רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 52 תגובות
- 10.3 אלף צפיות
אני נוהג הרבה, בכביש 6, ותמיד לאחר יום העבודה אני נהיה רדום, לא מרוכז וקרוב לניקור באמצע הנהיגה. מה עשיתי בשביל לא להכנס למצב הזה? שתיית קפה, מזגן על קור, חלונות פתוחים, מוזיקה. כולם לא עוזרים במיוחד. לעצור בצד לרענון? כן עוזר, אבל זה בעייתי בכביש 6. הדבר היחיד שכן עוזר זה לנהוג יותר פעיל ומהיר ולזגזג בין הנתיבים, אבל כמו שאתם מבינים , זה לא שיטה נורמלית. יש לציין שזה לא שאני עייף ברמה יוצאת דופן. ברגע שאני מגיע לבית אני לא עייף כלל. זה פשוט השעמום והמונוטוניות גורמים לזה. האם יש לכם עיצות בעניין?
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
שלום יש לי גלאי רוורס עם חיבור עגול פינים . המסך של הגלאי לא תקין , ניסיתי לחפש את הדגם שלו , אני לא מוצא . אשמח לקבל עזרה , תודה מראש
הודעה אחרונה מאת טוטו סחבוקה, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, מישהו מבעלי האוקטביה הבסיסית(אמבישן) יודע להגיד אם קיים אנדרואיד אוטו ברמת גימור הזו או רק החל מהמאובזרת יותר? דרך אגב, החלו עכשיו לאבזר אץ כל האוקטביות עם בקרת שיוט אדפטיבית. לא ראיתי שרשמו על זה.
הודעה אחרונה מאת mejok, -
- 1 תגובות
- 631 צפיות
שלום,שבוע שעבר רשמתי פה על שכן שלי שנכנס לי בטמבון הקידמי בחנייה ועשה לי נזק. בתאריך9/4 יום שני הכנסתי תרכב למוסך המרכזי שיטפלו באוטו סוכם עם המוסך צביעת טמבון קידמי החלפת גריל עליון והחלפת גריל תחתון. היום אני מקבל(תאריך 12/4) טלפון שהרכב מוכן, הגעתי למוסך עשו לי עבודה גרועה וחאפרית ברמה לא נורמלית שבכפרים אצל הערבים ראיתי עבודות יותר יפות ונקיות . עירבתי תמנהל הוא בא ראה וגם הוא הצדיק אותי שהעבודה גרועה וברמה נמוכה מאוד, בלית ברירה השארתי תאוטו שישאר שם עכשיו השאלה שלי מה אני יכול לדרוש בתור פיצוי למה אני מפסיד עליהם שעות עבודה שאני עוזב תעבודה שלי פעמיים באמצע היום וגם עוגמת נפש, ואם בכלל אני יכול לדרוש פיצוי כלשהו?
הודעה אחרונה מאת Alkash, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 611 צפיות
שלום חברים. אשמח לדעת האם חלקכם נתקלים בקשיים בשחרור חלקי רכב מהמכס דרך חברות הבלדרות השונות, כגון : DHL, TNT, UPS, GCX, COURIER NETWORK ועוד. גילוי נאות ישלח למתקשים בשחרור.
הודעה אחרונה מאת yoelb00, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
שברולט ספארק, קרוז, מאליבו וגם קאמרו עוברות מקצה חידושים לקראת 2019. זה מה שהשתנה בהן.
הודעה אחרונה מאת daido1, -
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
הפסטיבל, שחוגג השנה 25 שנה להיווסדו, יתקיים בעוד כ- 3 חודשים. מכירת הכרטיסים החלה כבר לפני חצי שנה. הספונסר הראשי של הפסטיבל השנה הם "פורשה" (התחילו לחזור על עצמם). אני מתכנן לבקר שם בפעם הרביעית ברציפות. כרטיסי הטיסה כבר לא זולים אבל עדיין יש חדרים ב"פרמייר אין" בצ'יצ'יסטר. מישהו מתכנן להגיע לפסטיבל? יגאל.
