Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שב"ש לכל הפורום!

אז ככה... אחרי ייעוץ רב איתכם ועם המון אנשים נוספים שמבינים בתחום, זאת המערכת שרכשתי:

HU: Pioneer DEHP7750MP

Component: Focal 165V1 6.5 in.

Woofers: Pioneer TSA6991S 6x9 in.

TWO Subwoofers: Kicker S12L7 12 in.

עכשיו רציתי לדעת, איך אני בדיוק מגביר את כל זה??? קניתי ת'רמקולים, ת'קומפוננט, ת'סאבים - אבל שכחתי בכלל מההגברה! :\

אז... איך אני בדיוק מגביר את כל המפלצת הזאת כדי להוציא ממנה את המירב??? צריך נראה לי שתי מגברים בשביל זה... אבל אנ'לא מבין בזה כ"כ, לכן אני פונה אלייכם! :)

לסיום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה ותהמליץ לי על מגבר(ים?) מתאים!

בברכה, אריה.

נ.ב.: א. ארצה להדגיש, לאלו מכם שלא שמו לב, שרכשתי שתי סאבים מאותו הדגם שצויין לעיל! ולא אחד...! בנוסף, האם כדאי לי לקנות תיבה לסאבים? אם כן, תיבה משותפת או לכל סאב תיבה משלו? ומהיכן קונים? הרכב שהמערכת הזאת עתידה להיות מותקנת בו הוא פולו...

ב. אבקש דעתכם הכללית על המערכת..! כל העסק עלה 8000 ש"ח (במקור 8250, אבל עשו לי הנחה :)) התקציב הכללי שלי הוא עד 11000 ש"ח... כך שנשאר לי עוד כ-3000 ש"ח להגברה..!

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

פורסם

תצטרך 2 מגברים לפחות : מונו לשני הסאבים+מגבר 4 יציאות.

לא רוצה להציק סתם, אבל המחיר נראה לי יקר מאוד.

תסתכל:

ר"ד פיוניר 1560 ש"ח:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=13493

רמקול פוקל 1440 ש"ח(אפשר להשיג גם בפחות)

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40638

רמקול אחורי 490 ש"ח

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131077

שני סאבים של קיקר

(כ"א 1900 ש"ח) סה"כ 3800

בכללי,7290 ש"ח

1000 ש"ח פחות ממה ששילמת,

ואני מאמין שמי שקונה מערכת מלאה יקבל מחיר קצת יותר טוב.

ZZR

פורסם

כל סאב עלה לי 2300 ש"ח... :\ בטוח שאנחנו מדברים על אותו הדגם? ותודה על הדעה שלך בקשר להגברה של המערכת! (בטוח שאת שתי הסאבים אני מגביר עם מונובלוק אחד??? הוא יפתח אותם טוב??)

בתודה רבה מראש ובברכת שב"ש, אריה. :)

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

פורסם

לקחו לך יקר מאודדדדד כשאני חיפשתי השבוע מצאתי ב1700 בחיפה אצל ליאור מולטימדיה ו1500 שקל לדגם הישן אצל בלילה

יש גם מישהו בפורום פה שמתווך בשביל חנות שמוכן לעשות אותו ב1900 כולל תיבה מקורית עם הכיסוי והכל(אם היית לוקח 2 המחיר היה יותר זול) מצטער שרק אחרי שקנית אני אומר אם היית מתייעץ לפניי זה לא היה קורה

פורסם

אתה בטוח שתשמע מוסיקה בכלל?

יש לך קומפוננט של פוקל ו6על 9 מאחורה, אומנם אתה רוצה דגש על באס אבל קנית סאבים עצבניים לעומת הרמקולים.

אבל אולי זה רק אני...אני לא אוהד גדול של באס בכלל

פורסם

כל הקטע זה שהוא כן התייעץ לפני...

בקטנה אחי

אני לא הכי מבין בהגברה אבל אני בטוח שיש פה אנשים שמבינים

ובכללי קנית אחלה חלקים

מברוק!!!!

