Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם סידור הרעש בסיבוב ההגה לא הצריך חלקים ודרש פחות משעת עבודה לתיקון.

ואם החלפות המצמדים היו יוצאות מהכיס הן לא היו מתבצעות בתדירות כזו. מה שמעניין לדעתי לראות הוא שמרווחי ההחלפה הולכים ומתארכים, למרות שמדובר באותו רכב ונהג.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
מה לא מובן בהחלפת קלאצים ב 12k? אסביר... כניראה גברת נהגה ברכב(כמובן אין שום בעיה גברת/גבר) שעל פי דעתה קנתה רכב אוטומט. נהגה הרבה בגוש דן כניראה פקקים. לכולנו ידוע שעמידה בפקקים עם הגלישה המעצבנת של 10-15 קמ"ש גורמת לשחיקת יתר של הקלאצ'ים. וככה חברים הקלאצ'ים נגמרים מהר. פעם ראשונה הוחלף באחריות שזה סבבה. אבל הקלאצ'ים נישחקים אין מה לעשות זה לא שהגיר התקלקל פשוט הקלאצ'. אצלי בפולו 2011 שנוסעת רוב בזמן מחוץ לעיר ולא בפקקים הוחלפו הקלאצי'ים ב 40k ולפי ההרגשה שלי כיום ניראה שיוחלפו שוב (הרכב נכון לעכשו 82k). נכון שמשך תקופת השימוש הוא לא כמו בגיר רגיל אבל זה צה יש. שאנשים קונים רכב עם dsg פשוט לא מודעים לענין השחיקה והצורך להחליפם תלוי בצורת הנהיגה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

הוא לא אשם שהוא הרביץ לי. זה אני התנהגתי לא יפה.

פורסם

אז תן לי להבין, מבחנתך נסיעה בפקק ברכב שקול ללחיצה פול גז ביציאה מהמקום?

לא ברור איך אתה משווה שימוש לא סביר ברכב לשימוש יום יומי של נהיגה רגילה בהתאם לתנאי הכביש.

בפקק נוסעים איתך עוד מאות רכבים וכולם נוסעים באותו האופן (זחילה איטית ומעצבנת) ורק לך ולכל מי שיש לו DSG נהרס הגיר לעומת הדוגמא שלך שעם כל מי שנוסע איתך היה לוחץ פול גז ביציאה מהמקום לכולם היו נשחקים הצמיגים.

לא משנה איך תסתכל על זה, בגיר הזה היה בעיות (לא יודע אם עדין יש) של שחיקה מואצת בקלאץ, מכיוון שזה מערכת מבוקרת מחשב ללא ספק תיכנון לקוי של ניהול הגיר.

טסלה 3 2022

פורסם

רק לך ולכל מי שיש לו DSG נהרס הגיר

איפה קראת שהגיר נהרס?

החלפת מצמדים שקולה להחלפת מצמד בגיר רגיל (DSG הוא רגיל רק רובוטי)

נהג לא מיומן יכול לשרוף מצמד בתדירות גבוהה מאד.

עלות החלפת מצמדים בגיר הזה היא כ-₪3,000.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אז תן לי להבין, מבחנתך נסיעה בפקק ברכב שקול ללחיצה פול גז ביציאה מהמקום?

לא ברור איך אתה משווה שימוש לא סביר ברכב לשימוש יום יומי של נהיגה רגילה בהתאם לתנאי הכביש.

בפקק נוסעים איתך עוד מאות רכבים וכולם נוסעים באותו האופן (זחילה איטית ומעצבנת) ורק לך ולכל מי שיש לו DSG נהרס הגיר לעומת הדוגמא שלך שעם כל מי שנוסע איתך היה לוחץ פול גז ביציאה מהמקום לכולם היו נשחקים הצמיגים.

לא משנה איך תסתכל על זה, בגיר הזה היה בעיות (לא יודע אם עדין יש) של שחיקה מואצת בקלאץ, מכיוון שזה מערכת מבוקרת מחשב ללא ספק תיכנון לקוי של ניהול הגיר.

רואה הבנת בסוף... זה שזה לא בסדר ולא משתווה לגיר אוטומט רגיל ויש אלמנט של שחיקה ואפילו מוגברת לא אומר שזה תקלה פיזית, אולי תכנון שלא חשבו עליו עד הסוף ועלול לעצבן לקוחות פוטנציאליים.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

לקוח שקנה רכב עם גיר שאופן הפעולה שלו הוא אוטומטי (אמרתי אוטומטי לא פלנטרי) ואין לא שליטה ישירה על תיפקוד הגיר לא יכול להיות אחראי על שחיקה מואצת של המצמד בשימוש סביר. ומהמילים שלך: נהג לא מיומן = גיר DSG = תקלה בתפקוד הגיר מהיצרן.

טסלה 3 2022

פורסם

MikMan איך זה לא תקלה פיזית? בפועל יש מערכת פגומה בתיכנון שגורמת לבלאי מואץ (בצורה לא סבירה) של חלקים ברכב.

זה תקלה לכל דבר.

טסלה 3 2022

פורסם

יש אנשים שנוסעים גם יותר מ-100K ק"מ על המצמדים, אז אין פה "מערכת פגומה בתכנון". זה הגיר על יתרונותיו וחסרונותיו.

רק להשוואה - גיר ה-DSG6 הרטוב, אשר אורך חיי המצמדים שלו ארוך משמעותית מה-DSG7, דורש החלפת שמן פעם ב-60K ק"מ. עלות החלפת השמן היא כ-2000 ש"ח - לא משמעותית פחות מאשר החלפת מצמדים בגיר היבש...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לקוח שקנה רכב עם גיר שאופן הפעולה שלו הוא אוטומטי (אמרתי אוטומטי לא פלנטרי) ואין לא שליטה ישירה על תיפקוד הגיר לא יכול להיות אחראי על שחיקה מואצת של המצמד בשימוש סביר. ומהמילים שלך: נהג לא מיומן = גיר DSG = תקלה בתפקוד הגיר מהיצרן.

אני שוקל לקנות פולו שנתון 13 14.. כשאתה אומר נהג לא מיומן אתה מתכוון ל? אשמח אם תרחיב בנושא בדגש על זחילה בפקק גלישה לרמזור וכו.

איך לא לעשות את זה ומה כן לעשות כדי להימנע משחיקה מואצת של הקלאץ.

פורסם

לא התכוונתי נהג מיומן, פשוט נהג שמודע למכלולים שיש ברכב. כשאני נוסע בפקק עם ה dsg אני מעביר ל S ככה הוא נישאר בהילוך ראשון שני ונימנע מלרוץ כלפי מעלה ומטה בהורדת ההילוכים. או שאני מעביר לידני אבל לפעמים שוכחים שניגמר הפקק.

אני שוקל לקנות פולו שנתון 13 14.. כשאתה אומר נהג לא מיומן אתה מתכוון ל? אשמח אם תרחיב בנושא בדגש על זחילה בפקק גלישה לרמזור וכו.

איך לא לעשות את זה ומה כן לעשות כדי להימנע משחיקה מואצת של הקלאץ.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...