Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

הסופית אגזוז המקורית של הרכב מוחבאת בפנים ומכוונת כלפי מטה, הייתי רוצה לבצע שינוי קטן בעניין ואשמח קודם להתייעץ עם כל מי שמבין בתחום.

מה שאני רוצה זה להוציא את הסופית אגזוז יותר החוצה ושתראה בצורה ישרה (מעוניין בסופית כפולה) ולא מכוונת למטה ובשביל זה צריך לחתוך את הסופית המקורית ולרתך סופית חדשה + חיתוך חלק מהדיפוזור המקורי בשביל להוציא את הסופית החדשה החוצה.

(או שאולי אפשר לבצע ריתוך סופית חדשה על המקורית ולא יהיה צורך לגעת בדיפוזור?)

* לא מעוניין לשים סופית אגזוז שמתלבשת על המקורי מכיוון שזה לא יראה טוב וגם יחסום את יציאת הגזים בצורה תקינה.

** לא מעוניין בעתיד להחליף דוד וצנרת בשביל סאונד מהאגזוז, השינוי שאני מדבר עליו זה רק בשביל היופי.

בנוסף אשמח לדעת האם זה חוקי? זה נחשב שינוי במרכב הרכב ויש סיכוי להורדת הרכב מהכביש? מעוניין רק לרתך סופית חדשה ולהוציא אותה טיפה החוצה (לא מוגזם) במקום המקורית שמכוונת למטה ובלי שום סאונד מעבר למה שיש במקור.

מעלה פה תמונה של מה שיש כרגע ברכב + מעלה קישור לסרטונים של מה שאני רוצה שיהיה במקום המקור.

555.jpg

--- אל תתיחסו לסאונד שיוצא מהאגזוז זה לא מה שאני רוצה, בסך הכל רוצה סופית כזאת מרותכת בצורה איכותית במקום המקורית ---

אשמח לקרוא דעות והמלצות שלכם, * אם זה לא חוקי ומהווה הורדה מהכביש (>רק הסופית הכפולה

תודה רבה לכולם :)

עריכה אחרונה על ידי LoveSound555
  • תוכן חדש...