Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי קצת תמונות מיום שישי שעבר טילתי לי קצת באזור

עופר,

איזה יופי של תמונות, מה שכמה עננים ושדות ירוקים לפני השקיעה יכולים לעשות ....

השבוע שלגית הופשטה ונסעה בגאון אל הפחח.

בינתיים אפשר לעבוד על חלונות, כסאות, שטיחים ריפוד וכל מה שנשאר בבית (עדכונים בהמשך)

11.jpg

12.jpg

13.jpg

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם
עופר,

בינתיים אפשר לעבוד על חלונות, כסאות, שטיחים ריפוד וכל מה שנשאר בבית (עדכונים בהמשך)

יפה רם ,

איזה צבע אתה הולך לצבוע אותה ?

פורסם
עופר,

רגע רגע מבט מקיף ,מעיד שמגיע לך זיכוי על ההשקעה בגנטים ,תא נהג, ומנוע.:lol::lol:

פורסם
יפה רם ,

איזה צבע אתה הולך לצבוע אותה ?

ככל הנראה נלך על הצבע המקורי - לבן, אבל אשמח לשמוע הצעות כל עוד זה אפשרי...

רגע רגע מבט מקיף ,מעיד שמגיע לך זיכוי על ההשקעה בגנטים ,תא נהג, ומנוע.:lol::lol:

לא רק, כרגע עובדים על כל שאר הדברים שפורקו, כמו שטיחים, כסאות, חלונות, פנסים, גריל ועוד ועוד ועוד ...

התחלתי עם תיקון קל לשטיחי הרצפה, בגדול השטיחים שלמים יש מספר קרעים שטופלו כמו שמטפלים בפאנצ'ר באופניים.

מכינים טלאים מפנימי ישן, מנקים הייטב את השטח , דבק מגע ועכשייו הקרעים לפחות לא יחמירו.

גם החלונות פורקו לגורמים. כאן כבר יש יותר עבודה, למצוא תעלות גומי ניקוי וצביעת המסגרת.

image0001.jpg

image0002.jpg

image0003.jpg

image0011.jpg

image0010.jpg

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

פורסם

גם הכסאות עברו טיפול משמר, ניקוי יסודי וטלאים לחורים, לפחות ישארו באותו מצב עד שאשיג כסא נהג תואם, לפני שאני הולך לרפד. (למי שיש ורוצה להחליף על כסא נהג שחור עם משענת מתכווננת, מדור חדש יותר, שיגיד).

המדף האחורי (שאסף הציע לזרוק לפח) עבר שיפוץ יסודי, ניקוי, שיפשוף כל שאריות הספוג הישן, צביעה, והדבקת ריפוד תואם חדש.

ועוד בקשה, אם למישהו יש ריפוד לדלת נהג (אדום כמו בתמונה) יתקבל בברכה :lol:

image0004.jpg

image0006.jpg

image0005.jpg

image0007.jpg

image0009.jpg

image0008.jpg

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

פורסם
גם הכסאות עברו טיפול משמר, ניקוי יסודי וטלאים לחורים, לפחות ישארו באותו מצב עד שאשיג כסא נהג תואם, לפני שאני הולך לרפד. (למי שיש ורוצה להחליף על כסא נהג שחור עם משענת מתכווננת, מדור חדש יותר, שיגיד).

המדף האחורי (שאסף הציע לזרוק לפח) עבר שיפוץ יסודי, ניקוי, שיפשוף כל שאריות הספוג הישן, צביעה, והדבקת ריפוד תואם חדש.

ועוד בקשה, אם למישהו יש ריפוד לדלת נהג (אדום כמו בתמונה) יתקבל בברכה :lol:

רם כל הכבוד באמת מדהים :-D

פורסם

שלום לכולם !

