Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתות?

ash156
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש עוד נושא מעניין - איתות בזמן עקיפה.

בניגוד למה שרובנו עושה שזה לאותת שמאלה, ואז לאותת ימינה כשחוזרים.

במערב אירופה, כשאתה רוצה לעקוף אתה מאותת שמאלה, ומשאיר איתות שמאלה עד שאתה מסיים עקיפה ואז חוזר לנתיב שלך מבלי לאותת ימינה. אני רואה לא מעט משאיות ורכבי משא כבד שפועלים ככה גם בארץ אגב.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגרמניה האיתות שמאלה פירושו "עוף לי מהנתיב".

שוב, ענייםן של תקנות ומנהגים מקומיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בגרמניה האיתות שמאלה פירושו "עוף לי מהנתיב".

שוב, ענייםן של תקנות ומנהגים מקומיים.

אני חושב שליתר דיוק איתות בגרמניה פירושו תזהר אני חותך אותך תן ברקס.

פעם לא נתתי לנהג משאית להכנס אחרי שהדליק ווינקר, הוא הוציא את היד מהחלון וסימן לי משהו כמו השתגעת הדלקתי ווינקר אתה חייב לתת לי להכנס.

מקרה נוסף הדלקתי ווינקר על מנת לצאת לעקיפה, נהגת שהייתה צמודה אלי בלמה חזק ונתנה לי להכנס יש לציין שנהגתי ממש רגוע לא ניסיתי לחתוך. פשוט לא הייתי מודע להתנהלות בכבישים שם.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

יש לי תחושה שהסיפור עם המשאית היה דווקא בנתיב הימני. יש לגרמנים - לפחות בחלקים מסויימים של הארץ העצומה הזו - משיכה כל כך חזקה לימין עד שכל עקיפה מסתיימת בחיתוך ימינה. יש מצב אחד בו זה לא קורה - והוא כאשר הנהג העוקף מזהה משאית באופק ואז יש לו תירוץ להשאר באמצעי\שמאלי. עד שמופיע מאחוריו מישהו שמאותת שמאלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זו דוגמה טובה לשמירת ימין מופרזת: כשהיא באה על חשבון משהו חשוב יותר כמו שמירת רווח.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ללא ספק איתות הוא אחת העבירות הכי בעיתיות, גם מבחינת סיכון התנועה וגם מבחינת האכיפה. בתרבות הנהיגה שלנו, אנשים לא מאותתים כי זה פשוט גורם לנהגים אחרים להאיץ ולחסום להם את ההשתלבות לפניהם או לצאת בצומת. מנטליות מקומית.

פורסם

[האקדמיהלדושבאגינג]ובהנחה ולא נגרמה תאונה כתוצאה מחוסר האיתות, חשוב גם להקפיד על היעדר קשר עין עם הנהג אותו חתכתם[\האקדמיהלדושבאגינג]

• תוכן חדש...