Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אצל הדילר (יבואן) בארץ המחירים יקרים משמעותית ממוסכים פרטיים (שלעיתים רמתם המקצועית זהה ואפילו גבוהה משל מוסך היבואן).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמובן שאין לי מושג מה העלויות בבריטניה, וגם מה העבודה שנדרשה באותו מקרה. אבל הצגת את אותו כמו הגרז'ניק הישראלי שנותן הצעת מחיר לאשה. אז חילקתי ב-10.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שכחתי לציין שאני לא מקבל דבר בעבור שליחת אנשים אליו, פשוט כשפונים אליי כי חושבים שאני מטפל במכוניות מודרניות, אני שולח אליו.

אגב אני נותן לו את המולטיפלה שלי כל פעם שצריך ומבקש לשלם מחיר מלא. הוא נותן לי חשבון עם שעות עבודה לפי שעתון יצרן (זמנים לא הגיוניים בעליל, למשל פוה גיר במנוע 1.9 דיזל שדורש פירוק subframe ב-5.5 שעות, שלקח לי יום וחצי כשעשיתי לבד לפני שש שנים והחלטתי באותו הזמן שחלאס זה לא משהו שאני רוצה לעשות שוב) ואני לא מתוכח.

כן בחור מקצועי מאוד והגון, וכך גם שאר הצוות.

האוטו היה 2 ליטר דיזל, יש שם איזה טריק עם הציריה, משהו של תכנון חוסך מקום שהם הראו לי אחכ. בדיוק הסיבות שאני בוחר לתת להם את כל העבודה הזו.

אגב היה חסר כיסוי פלסטיק של הגיר access panel קטן, אז הם הזמינו באיביי והבחור חזר אליהם להרכבה של החלק כשהגיע. האוטו נסע נהדר עד שהוחלף (די 8 שנים לאנגלים זה מאוד ישן :) )

פורסם

מישהו צריך לממן את הקרמפטס בחדר ההמתנה

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
אני הולך לפי העיקרון המנחה של "לחץ בית יעביר אותך" ; לא רוצה בעיות? תגיע סמוך לסגירה. מחפש בעיות? תתייצב על הבוקר.

למה? אם הוא לא מעביר אותך, הוא מתעכב איתך עכשיו כמה שעות? מה אכפת לבודק ממך.

להפך, לדעתי אם אתה מגיע מאוחר הוא יכול להיות יותר עצבני אחרי יום עבודה ארוך.

אני נוהג להגיע מוקדם, בין הראשונים - אבל מצד שני זה מכון רציני ולא חאפר שאני עושה אצלו שנים מספר רכבים.

• תוכן חדש...