Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבדוק בקרוס, אולי המתקין שלך חיבר לכניסה של+3 DB את הטוויטרים .

בקרוס אובר פסיבי אין דבר כזה +dB יש או 0 או מינוס (כול שהוא) dB.

תמיר

פורסם

תמיר, יש קרוסים שכתוב +3 , כמו במורל,

זה מתייחס למצב שאתה לא עובר דרך נגד הספק בקרוס-אובר, ואז בגלל נצילות גבוהה של טויטר ,ההתייחסות היא כאילו 3+,

בגלל זה , יש סטים מאוזנים והטויטר חייב לעבור דרך נגד הספק,כדי לא להיות צורם.

גם אם זה לא מופיע על הקרוס, האופצייה של הנמכה,

הטויטר מונמך בוודאות, כדי להתאים למיד , אך אתה לא תהיה מודע לכך.

ZZR

פורסם

אני לא יודע או שפשוט לא שמתי לב איזה סט יש לו - אבל לא בכל הקרוסים יש את האופציה הזאת...

יש עוד משהו שניתן לעשות - זה קצת חוסם את הטוויטרים אבל לפעמים נותן אפקט יפה -

לעטוף את הקרוס בשכבה אחת או שתיים של בד אקוסטי (זה שמסתירים איתו רמקולים) - זה יחסום אותו לא ברמה רצינית אבל אתה תרגיש שהוא לא צורך - הבעיה היחידה, איבוד הצליל יכול להיות מורגש - תלוי בטוויטר ובעובי הבד.

אפשרות נוספת - אם הטוויטרים במקרה מופנים ישירות אליך - תכוון אותם לכוון ההפוך או לשמשה אבל אתה צריך לשים לב באיזה זווית הצליל מתפזר ברמה כזאת שאתה גם מרוצה מהצליל וגם לא צורם לך.

אבל זה כבר גובל בלהיות עצת אחיטופל... אם תרצה תנסה - אולי יצא מזה משהו ואם לא - נגד או סט שונה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תראו הצלילים שהוא מוציא בסדר גמור פשוט חזקים ביחס למיד ויש לי גם סאב אז נמוכים נשמעים גם טוב ומה שנשאר זה שהמיד חלש מידי

אז אני מבין שהכיוון של הקרוס הפנימי של המגבר לא קשור לבעיה שלי נכון?

• תוכן חדש...