Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נגיד אם הרכב שלי במחירון עולה כ-60 אלף ש"ח.

אחרי הורדות למיניהם, המגרש אומר שהוא נותן על הרכב 45 אלף ש"ח.

כלומר, אם המגרש מציע על הרכב שלי 45 אלף ש"ח, ואני מעוניין ברכב אחר שעולה בדיוק 45 אלף ש"ח.

האם יסכימו לדבר כזה, החלפה רכב על רכב ללא שום תוספת כספית?

יש מגרשים שיסכימו להחלפה כזאת ללא תופסת כסף?

או, שבטרייד אין כול המטרה של המגרשים זה התוספת כסף, ועל פי כך הם לא יסכימו?

מה אתם אומרים?

תודה

פורסם

אם תבוא למגרש עם קורולה 2010 פרטית, כנראה יסכימו להחליף אותה ללא תשלום נוסף בקורולה 2009 מליסינג.

אבל למה שתעשה זאת?

או אולי לא יסכימו, כי אין סיבה הגיונית למהלך כזה, חוץ מרכב תקול שאתה מנסה למכור בכל מחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה תלוי בשני גורמים:

1) כמה הסוחר חושב שהוא יקבל על הרכב שלך.

2) כמה הרכב שאתה רוצה עלה לסוחר, וכמה קשה לו למכור אותו.

ברוב המקרים הסיכוי לעסקה כזאת לא גדול. ובדרך כלל מי שידפק הוא הצד הפחות מבין שזה ( בד"כ ) הלקוח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז כדאי שתחסוך קצת - כי הסוחר אף פעם לא יעבוד בחינם = כנראה שתפסיד כסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם תבוא למגרש ותציע יאריס 2015 יד 1 תמורת 208 2015 אני בספק שהסוחר יסרב.

השאלה היא למה לך לעשות דבר כזה במקום למכור את היאריס ביד 2 ולקנות 208 ולהשאר עם 10,000 ש"ח לפחות בכיס.

פורסם

כדי לא להיות מוגבל לרכבים שנמצאים במגרש מסויים , תמכור לבד, תראה כמה כסף יש לך ביד ועם זה תקנה רכב אחר.

כל הליכה למגרש זה הפסד כספי של כמה אלפים במקרה הטוב. במקרה פחות טוב "תתחדש" ברכב דפוק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם תבוא למגרש עם קורולה 2010 פרטית, כנראה יסכימו להחליף אותה ללא תשלום נוסף בקורולה 2009 מליסינג.

אבל למה שתעשה זאת?

או אולי לא יסכימו, כי אין סיבה הגיונית למהלך כזה, חוץ מרכב תקול שאתה מנסה למכור בכל מחיר.

פות"ש, זה תמצית העניין.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...