Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הביקורת מפתיעה בחומרתה ביחס לביקורות אחרות שקראתי / ראיתי על הרכב.

הביקורת של מאט ווטסון למשל ממש משתפכת על הרכב:

מה שמוזר זה שגם בעניינים אובייקטיבים כדוגמת גודל תא המטען הוא סותר את הכתבה שלכם (דקה 2:40 - אומר, ובצדק שיש שם תא מטען גדול יותר מפורד פוקוס).

חשוב להדגיש: למאט ווטסון יש גם סרטונים שממומנים על ידי VAG (בעיקר של סיאט וסקודה).

אני (כותב הביקורת הנ״ל) לא התלוננתי על גודל תא המטען, כתבתי שהוא מספיק לגמרי עבור 3 מזוודות מאושרות איזיג׳ט. לא רואה בזה ביקורת שלילית.

יחסית לסופרמיני הבגאז׳ מעולה. כנ״ל החלל הפנימי של הרכב.

מצ״ב תמונה

IMG_8887.JPG

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני (כותב הביקורת הנ״ל) לא התלוננתי על גודל תא המטען, כתבתי שהוא מספיק לגמרי עבור 3 מזוודות מאושרות איזיג׳ט. לא רואה בזה ביקורת שלילית.

יחסית לסופרמיני הבגאז׳ מעולה. כנ״ל החלל הפנימי של הרכב.

מצ״ב תמונה

[ATTACH]502969[/ATTACH]

מלבד הסלון, לרכב יש בגאז'. הוא אינו גדול במיוחד אבל מספק בהחלט עבור 3 מזוודות

ציטוט ישיר המסקירה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני יודע מה כתבתי.

עדיין לא מקבל שזאת סתירה, ״אינו גדול במיוחד״ לא אומר שהבגאז׳ קטן. הוא פשוט לא גדול באופן במיוחד

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

יחסית למה?

לפולו 351 ליטר

ליונדאי i20 יש 301.

לפאביה יש 305

לפיאסטה יש 290.

לריו יש 325

ל208 יש 285

למזדה 2 יש 280.

ולגאז שידועה בגודל תא המטען יש 354 ליטר. כמעט כמו הפולו.

אפשר בהחלט להגיד שהוא מגדולים בקטגוריה.

פורסם

לפי הקטלוג הישראלי באמת יש לה 311.

לפי מרבית האתרים בחול זה 285.

דוגמאות:

http://www.carbuyer.co.uk/reviews/peugeot/208/hatchback/practicality

http://www.autoexpress.co.uk/peugeot/208

https://www.google.co.il/amp/s/www.carwow.co.uk/blog/peugeot-208-dimensions-0359.amp

https://www.whatcar.com/peugeot/208/hatchback/review/space-practicality/

ועוד.. אם תרצה אשלח.

אולי זה תלוי איזה גלגל חליפי יש לה, אבל איך המידע הזה משנה משהו?

גם אם יש לה 311, עדיין הפולו נשארת עם אחת מתאי המטען הגדולים בקטגוריה.

פורסם (נערך)

אז סרטון אחר:

האינרטנט מלא בהם. חלק מהביקורות מקצועיות יותר וחלק פחות.

יש גם כתבות טקסט שאפשר לקרוא.

יש לומר תודה לכותב הכתבה שטרח וחלק את רשמיו, אבל אני ממליץ למי שבאמת שוקל את הפולו, לקחת בערבון מאוד מוגבל את הכתבה הזאת. היא מתבססת על תצורה שככל הנראה לא תשווק בארץ (מבחינת אבזור והמנוע) וחלק מהדברים המשותפים לא תואמים ביקורות אחרות, לכן ממליץ להתרשם לבד.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם
ציטוט ישיר המסקירה.

ו 350 ליטר זה גדול במיוחד?

זה רכב סופרמיני ובהשוואה למשפחתיות הבגאז לא גדול במיוחד. אולי יחסית לסופרמיני הוא ענק אבל הוא גם כתב שהוא מספק ומספיק ל 3 מזוודות מאושרות איזיג'ט.

