Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג הרבה, בכביש 6, ותמיד לאחר יום העבודה אני נהיה רדום, לא מרוכז וקרוב לניקור באמצע הנהיגה.

מה עשיתי בשביל לא להכנס למצב הזה?

שתיית קפה, מזגן על קור, חלונות פתוחים, מוזיקה. כולם לא עוזרים במיוחד.

לעצור בצד לרענון? כן עוזר, אבל זה בעייתי בכביש 6.

הדבר היחיד שכן עוזר זה לנהוג יותר פעיל ומהיר ולזגזג בין הנתיבים, אבל כמו שאתם מבינים , זה לא שיטה נורמלית.

יש לציין שזה לא שאני עייף ברמה יוצאת דופן. ברגע שאני מגיע לבית אני לא עייף כלל. זה פשוט השעמום והמונוטוניות גורמים לזה.

האם יש לכם עיצות בעניין?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. תעשה בדיקות דם.

2. תשנה את הדיאטה שלך לדיאטת עם פחות פחמימות.

3. תחלק את הארוחות שלך לכמה ארוחות קטנות ומאוזנות, חלק גדול מהעייפות זה נפילות סוכר עקב ארוחות כבדות ולא פרופורציונליות.

4. תשן מספיק בלילה!

5. תדאג לעשות כושר גופני לפחות שעה לפחות פעמיים בשבוע.

פורסם

רוכש כרית, משאיר ברכב, כשיוצא מהמשרד נכנס לרכב, מתניע (אם יש צורך במזגן), דופק חרופ של 10-20 דקות (אמור לאפס אותך יופי), מתחיל בנסיעה הביתה.

פורסם

באיזה שעה מדובר?

כמה אתה ישן בלילה?

יש שעות שבהן יש נטיה להרדם, בעקר בצהריים (וכמובן בלילה). חוץ מזה, סדר היום של המאה ה-21 הרסני לשינה, רובנו לא ישנים מספיק שעות. דאג לישון 7-8 שעות בלילה. כן, גם אם אתה צריך לוותר על איזו סדרה בטלויזיה כדי להכנס למיטה ב-10 או קודם. איכות החיים שלך תשתפר פלאים.

אם יש צורך פנה לרופא שלך, יתכן שיש לך הפרעה בשינה, ואת האפשרות הזו צריך לבדוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפעמים בנסיעות לילה מאוחרות בכביש 6 גם לי יש נטייה להרדמות.

אחרי כמה ניקורים לא נעימים בכלל מצאתי שאם אני מנשנש משהו, נגיד גרעינים, זה מונע ממני מלנקר.

אם זו נסיעה שמתבצעת על בסיס יומי, אז העצה שלי משמינה משהו.

לי יוצא לעשות נסיעת לילה מאוחרת בכביש 6 פעם בכמה שבועות, אז אני דואג להצטייד באיזה תחנת דלק בשקית קטנה של גרעינים אם במקרה אני מרגיש את העייפות נוחתת.

יום טוב גם לך

פורסם

במכוניות חדישות יש מערכת עוקבת אישונים למניעת הרדמות. כמו כל מערכת זה לא מספיק רק להתריע . הנהג ירדם ויכנס ברכב לפניו יחד עם הצפצפוך. אין תחליף למנוחה נכונה.

פורסם

לדבר עם מישהו זה הכי יעיל. סע חזרה עם מישהו שגר באיזור שלך, או שתאסוף טרמפיסטים.

או שאם לא בא לך על זה אתה יכול להתקשר למישהו ולדבר איתו קצת, אח"כ לעוד מישהו.. וככה כל הנסיעה.

V5

פורסם

"תחתוך" את העבודה שלך 15 דקות לפני שאתה באמת צריך לצאת, בזמן הזה תשתה קפה בנחת ותן למוח לרוץ על ניוטרל.

המנוחה הזו מספיקה (בד"כ) לטעון מצברים לפני נסיעה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קוקה קולה קרה. אולי אפשר גם פפסי, לא ניסיתי, אבל בטוח לא RC, קריסטל וכו'.

במקרים קיצוניים משקאות אנרגיה, אבל שים לב שלאחר כשעה אחרי שתייה יש "דאון", ואתה עוד יותר עייף.

לי זה עוזר לפעמים להגיע הביתה בלי לחשוב שכרית אוויר באוטו זה כמו כרית במיטה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לי יוצא לנהוג כל חמישי בלילה במשך שעתיים בכביש החוף.

פעם הייתי צריך לעשות עצירות אבל בשלב מסויים זה נהיה מעצבן כשאתה לחוץ להגיע.

בגלל שאצלי הנסיעה היא קבועה (ז״א כל חמישי) אני מתכונן לזה כל היום, קפה חזק יותר בבוקר, משקה אנרגיה בצהרים וקפה לפני הנסיעה בדרך כלל עושים את העבודה, מכיוון שאצלך זה יומיומי זה לא פתרון רלוונטי.

לעיתים שהעייפות גוברת, והפתרון ״פתח חלון-תגביר מוסיקה-תעשן סיגריה״ לא עובד, אני שם לי ספר מעניין לשמיעה, אם אתה אוהב זה אחלה פתרון.

פורסם
שקית גרעינים לדרך

אפילו לא בצחוק ואפילו לא באוטו חברה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יודע שניסית, אבל לי עוזר לרוב מוזיקה בווליום גבוהה(ב100FM בלילה משמיעים טראנסים ומוזיקת מועדונים, האמנם כלפי חוץ מסתכלים עלי כאחד הערסים אבל מה לעשות - זה עובד) לשיר עם הרדיו או לתופף על ההגה את הקצב עוזר ממש(מחבר אותך למוזיקה ומשאיר אותך ער, לא לתת למוזיקה להתנגן סתם ברקע).

לדבר עם חבר במידה וזמין זה כמובן גם מומלץ ומשהו קטן לשתות שיהיה לידך כמובן מומלץ(כל זה כבר ניסית).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...