Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב פעם. זה לא 3 סטרטרים, זה 3 שיפוצים לא איכותיים.

שים פעם אחת מקורי, יחזיק עוד 10-15 שנים ו 200 אלף ק"מ.

אחד מקורי עולה פחות מ 3 משופצים + 3 פעמים עבודה.

פורסם (נערך)

מכיוון שאני מחזיק 307 2002 כבר 16 שנים יש לי מדד מעולה לגבי רמת האמינות של הרכב.

בכל השנים הקפדתי להשתמש בחלקים מקורייים או OEM איכותיים מאד.

הרכב משרת אותי נאמנה,ב10 שנים הראשונות לא היו בכלל תקלות,0 תקלות,ב6 השנים האחרונות החלפתי סולונואידים בגיר,מפוח אויר פנימי,סטרטר,ושיפוץ כסא נהג {אני 130קילו},זה הכל..

מעולם לא נתקעתי עם הרכב,מעולם לא חזרתי 3 פעמים על אותה תקלה.

כל מה שזה מראה שאם בעל רכב מנסה כל הזמן רק לחסוך על ידי שימוש בחלקי חילוף באיכות נחותה,בעלי מקצוע "זולים",וקומבינות, זאת התוצאה,וזה נכון לגבי כל סוגי הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם

בס"ד

א. רכב כבר קניתי.

ב. למעט הראדיאטור שהוא סיני, כל החלפים שהשתמשתי הם מקוריים (תושבות, תרמוסטטים, פילטר שמן, רצועות טיימינג ואביזרים, שמנים סינטטים כגון ליקווי מולי, ) בקיצור לא זילזלתי, ואפילו הקדמתי טיפולים בהתאם להמלצות החברים בפורום.

ג. יכול להיות שריבוי נסיעות עירוניות גרם לבלאי יותר גבוה מהרגיל כגון הסטרטר.

ד. השיפוץ שלהם נעשה אצל בעל מקצוע רציני.

ה. לגבי משאבות הדלק-הלקח נלמד.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...