Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה עם העידכונים של שילגית מילונית? -רן

העדכונים האחרונים:

שלגית עדיין אצל הפחח. בתקווה שהשבוע יהיה מה לעדכן.

בינתיים השתעשעתי עם גומיות הידיות והמנעולים.

לפני כמה ימים מצאתי באתר צרפתי (בצרפתית בלבד... אוף :evil:) סט שלם של גומיות בערך ב 10 יורו.

כיוון שהאתר אינו ידידותי למשתמש הלא דובר צרפתית, בכל זאת הבנתי שאין הזמנות דרך האתר מחוץ לצרפת.

שלחתי שאלה לחברה כמה יעלה לי 2 סטים עם משלוח לישראל, וביקשתי שישלחו במעטפה (כולה כמה גומיות:wink:)

והתשובה בצרפתית כמובן דיברה על משהו כמו 32 יורו (לא ברור עם זה רק המשלוח או גם החלקים), וכן ציינו שהגומיות ביצור עצמי שלהם :idea::idea::idea:

הבנתי את הרעיון, אם הצרפתים יכולים אז גם אני 8)

קניתי גיליון גומי בעובי 1 מ"מ בערך (כמו המקור). מדובר בהוצאה יקרת ערך של 12 שקלים שלמים.

הכנתי מספריים טובות, עט סימון, נייר שיוף, ומחוררים בגדלים המתאימים.

ותוך זמן קצר יצרתי 2 סטים שלמים עבור שלגית המשתפצת ולימונית שגם משתוקקת להחלפת גומיות יבשות וקרועות.

בתמונה ראשונה: החלקים הקרועים שהורדו משלגית, אפשר לראות שאריות מצביעה לא איכותית שנעשתה בעבר הרחוק.

בהמשך : תהליך העבודה.

בתמונה אחרונה: סט גומיות חדש.

image0001.jpg

image0002.jpg

image0004.jpg

image0005.jpg

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם
עופר, תוכל להזמין לי אותו? אודה לך מאוד!!!

היי אסף

המכירה היתה לפני יומיים עכשיו כבר לא קיימת

אם תחודש המכירה אני אזמין לך

פורסם

אהלן משפחת ארבע .

נראה לי שראיתי את פרוספר (מקווה שאני לא טועה בשם , החצי טנדר) בצומת חירם שבוע שעבר .

נופפתי ונופפתי אבל בטח הנהג (אולי נהגת ? ראיתי טוב ?) לא הבין מה המילואימניק הזה רוצה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

נופפתי ונופפתי אבל בטח הנהג (אולי נהגת ? ראיתי טוב ?) לא הבין מה המילואימניק הזה רוצה.

אסף ???

מילא דיאטה , יש עוד משהו שאתה רוצה לספר לנו .... :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

על מה ההתרגשות? יש הסבר הגיוני לכל דבר.

פשוט מאוד: גנבת גנבה את פרוספר למרות שאין לו ברקסים, נסעה לצומת חירם והחזירה אותו בלי ששמתי לב עם טנק מלא!

אתה רואה? הכל מתחבר בסוף... :lol:

image0010.jpg

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
אהלן משפחת ארבע .

נראה לי שראיתי את פרוספר (מקווה שאני לא טועה בשם , החצי טנדר) בצומת חירם שבוע שעבר .

פרוספר ממתין למשאבת בלם מרכזית אצלי בסככה למעלה משלוש שבועות

• תוכן חדש...