Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קיבלתי את הרכב עם מובילאיי, שכמובן נעשה בהתקנה מקומית.

לא רואה שום בעיה ברכב בעקבות זה.

אגב, לשאול 'מישהו התקין מובילאיי' זה קצת הזוי....

יש היום עשרות/מאות אלפים רכבים עם מובילאיי (הרבה מהחדשים מגיעים כך + התקנות פרטיות)

פורסם
ההתקנה באמת יכולה לדפוק את מערכת החשמל ברכב?

לא יודע, אבל חלודה בקרבורטור זה בטוח לא עושה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חוץ מזה שבימים חמים הדבק שאיתו הוא מוצמד לשמשה מתנתק וצריך להדביק בחזרה.

הכל תקין.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

מה זה מרוצה?

המערכת עושה את העבודה. הכל בסדר. אפשר לכוונן אותה לדרישות הספציפיות שלך.

מאיזה מרחק להתריע, האם להתייחס לסטיה מנתיב ועוד.

פורסם
אני קיבלתי את הרכב עם מובילאיי, שכמובן נעשה בהתקנה מקומית.

לא רואה שום בעיה ברכב בעקבות זה.

אגב, לשאול 'מישהו התקין מובילאיי' זה קצת הזוי....

יש היום עשרות/מאות אלפים רכבים עם מובילאיי (הרבה מהחדשים מגיעים כך + התקנות פרטיות)

התכוונתי להתקנות פרטיות. אני לא מכיר אנשים שהתקינו בעצמם ובגלל זה אני שואל.

פורסם

למה להתקין ? לא מסוגל לנהוג עם זה על רכבים מהעבודה אז בטח שלא אתקין ברכבי הפרטי,

מכיר מישהו שעשה כדי להוזיל עלויות ביטוח, הוזיל לו ב 100 שקלים.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם (נערך)

הרכב הקודם הגיע עם מערכת שבחודשי השימוש הראשונים פעלה סביר, אם כי היתה מתריעה מוקדם מדי לטעמי בעצירה אחרי הרכב שמלפני ברמזור. בשלבים יותר מאוחרים עשה רושם ששהייה ממושכת בשמש מביאה לכך שהמערכת מתריעה משמעותית מאוחר יותר בהתקרבות לרכב שמלפניי. לקראת ההיפטרות מהרכב המערכת היתה מתריעה על התקרבות לרכב שמלפנים עם כל מעבר של הוישרים, שזה היה כבר ממש מחרפן. סה"כ המערכת היתה ברשותי פחות מעשרה חודשים.

כשלי QC (עיוות של עדשת המצלמה לאחר שהיה בשמש שמשנה את טווח ההיענות) וכיול חובבני בשלב ההתקנה חורצים את גורלה בקלות. ממליץ להמנע בכל מחיר כשבוררים רכב חדש/משומש ולשאוף לרכב עם מערכות בטיחות מובנות ואוטונומיות.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

לא מבין למה אנשים מתקינים את הדבר הזה אם לא מחייבים אותם.. לא חסר התקנות מקומיות שלא הותקנו כראוי. דיפונים לא במקום, קליפסים רופפים ומה שלא יהיה.

פורסם
חוץ מזה שבימים חמים הדבק שאיתו הוא מוצמד לשמשה מתנתק וצריך להדביק בחזרה.

הכל תקין.

3 שנים עם זה ומעולה לא קרה לי

פורסם
התכוונתי להתקנות פרטיות. אני לא מכיר אנשים שהתקינו בעצמם ובגלל זה אני שואל.

מה ההבדל בין התקנה 'פרטית' לרכב שמגיע כך מהיבואן?

זה לא שהיבואן מתקין את זה, אלא מישהו מטעם החברה.

גם בפרטי אתה לא מתקין לבד אלא מתקינים לך....

פורסם
לא מבין למה אנשים מתקינים את הדבר הזה אם לא מחייבים אותם.. לא חסר התקנות מקומיות שלא הותקנו כראוי. דיפונים לא במקום, קליפסים רופפים ומה שלא יהיה.
אני ליד המתקין, היה לו לפרק קורה מפלסטיק עם 2 קליפסים ו2 ברגים מתחת להגה, מי ישמע כמה מסובך להחזיר את זה.

למי שהיה יותר למעלה - ההוזלה בביטוח היא 404 שקל, להוסיף הטסטים וכבר בשנה הבאה יוצא לי חסכון של 2300 שקל.

פורסם

מדובר בתהליך כיול שלם מול מחשב נייד ושימוש בלוח מדידה. זה לא רק להתקין את המערכת, לסגור את הפלסטיקים ושלום על ישראל (או דויד, או ציון).

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• תוכן חדש...