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי אותו מסוג רנו קליאו ואני יודע שיש אפשרות כזו לפתוח או לסגור את החלונות של האוטו כשאתה מחוץ לאוטו על ידי לחיצה כפולה או משהו בסגנון הזה, אבל אני לא מצליח ליישם את זה. לא משנה מה אני מנסה, לחיצה אחת ארוכה, שתי לחיצות קצרות, לחיצה קצרה ולחיצה ארוכה אחריה. שום דבר לא עובד. למישהו יש רעיון מה כן יכול לעבוד?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
רקע - רכב זה לא בן אדם, וגם בבני אדם קשה לדעת תוחלת חיים במדויק, אבל יש ממוצע. אני רואה מודעות על רכבי יד שנייה וקשה לי להעריך כמה זמן / קילומטר עוד נשאר להם. ברור לי שזה תלוי רכב ותלוי איך שמרו עליו (תאונות, טיפולים, אופי נסיעה). אבל אשמח לכללי אצבע / קווים מנחים. אני מסתכלת בעיקר על יפניות או קרואיניות (קיה, טויטה וכו), אוטומטיות, לרוב יד 00 עד 02 (יד שלישית), בטווח מחיר של בין 10 אלף ל30 אלף (10 אלף קבעתי כרף תחתון אך לא חובה, פשוט חשבתי שמחיר מתחת יהיה רכב שאצטרך לבלות איתו במוסכים, אבל לא חובה, ו30 אלף גם לא גבול חד, סתם לא בא לי להשקיע יותר אבל אפשרי אם מצדיק את זה), על רובם רשום "שמורות כחדשות" ועל חלקם גם רשום "ללא תאונות" (ברור לי ששני הביטויים האלה לא…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
איתמר לקח את הטיבולי XLV למבחן שהפך לדו-שיח לא לגמרי מוברג עם נהג מונית לא לגמרי מוברג. הוא הבטיח שהכל פרי דמיונו אבל אנחנו לא בטוחים מה הזוי יותר, אם הוא אומר אמת או שבאמת קיימים אנשים כמו מואיז.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
פיג'ו 5008 - מבחן דרך 1 2
מאת פבל-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
פיג'ו 5008 עבר מהפך, והפך ממיניוואן גמלוני לרכב פנאי אופנתי. אך האם הוא עדיין שימושי כמיניוואן או מוגבל ביכולותיו כרכב פנאי בעל 7 מושבים? אייל יצא לבדוק וחזר עם תשובות.
הודעה אחרונה מאת outlander, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הבנתי כי הדלקן האוניברסלי אכן מאפשר תדלוק בכל הספקים הגדולים אבל (גדול) הוא מחייב התקשרות נפרדת עם כל ספק וספק בנפרד. אם כך, אין כמעט כל יתרון לאוניברסליות מכיוון שאף חברה גדולה לא תערוך התקשרויות נפרדות ושונות עם מספר חברות תדלוק ותתעסק עם ניהול חשבונות, מתן ערבויות וכו' לכל חברה וחברה. אני סברתי בתחילה כי המשמעות של דלקן אוניברסלי תהיה שניתן יהיה לתדלק אצל כל ספק אבל חברות הדלק יערכו התחשבנות בינהן והחיוב לצרכן יהיה רק של החברה עימה התקשר ועל פי תנאי התקשרות זו.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 25 תגובות
- 5 אלף צפיות
אני מתחיל בחיפוש אחר רכב חדש. תקציב סביב 250,000 ש"ח. דרישת הסף של האישה שיהיה מקום (והרבה). מיני קופר S ירדה מהפרק בשל כך התחלתי לחפש אחר SUV בינוני (קרי בסגנון של סורנטו, סנה פה וכו') ואלא אם פספסתי משהו כולם חלשות (מבחינתי רכב שמאיץ פחות ל-100 בפחות מ-8.5 שניות ממש לא רלוונטי). חשבתי אולי על הכיוון של האמרוק, אם כבר גדול והאישה רוצה מקום אז למה לא? את היתרונות של טנדר אני מכיר ממגורים בארה"ב (לי לא היה אחד) אבל את החסרונות לא. מנוע V6 בריא שפינק רכבים יקרים ממנו, עם תאוצה לא רעה בכלל. ההתייחסות הספציפית היא לדגם שמיועד למשא משקל נמוך יותר, שלפחות לפי כל כתבי הרכב הופך את הרכב גם לנוח מאוד בנסיעה. מה דעתכם? (טנדרים גדולים יותר לא באים בחשבון)
הודעה אחרונה מאת YNV, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חבר׳ה, מה ההבדלים בין הדלקים הללו?
