Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר בגרסאת אבזור יחסית ערומה.

בהולנד הרכב הזה משווק עוד מהחורף (ראיתי אותו בנובמבר) ואז הוא הופיע באולמות התצוגה עם מסך מולטימדיה מכובד, שלל מערכות. ריפודים נחמדים. צבע דשבורד לפי בחירה ועוד כהנה וכהנה תוספות.

כמובן שהכל תלוי כמובן בכמה מוכן הלקוח לשלם ובאיזה רמת גימור יבחר.

גם באיביזה (שנאמר כאן שהיא תופסת את משבצת הידנית הערומה) ניתן לקחת את הגרסא הבכירה ביותר (evo) שהיא במקרה גם ידנית ולהנות מהכי הרבה אבזור שיש כאופציה לרכב הזה להציע.

באירופה כמובן הגרסא הבכירה, בכירה הרבה יותר.

באשר למוביליי: הסקודה מגיעה בלי בגלל שיש בה שלל מערכות בטיחות שמייתרות את המוביליי.

מערכת בלימה אוטונומית בלבד לא מספיקה עפ"י החוק כדי לפטור מחובת התקנת מוביליי.

באוקטביה גם מערכת אקטיבית לשמירה על הנתיב. שני אלו יחד, פוטרים ממוביליי

עריכה אחרונה על ידי SuperBamba

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא האיביזה, הפאביה.

האיביזה הידנית ברמת גימור סטייל מאובזרת באופן סביר ואפילו טוב ביחס לסופרמיני ידניות אחרות.

ואין לי ספק שאפשר לקבל את הפאביה עם אבזור נורמלי, או אפילו עם מנוע שמוציא 110 כ"ס ולא מסורס ל90, פשוט זה ממש לא בוער לצ'מפיון.

פורסם

האיביזה הידנית החדשה מגיעה ב2 רמות גימור. הבסיסית (רפרנס?) והבכירה (evo).

למעשה הגרסא הבכירה ביותר עבור איביזה היא הגרסא הידנית. אם חשקה נפשך באוטומטית המאובזרת ביותר, תצטרך להסתפק "רק" בfr pro

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

עוד פעם, לא מתווכח איתך, אבל אני בכלל התכוונתי לפאביה שמגיעה ערומה, קרי רק שני חלונות חשמל, אין מחשב רכב, אין דיבורית (אבל סטארט אנד סטופ יש, ככה שתסבול עד הסוף).

וכן האיביזה הפשוטה ברמת גימור רפרנס, שעדיין מאובזרת באופן סביר לדגם ידני.

פורסם

זוועת עולמים !!!

מי שעיצב את הדש ובכלל כל הקונסולה ,,,פשוט אין מילים,והפתחי מיזוג כמו בסובארו DL ,חזרו 15 שנה אחורה

גועל נפש של עיצוב,חיצוני ופנימי

פורסם

לפביה והאיביזה יש מובילאיי כי הן פשוט לא מיוצרות עם בקרת סטייה מהנתיב, אפילו לא כאופציה, אותו דבר לגבי הארונה.

אם אני זוכר נכון מהכתבות שקראתי על הפולו כשהוצגה גם אצלה אותו הסיפור כך שיהיו חייבים להתקין מובילאיי בארץ.

פורסם

אין פה איזה משהו מיוחד לטוב או לרע.

סולידית כזאת וזהו. VW טיפוסית

יש אנשים שאוהבים עיצוב של עב"מ בחוץ וצבעים של קרקס בפנים, ויש אנשים שפשוט אוהבים אוטו שנראה כמו אוטו

V5

פורסם

פחות התחברתי לכתבה.

לרשום שיש תמימות דעים לגבי מראה הפולו, לא נכון בלשון המעטה.

ממליץ למי שמתעניין ברכב לקרוא ולראות קצת מבחנים מחו״ל. ברובם המסקנה היא שמדובר במיני גולף. שלא נופלת ממנה בכלום מבחינת האיכות.

בקרוב מאוד ההשקה בארץ.

פורסם
למי כיוונת את התגובה?
זה שמעליי שאמר שלא רוצה להגיב בנושא.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
זה שמעליי שאמר שלא רוצה להגיב בנושא.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

המגיב כתב בפירוש, הרכב לא מעניין אותו ולא מגיב בנושא אבל החמיא לנו כפורום שנשאר נאמן לאמת ולא מושפע מלחצים. ועל כך אני מודה לו.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הביקורת מפתיעה בחומרתה ביחס לביקורות אחרות שקראתי / ראיתי על הרכב.

הביקורת של מאט ווטסון למשל ממש משתפכת על הרכב:

מה שמוזר זה שגם בעניינים אובייקטיבים כדוגמת גודל תא המטען הוא סותר את הכתבה שלכם (דקה 2:40 - אומר, ובצדק שיש שם תא מטען גדול יותר מפורד פוקוס).

חשוב להדגיש: למאט ווטסון יש גם סרטונים שממומנים על ידי VAG (בעיקר של סיאט וסקודה).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

גרסאת הביקורת לא נראית להיט אני מניח בגלל האבזור, הצבע והטאסות, אבל הגרסה המאובזרת נראית לדעתי מעולה ואני אוהב את המראה הסולידי יחסית.

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...