Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לענייננו, הגוף לא מבחין בין פירות מיובשים אורגניים שיובשו בלילות ירח מלא עם חיה שעושה גורו גורו לבין סוכר לבן או דבש או סילאן או סירופ מייפל.

אם להיות מדויק, הגוף כן מבדיל בין סוגי סוכר שונים, ובפירות בדרך כלל יש כמה סוגים. אבל יש פירות שעיקר הסוכר שבהם הוא בדיוק אותו סוכר לבן שאנו צורכים במזונות מעובדים, ויש פירות שמורכבים בעיקר מסוכרים פשוטים יותר.

אבל כמו שאמרת - לא זה שורש הבעיה. עייפות היא תוצאה של חוסר שינה או בעיות בריאותיות, והטיפול בבעיות אלו הוא הפתרון היחיד לנטיה להירדמות בנהיגה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קפה זה פתרון זמני כי מתרגלים להשפעה שלו.

אני שותה כל יום במהלך העבודה 4-3 כוסות קפה שחור רגיל ועדיין מרגיש עייף בשעות אחה"צ גם אם לא אכלתי ארוחה רצינית.

אותו דבר עם משקאות אנרגיה רק יותר גרוע, אתה תתרגל להשפעת החומרים המעוררים שיש שם אבל במקום קפה (שזה בריא) אתה תתחיל לשתות את הזבל הזה בכמויות כדי להרגיש את ההשפעה.

כמו שנאמר כבר לפני, אין תחליף לשינה וסדר היום המערבי המודרני דופק לנו את השינה. הספרדים למשל יודעים מה טוב להם עם הסייסטה אחה"צ, הבעיה ששינה נתפסת כעצלנות וכחוסר יעילות בתרבות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
אותו דבר עם משקאות אנרגיה רק יותר גרוע, אתה תתרגל להשפעת החומרים המעוררים שיש שם אבל במקום קפה (שזה בריא) אתה תתחיל לשתות את הזבל הזה בכמויות כדי להרגיש את ההשפעה.

גם לא נכון. במשקה אנרגיה טיפוסי אין יותר קפאין מבכוס קפה, ואין יותר סוכר בכוס קולה. ההשפעה העיקרית שלו מקורה בטאורין, שאינו חומר מזיק וקיים (אמנם בריכוזים הרבה יותר נמוכים) בבשרים וגם נמכר בגלולות לצריכה חופשית. ההשפעה משתנה בין אנשים שונים, אבל זה לא חומר מעורר, פר סה.

מעולם לא ניסיתי לנהוג כך, אבל עם מטלות אחרות הדורשות ריכוז גבוה זה מחולל (עבורי) פלאים. לא פחות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מתכוון לחומרים המעוררים שיש בזה אלא לסוכר שיש בזה, בדיוק כמו בקולה.

קולה זה לא בריא.

כשהייתי חייל הייתי שותה המון XL. ככל שאתה שותה מזה יותר, אתה פחות מרגיש את ההשפעה של זה.

פורסם

זה נכון לכל דבר.

אבל כשצורכים את זה באופן סביר זה לא מזיק, וההשפעה של זה שומרת על האפקטיביות שלה. שוב, לא ניסיתי בנהיגה אבל בהתבסס על ההשפעה של זה במטלות דומות (מבחינת הצורך בקשב רב) הייתי מצפה לתוצאות חיוביות, שלא לומר מאוד.

מה שכן, זה משפיע לשעתיים וחצי עד שלוש, לא יותר מזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו בדיוק הבעיה, לשתות את זה כל יום זה לא סביר. זה גורם לך להתרגל ואז עם הזמן אתה צריך לשתות יותר בשביל להתעורר.

זה לא מה שיפתור לבחור את הבעיה.

פורסם

לא יוצא לי לנהוג הרבה עייף, אבל כשזה קורה אני מוכן עם חפיסת מסטיקים מגה חריפים, המניאקים הקטנים האלה מזרימים את הדם כאילו אני באמצע ריצה, אבל זה פתרון נקודתי וככה"נ לא יתפוס לאורך זמן

עברתי לסקייטבורד

פורסם

*אנחת ייאוש*

טאורין לא מעורר ולא עושה כלום.

כמות הקפאין במשקאות אנרגיה גבוהה למדי ובהחלט גבוהה יותר מקולה. שוות ערך לאספרסו כפול (אבל ממש בערך, כי אין מדד אחיד לכמויות קפאין במשקאות קפה למיניהם, זה תלוי בזנים וברמת הקלייה).

מציצים בתווית ומחשבים, לא מסובך.

כמות הסוכר דומה/זהה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...