Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמרוק כתחליק לSUV בינוני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נסעתי, אבל לאמרוק יש שילדת סולם. אאכ אתה מתכוון לשטח (ולא נראה לי) זה רק חיסרון, בהתנהגות הדינמית, מתלים קשיחים יותר, בטיחות פחותה, כרגיל. ברור שהיו טנדרים של פאן, מהקדילק מירז' לאלקמינו וחזרה. אבל זה לא אחד מהם, זה רכב עבודה ואתה תתעייף מהקטע די מהר.

בארה"ב באמת המון אנשים מחזיקים פיקאפ ללא כל צורך, עוד מנהג שאין צורך לייבא משם.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לא מבין את הקיצוניות הזאת, בין מיני לבין טנדר יש המון באמצע. אם אתה מחפש ביצועים וכוח בתקציב כזה יחד עם תא נוסעים נעים דווקא משפחתיות גדולות \ מנהלים יכולות להתאים למשל סופרב בגירסת 2.0 ליטר טורבו L&K.

וולבו S60 T5.

יש גם סידרה 3, 330 אבל היא קצת חורגת מ-250 אלף שח.

בהנחה שהתכוונת ל330e דווקא יש ב249 גרסת בסיס ובימי המכירות לאחרונה נמכרה ב239.

אבל אני לא רואה איך היא רלוונטית בכל מקרה, ובוודאי ובוודאי הS60, כאשר הדרישה הראשונה של פותח השרשור היתה ״הרבה מקום״ :)

סופרב זה סיפור אחר כמובן...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני ממש לא משוכנע שגם האמרוק עונה על הקריטריון "הרבה מקום", אלא אם מצמידים לו את המילה "למטען".

הבהרה: נסעתי באמרוק.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)

פות"ש במילכוד. יש התנגשות בין רצונותיו , מגבלות שווי השימוש ובין מה שאישתו רוצה . לא רוצה להיות שלילי אבל הוא חייב לעשות פה סוג של פשרה ... אחרת הוא חופר לעצמו בור.

חשבת לקחת אולי מגשר ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

קודיאק או 5008 בגרסאות הבכירות.

טנדר יפול מהם בכל פרמטר.

אלא אם אתה מחפש את הלוק הספציפי או רוצה לרדת לשטח עם 4X4 אמיתי.

פורסם
פות"ש במילכוד. יש התנגשות בין רצונותיו , מגבלות שווי השימוש ובין מה שאישתו רוצה . לא רוצה להיות שלילי אבל הוא חייב לעשות פה סוג של פשרה ... אחרת הוא חופר לעצמו בור.

חשבת לקחת אולי מגשר ?

הדבר היחיד עם שורש ג.ש.ר שאני יכול לחשוב שיעזור זה הלוואת גישור בשביל לקנות לה איזה אווטלנדר בן 4 ושתתן לי לקנות מה שאני רוצה :lol:

אני חושב שאני צריך סיבוב על האמרוק בשביל לרדת מהרעיון סופית.

A3

A4

פורסם

שים לב שלהיברידיות נטענות יש הנחה של 1000 בשווי שימוש. כלומר שווי השימוש של היברידית נטענת ב-290,000 יהיה טיפה נמוך מזה של רכב רגיל שעולה 250,000.

ואם דיברת על מיני, לקאנטרימן יש גרסה היברידית נטענת. לא יודע אם הוא גדול מספיק.

פורסם
הדיזל איטית. הבנזין עם צ'יפ יכולה להתאים - אבל יש משהו שאני לא אוהב ב Interior שלו.

השאלה היא אילו חסרונות יש לטנדר שאמור להתנהג טוב על הכביש בהנחה ש7 מקומות אני לא צריך?

אחד החסרונות הבולטים של טנדרים בכלל זה העדר משקל מאחורה כשלא לוקחים מטען, מה שגורם לחלק האחורי להיות קופצני. באמרוק זה לא קיים ובדיוק התפרסם מבחן השוואתי בynet ששם הם התעכבו על הנקודה הזאת (תעשה שם חיפוש שבוע אחורה נדמה לי ותמצא את המבחן) . אני אישית מאוד אוהב את האמרוק. יצא לי לנסוע בו לא מעט דווקא בחו"ל. מפואר מבפנים, חזק ונוח על הכביש. אם טנדרים זה בקטע שלך, הוא מאוד מומלץ.

פורסם

טוב, מתנצל מראש על ההצהרה אבל... אני מאוד אוהב לנהוג בטנדרים :cry:

נכון, סוג של וידוי שראוי לקבוצת תמיכה בפורום הזה אבל עדיין....

בגלל העבודה של אבא גדלתי לתוך עולם של טנדרים ומסחריות (ולכן הרכב הראשון שקניתי מכספי היה קליאו ספורט...).

אבא עד היום לא מבין למה אני אוהב לשבת נמוך ולנהוג בקופסאות גפרורים מלחכות אספלט.

בחנייה ארוחות משפחתיות ה X3 ('שלנו') נראה כמו מצ'בוקס ליד האמריקאיות המגודלות של שאר בני המשפחה.

ועדיין, אני אוהב לנהוג בטנדרים - החל מתנוחת הישיבה, דרך הזנב המקפץ (והמטייל...:-P) ואפילו מחבב את המתלים הנוקשים על מהלכם הארוך. כבונוס הטנדרים מהנים בשבילים הרבה יותר מאחיהם הSUVלים - נהנים משילדת סולם ייעודית, מתלים קשיחים, הנעה אחורית וזנב שמח. הצמיגים המגודלים מחפים על בולמים מוקשחים ואילו את הארגז ניתן לסגור ולנעול באופן מלא או חלקי באינסוף דרכים.

ועם כל זאת - לעצמי לשימוש אישי ומשפחתי - לא אשקול טנדר כרכב משפחתי.

הסיבה העיקרית מבחינתי זה גודל - שכן אני חי בעיקר בסביבות גוש דן העירוני.

ברובו המוחלט של הזמן אין לי צורך בסרח העודף והוא מפריע בחיפושי חנייה או סתם ברחובות צפופים.

הספסל האחורי זקוף. מאוד. זה בסדר לילדים או למבוגרים בעלי סיבולת בריאה, פחות נעים לאורך זמן למבוגרים מאותגרי גב.

ובעוונותיי עם הזמן גיליתי שאני נהנה יותר לשבת נמוך מאשר גבוה... בעיקר כשההגה מסתובב.

לו הייתי מתגורר בעולם אחר, בו החנייות גדולות יותר, הכבישים ישרים יותר והמסים נמוכים יותר - אולי רפטור נחמד היה מוצא דרכו לחנייה (לצד ברז מתבקשת).

פורסם

3008 בחניה וראם (מחוץ לחניה כי הוא ארוך מדי).

יחד עם פות"ש אנחנו כבר יכולים להקים קבוצת תמיכה. RA רדנקס אנונימוס

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...