Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני שאתחיל, אין כאן סקירה מסודרת ומקיפה, אני מחויב לגוף שמטעמו נשלחתי להשקה, אבל בלי ממתק קטן לחברים אי אפשר.

אז ככה, ההשקה נערכה בדרום ספרד, כאשר ביום הראשון נהגנו ב-RS בתנאי גשם ורטיבות בינוניים עד קשים. היום השני היה על מסלול מירוצים ובו נהגנו על גרסת הקאפ.

1. המכונית נראית טוב. לא יותר לא פחות. המראה החדש של דגמי רנו הולם אותה, אבל היא פחות לוחמנית ואגרסיבית מהדור היוצא.

2. תא הנוסעים נעים, מהודר בהרבה מסוכת האבלים של הקודמת. וכן מאובזר ואיכותי.

3. תנוחת הנהיגה משופרת בהרבה מבעבר, כיוון ראוי להגה בניגוד לתנוחה האופקית המעצבנת.

4. הנסיעה נוחה, גם ביחס למכונית ספורטיבית ובטח לעומת זו סודקת החוליות של הדור הקודם.

5. רעשי הדרך והרוח רבים, מצד שני במצב ספורט המנוע מייצר שלל צלילים מגרים. בס עמוק למטה, רעם גברי באמצע והמון פיצוצי בק-פייר בכל עזיבת דוושה.

6. המנוע חזק, גמיש, וללא שום סימני לאות או חוסר בדחף. פנינה אמיתית.

7. תיבת ההילוכים הרובוטית מתפקדת טוב מאוד בכל מהמצבים, רגיל, ספורט וידני. למעט פעם אחת במסלול שבפנייה איטית במיוחד קצת התבלבלה בין שני לשלישי. יש לה בקרת זינוק יעילה, ואם הקטע הוא לנהוג מהר - היא בדיוק מה שצריך.

8. סידור הדוושות תמוה, דוושת הגז והבלם צמודות זו לזו כל כך שגם בעלי רגליים ממוצעות ימצאו עצמם מתחככים בדוושת הבלם סתם כך. תמוה מאוד בשל העובדה שהמכונית כלל אינה מוצעת עם תיבה ידנית.

9. ההגה חשמלי, אבל טוב במפתיע. משקל, היזון, יחסי העברה. הוא בצד הטוב של החבורה הזו.

10. ההתנהגות בכביש הציבורי טובה, היא תאכל את כל מה שתזרקו עליה, כניסה מהירה מדי לפניה, גרירת בלימה עם החלקת אחוריים (הם נשארו עם קורת מתח מאחור וטוב שכך). האחיזה בשפע אבל על כביש רטוב מאוד התקשו הצמיגים להעניק תחושת ביטחון.

11. יש שלל פיצ'רים וצעצועים לגרסת הקאפ (בעלת הספק זהה אך מוקשחת ומונמכת). מד תאוצה, כוחות G, תצוגות גרפיות של יחסי העברת הכוח לגלגלים, עוצמת לחיצה על דוושת בלימה ותאוצה וגם אפשרות להקליט את זמני ההקפה לדיסק און קי, להוריד אותם למחשב כדי לנתח אותם ולקבל נתונים מדויקים על הנהיגה. אלו ורבים אחרים.

12. המכונית בעיקר שימושית, נוחה ומהירה מהקודמת, אבל לדעתי האישית פחות "חיה" ממנה ועל כן פחות מאתגרת ומגרה לנהיגה לשם ההנאה.

13. בצרפת היא יקרה מהדור היוצא ב-1000-1500 יורו, לגבי ישראל אני לא יכול להגיד, אני אופתע לטובה לתג מחיר שיהיה פחות מ-195 אלף שקלים, זה הרושם שקיבלתי בהשקה. אשמח להתבדות.

שוב, זו לא כתבה, לא סקירה ממצה, רק כמה רשמים בזמן ההמתנה לרכבת בנתב"ג.

טוב, קרמבו עייף, הוא הולך לישון

אם יש שאלות, אשמח לענות במסגרת בטחון שדה.

מאוחר יותר תמונות.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניינת אבל במחיר של יותר מ170.000 אלף שקלים ,אין שום הגיון בקנייה

כאשר היום ב199 יש מכוניות הרבה יותר מעניינות ....GT86

פורסם

תודה על הסקירה. אבל 195 יפתיע אותך לטובה? ואתה תרוץ ותקנה? בטח תהיה היחידי ;-)

קרסו רואים את הפוסט הזה וישר רצים להעלות מחירים :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הייתה מעלה את הצילום כתב מהמחברת, זה היה נראה קצת יותר אוטנתי :).

אחלה נקודות, מחכה לכתבה.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

לגבי המחיר,

אני לא אוהב את האופי של לקפוץ ולשנות את הכוונה של המשפט המקורי.

