Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איך משחזרים את המסגרות הארורות הללו? :shock:

אסף אתה יודע מה ההבדל בין שאלה טובה לשאלה מצויינת :?:

שאלה טובה, זה שאלה שיש לי את התשובה בשבילה!

שאלה מצויינת, זה שאלה שיש לי את התשובה וגם תמונה שמראה את זה :idea:

ההסברים בתמונות:

1 - אכן תמונה קשה, קטע רקוב של המסגרת.

2 - גזירת החלקים הרקובים עד למתכת השלמה, וניקוי החלודה.

3 - התאמת חלק פח בדיוק לקטע החסר במסגרת.

4 - הלחמת הפיסה המשלימה למסגרת.

* מדובר בפח מאוד דק פחות מחצי מילימטר,

לא ניתן לרתך פח כל כך דק. וכיוון שלא מופעלים עליו כוחות גדולים, הסתפקתי בהלחמת בדיל,

ניקוי טוב של המשטחים ושימוש במשחת הלחמה ובדיל טוב עשה את העבודה.

5 - גזירת העודפים ושיוף למידה המתאימה.

6 - חלון דלת ימנית קדמית לפני תיקון.

7 - חלון דלת ימנית קדמית אחרי התיקון.

8 - וכן צריך גם מסילה חדשה לחלון, להרכבה אחרי צביעת המסגרות.

image0001.jpg

image0002.jpg

image0003.jpg

image0004.jpg

image0005.jpg

image0006.jpg

image0007.jpg

image0008.jpg

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

רמי שתהיה לי בריא ! כמה סבלנות יש לך !!!!

אני כבר ממזמן הייתי תולש ת'מסגרת מעיף אותה קיבינימאט ושם חדשה מפלסטיק .... :oops:

אוי .. שתהיה לי בריא - כל הכבוד , זו הדרך , השאיפה לשיפוץ מושלם !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

הוריו של חבר עברו לבית אבות, ובמהלך פינוי דירתם נמצא בקליט חדש (כולל גומי) לרנו 4 מודל 70 או 71 שהיה מכוניתם הראשונה (ושבגללי סיימה את דרכה בשנת 1989 בחברון).

לאחר שיבשו הדמעות מהזכרונות שצפו, החליטו לתרום את המזכרת ההיסטורית לממשיכי דרכם.

מי שמעוניין מוזמן לפנות ליועד בטלפון 0502980780.

נמרוד

פורסם

שלום למשפחת R4 !!!

שמי שי ואני מכרמיאל. לאחרונה הגשמתי חלום ולאחר חיפושים רבים בכל רחבי הארץ מצאתי את "האחת" - רנו 4 שנת 1965. (או שהיא מצאה אותי)

כך לאחר כבוד היא הועלתה לגרר והגיעה לביתה החדש.

האמת, שמצב הבודי לא מזהיר , בלשון המעטה, וכן ברבות השנים נעשו הרבה קומבינות באוטו, אך כולי אושר.

עם הגעתה , ביצעתי טיפול ראשוני של החלפת שמן מנוע , מסנן שמן, פלגים, פלטינה, קבל, צינורית דלק והרכבת מצבר.

לאחר הסטרטר הראשון היא הניעה . (הפעם האחרונה שהניעו את הרכב היה לפני 13 שנה)

עכשיו אני בתחילתו של פירוק הרכב והכנתו לפחחות . אשמח לקבל המלצות לגבי פחח באיזור הצפון.

בהזדמנות זו, ברצוני להודות לנמרוד רחמימוב שבזכותו הכרתי את יועד , שחידש את "האחת" בפנס אחורי חדש ובמיני תופינים .

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

פורסם
שלום למשפחת R4 !!!

שמי שי ואני מכרמיאל. לאחרונה הגשמתי חלום ולאחר חיפושים רבים בכל רחבי הארץ מצאתי את "האחת" - רנו 4 שנת 1965. (או שהיא מצאה אותי)

כך לאחר כבוד היא הועלתה לגרר והגיעה לביתה החדש.

האמת, שמצב הבודי לא מזהיר , בלשון המעטה, וכן ברבות השנים נעשו הרבה קומבינות באוטו, אך כולי אושר.

