Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדאי להתקין דלקן פרטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בעבודה של אמא יצאו במבצע עם חברת דלק.

בני משפחות העובדים זכאים להתקנת דלקן (פרטי) ברכבם (הפרטי).

ההטבה היא: הנחה של 35 אג' לליטר בתחנות דלק בלבד! (גם ככה אני מתדלק בקביעות באותה תחנה של "דלק")

העלות: 2.2 ש"ח לחודש.

לגבי עלות התקנה ראשונית: העניין בבירור.

התשלום החודשי המתבצע דרך הוראת קבע.

בחישוב גס, יצא לי שאני אחסוך כ40 ש"ח בכל חודש.

החישוב:

כ-30 ליטר לשבוע כפול 4 שבועות= 120 ליטר בחודש.

120 ליטר כפול 35 אג'= 42 ש"ח.

פחות ה2.2 ש"ח עלות חודשית.

האם בכרטיס תדלוק ההנחה היא גדולה יותר?

האם יש עוד משהו שלא לקחתי בחשבון?

תודה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

לא אמור להיות הבדל בין התקן של דלקן לבין הכרטיס, ההנחה צריכה להיות זהה.

ההבדל היחיד הוא, שעם התקן אתה מוגבל לתדלק רק את הרכב הספציפי שבו מותקן ההתקן.

עם כרטיס אתה יכל לתדלק מספר רכבים ולא להיות מוגבל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה!

אין לי בעיה להיות "מוגבל" רק לרכב הספציפי שעליו יותקן הדלקן.

נכון לעכשיו (וגם בעתיד), זה הולך להיות הרכב היחיד שלי.

עודד.

פורסם

השאלה היא מה המחיר הסופי של כל ליטר. אני אישית יכול לתדלק בעפולה 6.15שח לליטר אחרי הנחה.

יכול להיות שהם בכלל נותנים הנחה על המחיר המלא.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

כבר ביקשתי מאמא שלי לברר את העניין. (האם ההנחה היא מהמחיר המלא בשירות מלא).

תודה.

עודד.

פורסם
השאלה היא מה המחיר הסופי של כל ליטר. אני אישית יכול לתדלק בעפולה 6.15שח לליטר אחרי הנחה.

יכול להיות שהם בכלל נותנים הנחה על המחיר המלא.

טוב, אז ההנחה היא מהמחיר המלא בשירות מלא.

אחרי ההנחה-בתחנה הקבועה שלי- זה יוצא 6.05 ש"ח לליטר.

זול יחסית.

מה שכן, יש בימי שלישי מבצע בתחנת הדלק הזאת, של 50 אג' הנחה (אם אני לא טועה), לליטר מהמחיר בשירות מלא.

הבעיה היא, שלפעמים נגמר לי הדלק לפני יום שלישי.. :shock:

הבעיה השנייה היא, שבימי שלישי לפעמים שורפים איזה 2 ליטר דלק רק בהמתנה לתדלוק. (יש תורים פסיכים בזמן המבצע). אז החסכון של ההנחה מתבזבז בהמתנה. :evil:

נראה לי שאעשה את זה בכל מקרה.

גם אני מתדלק רק פעמיים בחודש עם הדלקן, אני עדיין חוסך כ-20 ש"ח בחודש.

עודד.

פורסם

שתי הערות:

1. האם ההנחה בת 35 אג' היא מהמחיר הרשמי (לתדלוק עצמי) או מהמחיר המלא (שהוא תוספת של 13 אג' לליטר, כלומר ההנחה האמיתית היא 22 אג' לליטר).

2. אאל"ט המחיר בדלקן קבוע בכל התחנות, כלומר אם ההנחה שיש לך בדלקן פחותה מההנחה במבצע של אותה תחנה תשלם בדלקן יותר מאשר במזומן\אשראי רגיל. יתרה מזאת - פורסם לפני כמה חודשים כי באחת החברות (דומני דווקא פזומט של פז, אבל אני לא בטוח) לא כל התחנות נותנות את הנחת הדלקן והדבר לא מצויין בשום מקום, רק בהפתעה בסוף החודש.

23. אם יש לך גישה לתחנה של TEN תקבל הנחות של 30-40 אג' יחסית למחיר המלא (כלומר 17-27 אג' יחסית למחיר בתדלוק עצמי) ואם יש לך כרטיס המועדון הנכון יש הנחה של עוד 1.5% - כלומר -כמוו שהזכיר הבחור מעפולה - אפשר להגיע לסדר גודל של פחות מ-6.10 ש"ח לליטר (במחירי היום) בלי להכבל להסדרים או לשעות מבצע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מתדלק בTEN או סדש שם המחיר 6.2 ועם כרטיס ויזה יש לי עוד הנחה 1.5 אחוז ,אני ממלא כ-330 ש"ח בתידלוק וחוסך כעוד 4.5 ש"ח .

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

היה לי פעם הסדר כזה דרך מקום העבודה עם פז.

1. יכולנו לבחור האם להתקין התקן על הרכב או לעבוד עם כרטיס מגנטי. הכרטיס המגנטי הוא גם בעקרון פר רכב, ז"א אתה צריך להקיש את מס' הרכב הספציפי עליו הוא הונפק. אם אתה מתדלק עצמאית - אתה מקיש מה שאתה רוצה אבל אם מתדלק עושה עבורך את העבודה הוא בד"כ לא יסכים להקיש מס' שונה מהרכב איתו הגעת. לגבי התקן על הרכב קח בחשבון שקיימת תופעה של גניבת התקנים ותדלוק גנוב (יכול להיפתר על ידי המנעות מהדבקת מדבקת פזומט...)

2. ההנחנה ניתנה רק ממחיר מלא, לא היה "כפל מבצעים" על תדלוק עצמי.

3. אצלנו לא היה תשלום חודשי!

4. מה שאני עשיתי: שהיה נוח ובלי תור תדלקתי עצמי, במקרים בהם היה תור בעצמי (בתחנות הנבזיות בהן יש עמדת תדלוק עצמי אחת בסוף העולם) או שלא בא לי להתעסק עם המשאבה תידלקתי עם הפזומט וזה יצא בסביבות אותו מחיר (אני לא זוכר בדיוק את ההנחה)

5. היו מספר תחנות בודדות שלא הסכימו לעבוד עם כרטיס פזומט (לא התקן)

6. שים לב שבד"כ מבצעיי תדלק קבל שטיפה/ קפה/ עיתון לא תקפים עם פזומט אלא בתשלום מלא בלבד.

פורסם

בדור אפשר להוציא כרטיס מגנטי, מעין כרטיס אשראי, לתדלוק ברכב פרטי. משהו כמו 35 אג' הנחה לליטר.

הכרטיס הוא פר רכב, אבל הניסיון מלמד שניתן לתדלק גם בכלי רכב אחרים בלא בעיה.

אם זה מעניין, ניתן למצוא את הטלפון הרלוונטי באתר שלהם באינטרנט.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

אני מתדלק עם הכרטיס האדום של שופרסל,ומקבל הנחה של 35 אג' הנחה בתחנות של פז.

וכשיוצא לי להיות ליד תחנת דלק TEN אז בכלל,

עם הכרטיס של מועדון "יותר", אני מקבל שמה עוד הנחה

• 7 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...