Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו , די דומים לך יש הנהלה - לי יש שלטונות , לך שלושה זעטוטים - לי שניים + כלב , לך עבודה תובענית כמנהל אחזקה - לי עבודה תובענית(מי אמר טובענית) כמנהל לוגיסטיקה במפעל גדול , לך יש רנו 4 - לי יש רנו 4 , אתה גר בצפון - אני גר בצפון , אסף(בשאקרף חולרה) גר בצפון , ראמי(הפרופסור) גר בצפון ....

תגיד - זה לא נשמע כמו סיפור הצלחה ?

סיפור הצלחה זה בטוח . במשפחה כמו במשפחה רב הדומה על השונה.

האם מתוכנן מפגש/מפגשון בקרוב?

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום למשפחת R4 !!!

שמי שי ואני מכרמיאל. לאחרונה הגשמתי חלום ולאחר חיפושים רבים בכל רחבי הארץ מצאתי את "האחת" - רנו 4 שנת 1965. (או שהיא מצאה אותי)

כך לאחר כבוד היא הועלתה לגרר והגיעה לביתה החדש.

האמת, שמצב הבודי לא מזהיר , בלשון המעטה, וכן ברבות השנים נעשו הרבה קומבינות באוטו, אך כולי אושר.

עם הגעתה , ביצעתי טיפול ראשוני של החלפת שמן מנוע , מסנן שמן, פלגים, פלטינה, קבל, צינורית דלק והרכבת מצבר.

לאחר הסטרטר הראשון היא הניעה . (הפעם האחרונה שהניעו את הרכב היה לפני 13 שנה)

עכשיו אני בתחילתו של פירוק הרכב והכנתו לפחחות . אשמח לקבל המלצות לגבי פחח באיזור הצפון.

בהזדמנות זו, ברצוני להודות לנמרוד רחמימוב שבזכותו הכרתי את יועד , שחידש את "האחת" בפנס אחורי חדש ובמיני תופינים .

הי שי,

נפגשנו במקרה בשוק עתיק בחולון, כאשר חיפשנו שנינו חלקים לרנו 4 באותו מקום.

מאוד התלהבתי לשמוע ממך על הרכישה.

סוף סוף רואים גם תמונות.

נראה שהרכב במצב לשיחזור, למרות שעבר המון שינויים מדגם 1965 ונראה יותר כמו דגם משנות השבעים המאוחרות.

אני בטוח שדני שכנך, יעדכן אותך בכל הקשור למועדון רנו 4 ישראל ההולך וגדל.

אנא שלך אלי תמונה ופרטים כדי לצרף אותך למועדון (לינק בחתימה למטה)

הרבה בהצלחה ומצפים לעידכונים שוטפים.

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

איפה השגת את המציאה הזו ?

בשבוע שעבר דיבר איתי בחור בשם ישראל , הבחור מתעתד לקנות בקרוב מאוד

פורסם

אנחנו מחכים להשקה של הלבנה של רם ובלי שום קשר נתכנן איזה מפגש של חורף ....

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
שלום למשפחת R4 !!!

שמי שי ואני מכרמיאל. לאחרונה הגשמתי חלום ולאחר חיפושים רבים בכל רחבי הארץ מצאתי את "האחת" - רנו 4 שנת 1965. (או שהיא מצאה אותי)

כך לאחר כבוד היא הועלתה לגרר והגיעה לביתה החדש.

האמת, שמצב הבודי לא מזהיר , בלשון המעטה, וכן ברבות השנים נעשו הרבה קומבינות באוטו, אך כולי אושר.

עם הגעתה , ביצעתי טיפול ראשוני של החלפת שמן מנוע , מסנן שמן, פלגים, פלטינה, קבל, צינורית דלק והרכבת מצבר.

לאחר הסטרטר הראשון היא הניעה . (הפעם האחרונה שהניעו את הרכב היה לפני 13 שנה)

עכשיו אני בתחילתו של פירוק הרכב והכנתו לפחחות . אשמח לקבל המלצות לגבי פחח באיזור הצפון.

בהזדמנות זו, ברצוני להודות לנמרוד רחמימוב שבזכותו הכרתי את יועד , שחידש את "האחת" בפנס אחורי חדש ובמיני תופינים .

אז אתה "האספן" החדש מכרמיאל, אנחנו שכנים :wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

נכון שהרכב עבר המון שינויים אצל הבעלים הקודמים .

היה ברשותו 22 שנה מתוכם 14 שנה לא זז וללא טסט בתוך המוסך הבייתי שלו. שאיפתי להחזירו למקוריות עד כמה שניתן.

לאחר חיפושים רבים בכל רחבי הארץ , בהם ראיתי מספר R4 , שלדעתי ללא כדאיות שיפוץ ו/או לא ברות שיפוץ. חבר מהעבודה סיפר לי שראה אותה בכפר הסמוך לביתי , מג'דל כרום. הגעתי אל בעליה וידעתי שהיא תיהיה שלי . לאחר שיכנועים רבים , שנמשכו כחודשיים, ביצענו את העסקה , עשינו העברת בעלות במשרד הרישוי במפרץ חיפה , שהיה סיוט מתמשך של חצי יום.

נכון, לכרכרה צריך שם , אך עדיין ישנן חילוקי דעות עם ההנהלה בנושא . מקווה שנגיע להחלטה סופית בעניין.

פורסם
פרט יותר, איפה יש מספר R4 לשיפוץ?! :crazyeyes

R4 בנהריה שנת 79 נפח 1100 סמ"ק.

R4 שנת 76 במעלה רחבעם (בין י-ם לגוש עציון).

R4 שנת 82 ברשל"צ (יתכן שעדיין ביד 2 ).

פורסם
היי

בורך בואך למשפחתנו

שמחים על כול אחד ואחד שמצטרף

תמצא כאן עזרה בכול אשר תרצה

עופר ופרנסין

היי עופר

המון תודות.

• תוכן חדש...