Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין תשובה לשאלה שלך .

זה עניין אינדיבידואלי של כמה כל אחד יכול או רוצה להשקיע .

התקנה נכונה ואיכותית של סט 3 חלקים תהיה יקרה והתוצאות יהיו טובות משמעותית מסט 2 חלקים . השאלה פה היא כמה בדיוק אתה רוצה להשקיע .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מורל עלית 3 חלקים זה רמקול ממש טוב ואהבתי אותם יותר מאשר את פוקל..

אפשר להביא את הסט בסביבות ה 3000 ש''ח .

כל מי שיגיד לך שהוא מכוון רמקול 3 לחקים על סמך האוזן אל תאמין לו כי סט 3 חלקים מכונים עם סקופ או עם אר טי איי

פורסם

מה הקשר 3 חלקים או 12 חלקים.

גם מערכות ביתיות עם 6 ו7 ערוצים , מכוונים עם האוזן, יותר מזה, גם אולם קולנוע מכוונים ע"י האוזניים.

כבר נאמר פה בעבר (אני לפחות אמרתי), כיוון ע"י RTA לא יהיה בהכרך מה שהאוזן שלך אישית אוהבת.

אני מסכים לגבי חיבור וכיוון נכון עפ"י זויות ועוד פרמטרים שצריך לקחת בחשבון כאשר מכוונים סט של 3 חלקים.

אבל, מבחינתי, אוזן + מברג כיוונים עושה את העבודה, טוב יותר מכל סקופ או אנלייזר..

under construction..

פורסם

אמת

המערכות שעד היום נשמעו לי הכי טוב,

לא היו בהכרח בנויות לפי הספר - ולפעמים הספר מקלקל.

חג שמח ושנה טובה,

אלון דרור

פורסם

בדיוק!

זאת הבעיה עם סטים כאלה, אולי הכי טוב אצלך בקורות, אולי בדלק אולי בקיקפאנל?

אי אפשר לדעת לבטח (אלא אם עושים המון ניסוי וטעיה) מה נשמע או ישמע הכי טוב. וכאמור כל המשחקים והבניות האלה עולים המון כסף.

תעשה את החשבון שלך מה עדיף, סט שלוש חלקים+ בניה או סט שני חלקים שיעלה כמו ה 3 חלקים ובניה....

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני אישית כשקניתי את האלייט, שאלתי את המתקין שלי מה לקחת את ה3 או ה2 חלקים והוא אמר לי רועי

אתה מגרד כל שקל כדי לקנות כאלה רכיבים יקרים לאוטו שלך, חבל שתיתקע עם הסט הזה בבית כי לא

תוכל להרכיב אותו בצורה נומרלית, אתה תצטרך לעשות חיתוכים בקורות ובניות וזה בלאגן אחד שלם.

במיוחד כשזה לא אוטו פרטי שלך (גם אבא שלי נוסע עליו), אני חושב שזה מיותר לבזבז כל כך הרבה כסף

על התקנה שאתה יודע מה אני לא יודע אם ההשקעה שווה את התוצאה הסופית- אם ההבדל שווה את הכסף.

ואני עוד קניתי את האלייט במחיר שחיטה...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לא קיבלת תשובה לשאלה שלך? הסבירו לך כבר שזה מאוד אינדבידואלי והסבירו לך מה היתרונות והחסרונות.
למי ש אין מה להוסיף למה להגיב. היו לי כמה שאלות, שאלתי גם על איזה רכיבים ממליצים.

כולם המליצו על מורל, מה אין יותר רמקולים חוץ ממורל?

פורסם

אין רמקולים יותר מומלצים ממורל בתקציב הנ"ל :)

לפחות מבחינתי.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
  • תוכן חדש...