כשנותנים לך את הנתון של מה שנכנס בו זה יותר חשוב מנפח. למונדיאו למשל יש תא מטען ענק אבל לא תצליח להכניס בו מזוודה עבה כי הוא שטוח מאוד בגלל הגלגל החלופי או לפלואנס שיש תא ענק יש את זרועות מכסה הבגאז שבולטות פנימה ומאוד מפריעות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל הביקורת ברשת משבחים את הרכב. ומגדירים אןתו כגולף קטנה לטוב ולרע. ובעייני לפחות , גולף לא יכולה להיות רע במיוחד על 2.0 וdsg6.

יש למישהו מושג לצפי השקה?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

זה רכב סופרמיני ובהשוואה למשפחתיות הבגאז לא גדול במיוחד. אולי יחסית לסופרמיני הוא ענק אבל הוא גם כתב שהוא מספק ומספיק ל 3 מזוודות מאושרות איזיג'ט.

כשנותנים לך את הנתון של מה שנכנס בו זה יותר חשוב מנפח. למונדיאו למשל יש תא מטען ענק אבל לא תצליח להכניס בו מזוודה עבה כי הוא שטוח מאוד בגלל הגלגל החלופי או לפלואנס שיש תא ענק יש את זרועות מכסה הבגאז שבולטות פנימה ומאוד מפריעות.

350 זה אחד מתאי המטען הגדולים בקטגוריה.

מה גם שתא המטען הזה נוח להטענה.

אתה מתפלפל איתי, אבל הכוונה העיקרית היא - שתא המטען היה צריך להרשם כנקודת חוזקה. שכן הוא מהגדולים בקטגוריה.

אבל שוב, עניינית, רק רציתי לומר שלטעמי האישי הכתבה הזאת לא מייצגת נאמנה את הרכב (לפי ביקורות אחרות) ומומלץ לרוכש הפוטנציאלי לבצע קצת יותר מחקר. זהו. זה הכל.

אני מכיר את מקסים ומוקיר אותו על תרומתו והידע הרב שהוא חולק כאן במשך השנים. מכבד אותו. ומודה לו על פרסומה, למרות שלא הסכמתי איתה.

פורסם (נערך)

אני באמת לא מצליח להבין אתכם.

הביקורת לטעמי חיובית כאשר רוב השלילה מופנית לכיוון העיצוב ואיכות החומרים. הגדלתי וסייגתי כי אני מאמין או מקווה שהגרסאות שנקבל יהיו איכותיות יותר.

מעבר לכך, ציינתי כי הבגאז׳ מספק. לא חושב שהוא ראוי לציון לחיוב אך גם אינו מצוין לשלילה.

נקמיצ׳י, אני מסכים איתך שעבור רוכש הרכב הפוטנציאלי אין כאן עוגן מספק. זאת פשוט גירסא לא רלוונטית לשוק הישראלי.

בשביל הרושם הראשוני הכתבה מספיקה.

עריכה אחרונה על ידי In Flames

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

תשווה תפוחים עם תפוחים.

זו סופר מיני - וביחס לקבוצה יש לה את אח מתאי המטען הגדולים בקטגוריה. זו עובדה, על זה אי אפשר להתווכח.

טוב שלא השוותה עם תא מטען של רכב מסחרי.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

תודה לפות"ש.

לדעתי זה כוחו של הפורום: אפשר לראות בו מגוון דעות ולא בהכרח את חוות הדעת של המקצוענים בלבד.

דעתו של הכותב מבוססת על נסיון אמיתי כפי שחווה אותו, אפילו אם יש סתירה בין ההרגשה שלו (תכלס כנראה, צורת ההתנסחות שלו בלבד, יותר מאשר הרגשה) לעומת ביקורות אחרות.

הרי ברור שהוא לא רשם את זה כדי לנגח את הרכב וגם לא אמר זה סתם כי נדמה לו (כמו שנרשם פה לא מעט פעמים בדעות פרטיות בלי ביסוס או נסיון אמיתי).

גם אם הגרסה הזו לא תגיע לארץ וגם אם אפשר להתווכח על הנפח של תא המטען ביחס למכוניות אחרות, הרי שכל מה שרשם יעזור לבחון את הרכב למי שזה יהיה רלוונטי עבורו בארץ.

פורסם

אני עדיין מחכה לראות האם יהיה גרסאת 1.5 טורבו כמו של האיביזה EVO, כי בנתיים לא מצאתי ביקורת אחת בנושא של הפולו החדשה עם המנוע הזה.

• תוכן חדש...