מצאתי את הקיט לידית הילוכים רנו 4. לביטול חופשים במפרקים' ראו הקישור מצאתי אחד ,אחרון ב-30

ש"ח בנס-ציונה. היום בבוקר :lol::lol::lol:

לפני 10שנים התקנתי סט ברנו 4 שהיתה ברשותי וזה חולל פלאים ,בתחושת הידית ובעברת ההילוכים עד-כדי כך שהתקרבתי למקום ההילוך המבוקש ,ההילוך ממש היה נמשך למקומו ,רמת השחיקה של המפרקים עם הזמן כה גדלה,עד אשר מחליפים לחדש וחשים היטב בשינוי.

התרגום מאיטלקית :"קיט לידית הילוכים לרנו 4-5"

ראו הקישור

http://cgi.ebay.it/Kit-leva-cambio-Renault-R4-R5-kit-trasmission-lever-/220551787585?pt=Ricambi_automobili&hash=item3359e93441

0a5f_12.JPG

פורסם
שלום לכולם !

מצאתי את הקיט לידית הילוכים רנו 4. לביטול חופשים במפרקים' ראו הקישור מצאתי אחד ,אחרון ב-30

ש"ח בנס-ציונה. היום בבוקר :lol::lol::lol:

אחלה, החיפושים משתלמים.

מה זאת אומרת אחרון ב- 30 ??? אם יתחדש המלאי, תעדכן. אני בטוח שכולם צריכים!

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

פורסם
אחלה, החיפושים משתלמים.

מה זאת אומרת אחרון ב- 30 ??? אם יתחדש המלאי, תעדכן. אני בטוח שכולם צריכים!

לבני מראשון לציון יש או לפחות היה כאלה

אני קניתי ממנו

פורסם
לבני מראשון לציון יש או לפחות היה כאלה

אני קניתי ממנו

לכל המתענינים הקיט הנוכחי היה האחרון בחנות ,אכן שאלתי ומדובר במלאי ישן ,על פי המידע שהיה כתוב על השקית המקורית

זה הופיע גם בebay אולם המשכתי לבדוק בישראל ,גם ברשות מאירמן בפ"ת לדבריו יש לו קיטים כאלה ,אלא מה ,עכשיו הוא מעביר את החנות שהיתה לו בתחנה המרכזית ,לאזור התעשיה, שם יש לו קומה שלמה, ולדבריו אם יתקל ישמור ערכות כאלה !

אגב יש לו ציריות והגה בכמויות לרנו 4, אני רכשתי ממנו ציריה ,היום אגב הרכבתי אותה בעצמי ביצעתי נסיעת מבחן והיא עובדת

שגעון, על הישנה מקבלים זיכוי 50 ש"ח.

לעניין הקיט ,הקיט הספציפי הוא לא הקיט המושלם, בזמנו לפני כ-12 שנים רכשתי לרנו 4 שהיתה ברשותי , קיט מורחב ,הקיט כלל

9 חלקים : 2 מתאמים בדש (מוביל גומי+פקק דקורטיבי זה שמציץ בתא הנהג.)

,+ 2 חלקים (מוביל פלסטיק+גומית תואמת לראש הרדיאטור)+ 4 חלקים לטבעת על מוט הגיר(ורק זה מה שהיה בשקית שרכשתי אתמול) ועוד 1 דיסקית פלסטיק עם חור במרכזה של 16 מ"מ שמעולם לא הבנתי אז ,למה שימושה ,עד שרכשתי את הספר של היינס,אולם ניתן לראות בלימונית של רמי בברור קוראים לה אנטי ויבריישן, וזה נמצא במרכז הידית מחובר לקפיץ שנמתח לכיוון הכנף הימנית \מצבר אגב אני זוכר במפורש שגם אז ,זה נופק בשקית נילון קטנה ולא בקופסאת קרטון. לכן כשהביאו לי את השקית תמהתי איפוא ההיתרה ,בדיקה של השקית מסביב העידה שהיא סגורה הרמטית ,משכך אמשיך לחפש גם את המורחב:lol::lol::lol:אגב מה שמופיע בתמונת הקישור הוא 2 מתוך ארבע החלקים שהיו בשקית שמצאתי.

• תוכן חדש...