הודעה אחרונה מאת alechko01, -
- 12 תגובות
- 15.9 אלף צפיות
שלום. בעבודה של אמא יצאו במבצע עם חברת דלק. בני משפחות העובדים זכאים להתקנת דלקן (פרטי) ברכבם (הפרטי). ההטבה היא: הנחה של 35 אג' לליטר בתחנות דלק בלבד! (גם ככה אני מתדלק בקביעות באותה תחנה של "דלק") העלות: 2.2 ש"ח לחודש. לגבי עלות התקנה ראשונית: העניין בבירור. התשלום החודשי המתבצע דרך הוראת קבע. בחישוב גס, יצא לי שאני אחסוך כ40 ש"ח בכל חודש. החישוב: כ-30 ליטר לשבוע כפול 4 שבועות= 120 ליטר בחודש. 120 ליטר כפול 35 אג'= 42 ש"ח. פחות ה2.2 ש"ח עלות חודשית. האם בכרטיס תדלוק ההנחה היא גדולה יותר? האם יש עוד משהו שלא לקחתי בחשבון? תודה! עודד.
הודעה אחרונה מאת [email protected], -
לאחרונה ראינו שהמשטרה משקיעה במצלמות לתיעוד עברות תנועה יותר מורכבות ממהירות או אור אדום. בעקרון מגמה מבורכת. יש עברה הרבה יותר נפוצה וקלה לאכיפה מאשר רוב שאר עברות התנועה – איתות. למעשה ניתן לומר שבישראל אף אחד לא מאותת. ברור שזו אמירה כוללנית, ושכל חברי הפורום מאותתים תמיד וגם בחניונים, אבל נראה לי שבפועל בערך 90% מהישראלים לא מאותתים בכלל. לדוגמא בכניסה ויציאה מכיכר 100% מהישראלים לא מאותתים. באירופה אגב, המצב כמובן שונה לחלוטין. יש כאן עניין של תרבות נהיגה בסיסית. זה נראה שכולם כאן, כולל המשטרה, גם לא חושבים שזו בכלל בעיה. איתות מחייב את הנהג לחשוב קצת יותר על מה שהוא עושה ולעשות את הפעולות בצורה יותר מודעת, שלא לדבר על ההבנה ויכולת הניחוש של שאר הנהגי…
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אולי השאלה שלי נשמעת לכם קצת כמו שאלת טירון, אבל באמת מסקרן אותי. אקח את רכבי המותג מאזדה על מנת להמחיש את השאלה שלי. ה- CX3 במרחב הפנים שלו הוא מאזדה 2? מרווח יותר/ מרווח פחות? CX5 במחיר שלו שווה ערך למאזדה 6, אבל במרחב הפנים שלו האם הוא שווה ערך למאזדה 6 או מאזדה 3? לגבי נפח תא מטען זה קצת יותר ברור כי יש מספר בליטרים, אבל מה עם סלון הרכב?
הודעה אחרונה מאת erezarmo, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי אחרי חיפוש זריז באשכולות קודמים בלי יותר מידי תובנות או חידושים אני פותח את האשכול הזה אז ככה יש לנו בבית פולו 2013 עם מקיף והכל ונאבד המפתח של הרכב ונשאר רק הספייר, הוא גם שלט חכם אבל אנחנו רוצים לשכפל שלא יהיה רק אחד דיברנו עם צ'מפיונס והם רוצים לא פחות מ1600 שקל על מפתח ועוד 350 על קידוד מחיר מופקע וחסר פרופורציה ורציתי לדעת אם יש דרך לשכפל מפתח חכם בפחות..הבנתי שאולי אפשר לקנות מאיביי? https://m.ebay.com/itm/3-Button-Folding-Remote-Flip-Key-434MHz-w-ID48-Chip-For-VW-2010-5K0837202AD/371944798291?fits=Year%3A2013%7CModel%3APolo&hash=item5699a33853:g:7NYAAOSwSuNagUZv ורציתי לדעת אם אני קונה משהו בסגנון הזה אני אוכל להביא ולקודד אצלם?
הודעה אחרונה מאת Lenovo, -
מקסים נסע לטיול בצפון איטליה וקיבל כרכב שכור פולו חדשה (דור 6), והנה רשמיו.