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
לקחו לך יקר מאודדדדד כשאני חיפשתי השבוע מצאתי ב1700 בחיפה אצל ליאור מולטימדיה ו1500 שקל לדגם הישן אצל בלילה

יש גם מישהו בפורום פה שמתווך בשביל חנות שמוכן לעשות אותו ב1900 כולל תיבה מקורית עם

אני גם יודע שהסאב הזה עולה 1900 ש"ח כולל תיבה.

גם אני וגם avil84 מדברים על מה שאתה קנית ,כי כבר נתת את הדגםKicker S12L7 12 in .

ZZR

פורסם

טוב את הנעשה אי אפשר כנראה להשיב ...

אז ככה אם אתה מוכן ליד שנייה ראיתי פה בפורום מונובלוק מפלצת של אלפאסוניק שיחזיק לך ת2 סאבים

עולה 2000 וישאר לך 1500 בשביל הJBL המפורסם

השאלה היא אחרת אם לא תצתרך לשדרג/להחליף את האלטרנטור דבר שיוריד את התקציב למגברים .

דרך אגב אחלה רכיבים למערכת.....

פורסם

אתה צריך מגבר אחד 4 יציאות. של מינימום 80W RMS. אני הייתי מחפש של טיפה יותר.

ולגבי הסאבים. הם שני סלילים. אבל איזה דגם מדוייק. !! שכל סליל הוא 2 אום. או שכל סליל 4 אום.

כי זה משנה. מבחינת מגבר.

כי אני מקווה שהסאבים שלך הם שכל סליל הוא 4 אום.

ואז מחברים את הסלילים כל. שכל סאב הווא 2 אום סופי. ואת שניהם ביחד 1 אום.

ואז למצוא מונו בלוק שירים אותם ב 1 אום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

פייי... נראה לי נורא תקעו ת'י במחיר לפי מה שאתם אומרים :( :( :(... בעעע, חבל שאנ'לא יכול לבטל ת'הזמנה כבר :(... טוב לא נורא! זה בא עם אחריות והכל ומחנות עם שם טוב, אז כפרה...

בקשר למגברים, הבנתי שסיכמנו על מונובלוק לסאבים ועל אחד ארבע ערוצים בשביל השאר, רק בבקשה אם תוכלו לאמר לי דגמים ספציפיים וטווחי מחירים...

בברכה, אריה.

עריכה: ד"א, מישהו דיבר פה משהו על לשדרג ת'אלטרנטור :\... זה רציני? כאילו... איך? למה? כמה? :\ (זה נראה לי הולך לחרוג קצת ממה שהקצבתי לעצמי... :()

פורסם

מגבר 4 ערוצים : לאנזר , אוריאון , JBL או אנפינטי כולם בסביבות ה 1500 ש"ח , מתאימים לך.

עכשיו בקשר למונו את הייתי ממליץ לך על פיניקס גולד כמו שלי , הבעיה הוא שהוא עולה 2000 ש"ח + - .

שים לב שלא לקחת בחשבון אצלך חיווט (למערכת כזאת יעלה 400 ש"ח + -) והתקנה (500 ש"ח..)

פורסם

יש לי שאלה טוב שתיים...

למה לקנות שני סולוברקים....ללא חשיבה על הגברה לפני....כשהיא ממש נחוצה!

ואיך אפשר לשלב קומפוננט כו חלש עם הסאבים הנ"ל...? ה- 9X6 לא יעזרו במיוחד...

Phillip כדי להתייעץ לפני קניות שכאלו...ולקחת בחשבון כל חלק וחלק...במיוחד כשלא מדובר

על צ'ק פתוח :wink: ....

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אתה צריך לקחת בחשבון !! התקנה. שהא יחסית יקרה. (2 מגברים)

וחיווט טוב 4G. שזה בערך 800 שקל. ביחד.

קיט התקנה - 300-400 שקל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אף אחד פה לא שם לב...........

או לא ידע, אבל זה בעיה לא קטנה להרכיב קומפוננט 6.5 אינט'ש בפולו..........

הרמקולים האורגינאליים הם בדש-בורד והם 4 אינטש, ובדלתות אין מקום בשביל לחתוך אותן ונבנות מסביב.....

הדרך היחידה היא לבנות קיק פאנלים, שזה פרוייקט לא קטן וזה גם עלול לעלות הרבה כסף!

בהצלחה בפתרון!!!!!

• תוכן חדש...