, הוחלפו שמן + פילטרים ופלגים. טיפול ראשון שלי (122K,מסננים שמן+אוויר+מזגן+פלגים),בוצע ע"י . 128500 ק"מ הוחלף סליל הצתה תקול (במקורי) + פלגים. 134500 ק"מ בוצעה החלפה של שמן+פילטר (מקורי) 140000 ק"מ, הגיר קפץ לבקר - הוחלפו 2 שסתומים (במורשה). 145000 ק"מ, הוחלפה תושבת גיר במקורית על ידי.. 149000 ק"מ, התראת גיר תקול ללא נעילה במצב חירום (ב - 150K בוצע ניקוי לשסתום בגיר? + ברקסים במורשה) 150000 ק"מ בוצע טיפול כולל של שמנים + פילטרים. *הוחלף סטרטר במשופץ (הילד ניסה להניע את הרכב כשהרכב היה מונע). 158000 ק"מ, הוח…
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
- 1 תגובות
- 968 צפיות
ראיתי מפרסום שיש 'ימי מכירות' ביונדאי בין ה-10 ל-18 לחודש. האם למישהו יש פרטים נוספים? במיוחד אם למישהו פרטים על יונדאי טוסון, האם יש הנחת מחיר ועוד?
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בתקווה שזה הפורום המתאים... האם מוסך יכול לחייב אותי על תקלה שהוא הודה שהוא גרם לה? הסיפור הוא כזה: יומיים אחרי שהחליפו לי רדיאטור אני מגלה מתחת לרכב שלולית ענקית של דלק אני מנסה להניע וההגה לא מסתובב. החזרתי למוסך קיצור בעיה בשמן הגה. לאחר המון זמן של נסיון לתקן המוסכניק אומר חייב להחליף צינור משהו שקשור לכוח הגה (אני אישית בור ברכבים זה רכב ראשון שלי) אני אומר לו אוקי וכמה לדעתך זה אמור לעלות? הוא אומר לי תראה אני לא יודע אני גרמתי לך לתקלה כשהחלפתי את הרדיאטור חשבתי שאני לא הולך לשלם כלום בקיצור הרכב היה במוסך שלושה ימים היום אני מגיע לקחת את הרכב בעל המוסך אומר לי שהתיקון יעלה לי 1200 ש"ח זה הגיוני? יש מצב לחייב על תקלה שהוא גרם לה? הוא טוען שזה מחיר הצ…
הודעה אחרונה מאת audiR8, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
בשבוע שעבר הסתיימו מעט יותר משבע שנים בהן אמי נהגה על פולו 1.2 TSI וזו נראית לי הזדמנות לא רעה לסיכום: בשנת 2011 נמכרה פיג'ו 406 בת עשר ששימשה את אמי במשך 3 שנים. אמנם כמות התיקונים במהלך התקופה הזו הייתה מועטה מאוד, אבל ירידת הערך הייתה משמעותית מאוד (סדר גודל של 30 אלף ש"ח. הסכומים להלן הינם למיטב זכרוני ) ובצירוף העובדה שהחזקת רכב מנהלים מזדקן הייתה יכולה לעלות לא מעט גם במוסך, ושבעצם אנחנו הילדים גדלנו ואין צורך בכזה, מה גם שלאבי יש רכב מקביל, גרמה לנו לחשיבה מחודשת. הרעיון המקורי היה לקנות סוויפט. אמינה, שומרת מצויין על הערך, מבחני הדרכים משבחים והיא גם נראית לא רע. מה רע? ובכן, אחרי שמגיעים ממכונית מנהלים צרפתית, הכל בערך. התחנה הבאה- פולקסווגן. הפולו שהג…
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 538 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מה רע בשביט?
- sperial
- lanosforce
- daniel.asu
- גולדן191
- gollu
- Alloytoy
- David32
- ארז 1
- shlomiko
- om2
- bigfoot7375nadav