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 5 אלף צפיות
לא מצאתי כותרת עניינית אז ניסיתי לתמצת את המקרה. מקרה אמיתי שקרה לחבר השבוע, אציין שאני מכיר גם את הצד שלו וגם את הצד של המשטרה ומבין את שניהם אבל עדיין המקרה הזה מרתיח אותי. נקרא לבחור א'. א' נסע ביום שישי לעשות טסט לאופנוע כביש כבד שברשותו כ 4 חודשים, בטסט פסלו את האופנוע על לוחית רישוי לקויה וכמובן שהוא עשה לוחית חדשה במכון הטסטים. ביום שני הבחור נעצר לבדיקה שגרתית על ידי המשטרה ומה הסתבר? הוא נוסע על אופנוע כבד עם לוחית של לנצ'יה כלשהי וכאן העלילה מסתבכת. א' שהיה מופתע ולא ידע להסביר את זה בצורה נורמלית ברגע המפגש עם המשטרה כי הוא עדיין לא הבין בעצמו מה קרה עוכב/נעצר בחשד לזיוף של מספר רישוי של האופנוע. האופנוע הועבר לתחנת משטרה לאחסון עד לברור הנסיבות, ל…
הודעה אחרונה מאת leasing driver, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם ואחר צהריים טובים. לפני כשנה וחצי התחלתי להשתמש באפליקציה לניהול הוצאות על הרכב ואחרי שנה וחצי של שימוש רציתי להמליץ לכם עליה. זאת בעצם אפליקציה לפלאפון שבה אתם יכולים לראות ולעדכן כל מה שבזבזתם על הרכב, תדלוק, נורה, תיקון, טיפולים וכו' וכו'. האפליקציה בעצם מיועדת למי שרוצה להיות בבקרה על ההוצאות, צריכת דלק, טיפולים (אפשר לשים תזכורות) ובעיקר לאנשים שלא בא להם להתעסק עם טבלאות אקסל ורוצים שכל המידע יהיה להם תמיד זמין. אפשר לראות בה לפי מיקום את כל תחנות הדלק בסביבה ובחלקן אפילו רשום המחיר של הבנזין. ניתן גם לשים תזכורת לטיפול (או לטסט או לחידוש ביטוח או לכל דבר אחר) וכשנגיד מעדכנים תדלוק וקילומטר והאפליקציה מזהה שעוד 500 ק"מ צריך לעשות טיפול אז האפליקציה מתחי…
הודעה אחרונה מאת Enforcer, -
-
האם הסטלביו היא ההזדמנות האחרונה של אלפא? לכתבה המלאה של פבל: https://bit.ly/2pYDXN9
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
- 5 תגובות
- 7 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני יומיים התחדשתי בניסאן קשקאי 2015 חדשה, ממה שהבנתי, יש אפליקציה שאני יכול להוריד בסמארטפון בשם NissanConnect וכך להתחבר לפייסבוק/גוגל ועוד כל מני אפליקציות דרך מסך המולטימדיה (בעזרת חיבור בלוטוס/כבל USB למכשיר). הבעיה היא שאני מריץ בחיפוש בAPPLE APPSTORE את האפליקציה ואין אותה שם, עשיתי חיפוש בגוגל והופתעתי גיליתי שאכן ישנה אפליקציה כזאת אך היא אינה נתמכת בישראל ולכן לא ניתן להוריד אותה, ניתן להוריד אותה רק בחנות האמריקאית וכדומה ולא בישראלית, כשניסיתי להוריד אותה דרך החנות האמריקאית מן הסתם שזה לא הביא לי כי הרי המשתמש APPLE שלי רשום על ישראל. יש לזה פתרון או פשוט מסבנים אותנו פה בישראל? מוכרים שירות שלא נתמך בארץ בכלל. לא ידעתי איפה…
הודעה אחרונה מאת kobo, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי יונדאי i20 2009 אני יד 2 ברכב קניתי אותו שהוא היה על 76,000 קילומטרים. רציתי לבדוק את צריכת הדלק אצלי. שמד הדלק הגיע למינימום תדלקתי את הרכב מיכל מלא ורשמתי את מספר הקילומטרים בזמן התדלוק. לאחר 400 קילומטרים בערך שוב המחוג הגיע למינימום . מה אומרים על צריכת הדלק?
-
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב, אני מתכוון להגיע למרד רישוי בראשל"צ מאזור הצפון לצורך העברת בעלות לרכב עם תג נכה. הקבלת קהל היא עד 13:00, ראיתי שאפשר לזמן תור מראש, אך להפתעתי כל התורים פנויים, והחשד שלי שהם לא משתמשים במערכת הזו כמו במשרד פנים. האם כך הדבר? אם אגיע לשם ב 10:30 אספיק להיכנס או שזה בד"כ עמוס ויגידו לי תחזור למחרת! ותגיע מ 8:00?