עם הגעתה , ביצעתי טיפול ראשוני של החלפת שמן מנוע , מסנן שמן, פלגים, פלטינה, קבל, צינורית דלק והרכבת מצבר.

לאחר הסטרטר הראשון היא הניעה . (הפעם האחרונה שהניעו את הרכב היה לפני 13 שנה)

עכשיו אני בתחילתו של פירוק הרכב והכנתו לפחחות . אשמח לקבל המלצות לגבי פחח באיזור הצפון.

בהזדמנות זו, ברצוני להודות לנמרוד רחמימוב שבזכותו הכרתי את יועד , שחידש את "האחת" בפנס אחורי חדש ובמיני תופינים .

שלום

מברוק.

אם הרכב מקורי אז יש לך משהוא באמת מיוחד

קודם כול 6 וולט גיר רק שלושה הילוכים אם לא שינו כי בעבר הינו מחלפים קורה קדמית ומרכיבים 4 הילוכים

שיהיה לך בהצלחה

בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום

מברוק.

אם הרכב מקורי אז יש לך משהוא באמת מיוחד

קודם כול 6 וולט גיר רק שלושה הילוכים אם לא שינו כי בעבר הינו מחלפים קורה קדמית ומרכיבים 4 הילוכים

שיהיה לך בהצלחה

בני ל.

בני, תודה.

הרכב עבר הסבה ל- 12 וולט , אך נשאר עם דינאמו.ואכן הגיר נראה "הפוך" : כאשר הרוורס נמצא במיקום של ההילוך הראשון כמו ברוב המכוניות. כמו כן, מכסה המנוע לא מקורי והמושב הקדמי הוא ספסל ולא שני מושבים.

פורסם
בני, תודה.

הרכב עבר הסבה ל- 12 וולט , אך נשאר עם דינאמו.ואכן הגיר נראה "הפוך" : כאשר הרוורס נמצא במיקום של ההילוך הראשון כמו ברוב המכוניות. כמו כן, מכסה המנוע לא מקורי והמושב הקדמי הוא ספסל ולא שני מושבים.

ברכות ברכות

תעלה תמונות

פורסם

שלום שי וברוך הבא למשפחה !!!!

אני משלומי כך שאנו דיי קרובים , אשמח לעזור ואני בטוח שגם שאר בני המשפחה , ברכות לרכישת הכרכרה !

תצלם חביבי , תצלם , כל מה שאתה יכול , זה יעזור לך בשיפוץ ויעזור לנו לעזור לך , לדעתי אתה מחזיק היום את ה4 הכי קשישה בארץ אז תן כבוד ותן גז ... קדימה מתי ההשקה ? :wink:

פורסם

תודה על הברכות.

דני אנו ממש שכנים .

אני מצלם כל חלק ובורג בפירוק.

לתת גז?

אני מתפנה לעבוד על הכרכרה ממש מעט. יש אילוצי משפחה , אשה להלן "ההנהלה" ושלושה זעטוטים; כמו כן עבודה מאוד תובענית (מנהל אחזקה במפעל יצרני מאוד גדול) מתי ההשקה ? אני רק בתחילת הדרך. תמונות בהמשך.

פורסם
תודה על הברכות.

דני אנו ממש שכנים .

אני מצלם כל חלק ובורג בפירוק.

לתת גז?

אני מתפנה לעבוד על הכרכרה ממש מעט. יש אילוצי משפחה , אשה להלן "ההנהלה" ושלושה זעטוטים; כמו כן עבודה מאוד תובענית (מנהל אחזקה במפעל יצרני מאוד גדול) מתי ההשקה ? אני רק בתחילת הדרך. תמונות בהמשך.

נו , די דומים לך יש הנהלה - לי יש שלטונות , לך שלושה זעטוטים - לי שניים + כלב , לך עבודה תובענית כמנהל אחזקה - לי עבודה תובענית(מי אמר טובענית) כמנהל לוגיסטיקה במפעל גדול , לך יש רנו 4 - לי יש רנו 4 , אתה גר בצפון - אני גר בצפון , אסף(בשאקרף חולרה) גר בצפון , ראמי(הפרופסור) גר בצפון ....

תגיד - זה לא נשמע כמו סיפור הצלחה ?

• תוכן חדש...