אולי לא הדגשתי זאת, אני ממש לא חושב שזה צריך להיות המחיר שלה. כתבתי מה צפוי להיות המחיר ושאופתע לטובה אם זה יהיה פחות. שאפילו אשמח להתבדות (הכוונה היא שאשמח לגלות שטעיתי, אם זה עדיין לא מובן).

להסיק מזה מסקנה כמו שלך חביבי, זה רחוק מאוד.

אני חושב שהמחיר צריך להיות בטווח התחרותי לקבוצה, דהיינו בין 150 ל-170 אלף שקלים.

אני, בניגוד לכלכלנים, אנליסטים של תחום הרכב בפני עצמם, מומחי מסחר קמעונאי ברכב, אחראי מו"מ ומחשבי שערי מטבע, מיסוי ושולי רווח ושאר תארים. שרבים מהם מאכלסים את דפי הפורום.

אני אומר את דעתי הצנועה, ממתין בסבלנות למחיר הרשמי של היבואן שעוד רחוק מלהיסגר ואז חווה את דעתי הסופית.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

פורסם

ותמונות:

אני יודע, היבול עלוב, אבל הייתי רק עם האייפון...

אגב, הם הביאו את כל שושלת הקליאו ספורט לדורותיה כולל הוויליאמס הכחולה בחזית עדיין עם ריח של מכונית חדשה ואם אני לא טועה משהו כמו 25,000 ק"מ בספידומטר.

לא, למרות שממש ביקשנו לא נתנו לנו לנהוג בהן...

קליאו ספורט 003.jpg

קליאו ספורט 004.jpg

קליאו ספורט 005.jpg

קליאו ספורט 007.jpg

קליאו ספורט 010.jpg

קליאו ספורט 012.jpg

קליאו ספורט 016.jpg

קליאו ספורט 017.jpg

פורסם

אני לא אוהב את האופי של לקפוץ ולשנות את הכוונה של המשפט המקורי.

לא התכוונתי לתקוף אותך, אבל בתור חובב רכב, נראה לי שאתה צריך לדחוף את המחירים כלפי מטה.

אתה כתבת: "אני אופתע לטובה לתג מחיר שיהיה פחות מ-195 אלף שקלים, זה הרושם שקיבלתי בהשקה". מזה עולה שמחיר של 190, למשל, ישמח אותך. וזה הרי לא רק לא הגיוני אלא גם לא צרכני. היית צריך לכתוב - שוב, למשל - "הרושם שקיבלתי בהשקה היה שקרסו מתכוונים לתמחר את הרכב הזה ב- 195, אבל אני מקווה לטובתם ולטובת חובבי המותג/נהיגה שהרכב יתומחר במחיר ריאלי יותר, סביב 160, אחרת כולם ירכשו קורסה OPC ולחלופין BRZ".

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה על הסקירה הקטנה, נהנתי לקרוא. יש אולי תמונות מבפנים?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אין סיכוי בעולם שהיא תתומחר ב195 אלא אם כן הם לא רוצים למכור, למה אין סיכוי ? מגאן החדשה עולה קרוב למחיר הזה יותר מדי קרוב ובהפרש כה זניח ספק אם מישהו יגע ברכב הזה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אם אינני טועה בקליאו דור קודם גם היא נשאה תג מחיר רשמי של משהו בסביבות 185K , מתחת למדף היא עברה לבעלות פרטית ב 155-160 אלפי זוזים.

אז למה המשחק המיותר הזה, יעשו בקראסו סוף כל סוף בשכל ויתמחרו את הרכב ב 155- 160 באופן רשמי , ולטעמי יוכלו למכור כמה מאות בשנה ללא בעיה, השאלה היא האם יש רצון לעשות את זה או סתם להתהדר בנוצות צבעוניות של טווס, אבל מתחת יש בקושי רבע עוף מכובס...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני מקווה שהם למדו מהדור הנוכחי ומהמגאן שהם לא יכולים לתמכר אותה במחיר שמנותק לחלוטין מהשוק.

emotion of motion

פורסם

לפי דעתי קרסו צריכים לתמחר את הקליאו rs ב 150 א' ש"ח ואת ה cup ב 155 א' ש"ח ואז הם ישאירו אבק לפולו gti ולקורסה opc. במידה והם שוב יתמחרו גבוה , דהיינו 170 א' ש"ח ומעלה הם ישארו ללא מכירות כי פג'ו 208 gti תרים את הכפפה.

כמו כן הגיע הזמן שהחברה מקרסו יתמחרו את המגאן rs cup ב 180 א' ש"ח. הרווח יהיה הולם שכן הם ימכרו כמה עשרות כל שנה.

• תוכן חדש...