הודעה אחרונה מאת yash, -
- 15 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
כבר יומיים שלוש מאז שהוצג הרכב ולא פורסם פה, כבר לא יכלתי להתאפק אז החלטתי לשתף. https://www.youtube.com/watch?v=ERaT3wMEgd8 ע''פ אתר קארטיוב: הונדה התקינה את מערכת ההנעה ההיברידית מהדור השלישי שלה - Honda two-motor hybrid system. יחידת ההנעה משלבת בין מנוע 1.5 ליטר במחזור אטקינסון למנוע חשמלי היוצרים יחדיו יחידת הנעה בהספק כולל של 151 כ"ס ומומנט מרבי של 27.2 קג"מ. לפי הונדה, לדגם צריכת דלק עירונית של 23.4 ק"מ לליטר (בתקן EPA האמריקאי) זאת לעומת 23 ק"מ לליטר בפריוס של טויוטה. האינסייט החדשה מבוססת על הפלטפורמה של הסיוויק החדשה (דור 10), עם בסיס גלגלים של 2.70 מטר, כך שהמידה רבה ניתן להתייחס אל האינסייט החדשה כאל גרסה היברידית לסיוויק סדאן. תא הנוסעים של האי…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 43 תגובות
- 16.6 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי רכב חברה מהעבודה. כרגע רשום לי בחוזה זמני של תקופת הניסיון שאני מוגבל ל30 אלף ק"מ-משהו ושאני לא אסכים לו בחתימה של החוזה הקבוע. הבוס אומר שזה בגלל שהו משלם קנס בחריגה מק"מ זה. למישהו יש מושג מהו סדר גודל הקנס? הרכב יונדאי I30 סטיישן 2016 מבאדג'ט. סתם מעניין אותי, אני לא אסכים למגבלה הזו בחוזה הקבוע.
הודעה אחרונה מאת Avenger, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
יבואנית רכבי אופל לישראל השיקה היום שני דגמי קרוסאובר חדשים. הקרוסלנד X המבוסס על הפלטפורמה של פיג'ו 2008 שבו מנוע 1.2 ליטר טורבו בהספק מרבי של 110 כ"ס ומומנט מרבי של 20.9 קג"מ. מחיר הרכב החל מ- 114,900 ש"ח. הגרנדלנד X המבוסס על הפלטפורמה של פיג'ו 3008 שבו מנוע 1.2 טורבו בהספק מרבי של 130 כ"ס ומומנט מרבי של 23.4 קג"מ. מחיר הרכב החל מ- 139,900 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת samg, -
-
קיה פיקנטו טורבו 1 2 3 4
מאת yoav911gt2-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 45 תגובות
- 21.1 אלף צפיות
בדיקה אקראית באתר הרישוי של משרד התחבורה העלתה שפיקנטו טורבו עברה רישוי בארצנו. הגיעה לטובת מקורב להנהלת קיה או יורשת לפיקנטו ספורט? מדובר בקיה פיקנטו 5 דלתות, מצוידת במנוע ליטר טורבו T-GDI של קיה בנפח ליטר טורבו מייצר הספק של 100 כ"ס ו17.5 קג"מ , ונכון לעכשיו משודך לגיר ידני חמישה הילוכים בלבד.
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
היי חברים שבת שלום ! לפני כמה שנים קראתי כתבת ביקורת רכב שציינה כי "לקוחות VAG הם סוג של אנשים שאוהבים לאכול את אותה ארוחה יום אחר יום" או משיהו בסגנון...וזה בהחלט נכון. כל הרכבים שהיו ברשותי מאז שקיבלתי את הרישיון היו וואגיות לא ספורטיביות בעליל, כאשר האחרונה הייתה פולו 1.2 .TSI הרכבים הללו שירתו אותי נאמנה אבל החלטתי שהגיע הזמן להתקדם להוט האץ' ולא להיות מקובע בבחירה או כמו שהחבר הכי טוב שלי דניאל גם חבר פורום ובעלים של הונדה סיווקי טייפ R אמר- "יאללה מה קרה? תחייה קצת!!!" החלופות וההחלטה הסופית מופיעה ברשימה שלהלן: מיני קופר S - יקרה מדי ולדעתי גם נפוצה מדי אבארט- יקרה מדי ולדעתי גם נפוצה מדי. אופל קורסה OPC- קשה מדי, יקרה מדי, לא היה מלאי בארץ בזמן …
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 538 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מה רע בשביט?
- sperial
- lanosforce
- daniel.asu
- גולדן191
- gollu
- Alloytoy
- David32
- ארז 1
- shlomiko
- om2
- bigfoot7375nadav