Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי בעיה עם רכב מסוג מיצובישי גאלנט 2001,הבעיה היא שכשנעסתי ברכב ועצרתי ברמזור אדום הרכב פתאום נכבה ומאז מסרב להניע :| בדקתי את הכל יש ניצוץ! הבעיה היא שכשנותנים סוויץ' משאבת הדלק לא פועלת והאינג'קטורים לא פועלים,ניסיתי לתת ישרות 12V למשאבה ואז היא התחילה לפעול אבל נתקעתי עם אנג'קטורים ש אינם נכנסים לפעולה. בבקשה עזרו לי אני חייב איכשהו להתניע את הרכב!!! דיברתי עם חשמלאי אחד הוא אמר שכנרא הבעיה במחשב ניהול מנוע.

תודה מראש לכל העונים!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כן הרכב אוטומטי. בדקתי את כל הפיוזים הראשיים כולם שלמים,מה עוד לבדוק?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

איפה ניתן להשיג מחשב ניהול מנוע ל מיצובישי גאלאנט?

פורסם

אל תמהר להחליף סתם מחשב נהול מנוע כי יתכן ולא הוא הבעיה. גרור המכונית למוסך המכיר את דגם רכבך ושיש לו מחשב/סורק אבחון מתאים וידע. שם יבדקו את מע' נהול מנוע ויתכן שיש בעיה של הזנת חשמל הנובע מנתיך (פיוז), ממסר, חיבור חשמלי ועוד.

כמובן שגם אפשרי שמחשב נהול המנוע תקול אך תמיד בודקים קודם וחבל לזרוק סתם כסף על ניחושים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם יש לך רכב שנת 2001 , נראה סביר שיש לך גם מיגון כדרישת רוב רובן של חברות הביטוח.

כמו שרפי רשם לך, יש לחבר סקנר ייעודי לרכב ולאתר תקלה,

אם מגיע בודק כלשהו ולא עם סקנר ,שיתייחס לעניין של האימובילייזר המותקן בארץ :

בד"כ זה לפחות קוד סודי עם ניתוק אחד לפחות ו/או ניתוק באמצעות עלוקה.

אם השערתי נכונה , הרי שיש קודם לבצע גישור / ביטול הניתוק/ים הקיים/ים.

אם אדם מקצועי בודק אז קודם כל את הניתוק האם הוא "מעביר" .

ותעדכן

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בהחלט הבעיה יכולה להיות מקודנית (אם מותקנת ברכב).

זה מה שקרה בצבא לפני חודשיים כאשר רכב מסוג רנו קנגו סירב להתניע בשום אופן עד לניתוק המוחלט של הקודנית. הסתבר שהקודנית התקלקלה ולא הגיע דלק למנוע, ובגלל זה המנוע לא הניע.

פורסם

בוקר טוב לכולם!

אז הנה העדכון,היום על הבוקר ניגשתי לרכב וניתקתי את האימבולייזר ש הותקן בארץ,לאחר הניתוק בוצעה בדיקה של כל המערכות,ניצוץ-יש,משאבת דלק עובדת-דלק מגיע לחנוכיה של האינג'קטורים,האינג'קטורים מקבלים פולסים חשמליים,סטרטר-יש אבל הרכב לא מניע. עשיתי עוד בדיקה ניתקתי את החוטי ההצתה וסובבתי את הסטרטר לאחר מכן פירקתי את הפלאגים ומה שראיתי זה ששתי פלאגים היו רטובים בדלק ושתים היו יבשים,מה שאומר ששתי צילינדרים לא מקבלים דלק :idea:. לאחר מכן גררתי את האוטו למוסך שיש לו מחשב שיכול להתחבר לאוטו שלי,המוסכניק ניסה להתחבר אבל ללא כל הצלחה המחשב הראה שיש בעית תקשורת בין המחשב של האוטו ל סקנר והמוסכניק אמר שרוב הסיכויים זה שהלך המחשב ומוסכניק אחר אמר שיכול להיות שקפץ הטימינג ובגלל זה אין התאמה בין הניצוץ ל מהלך של הבוכנה אבל זה נראה לי מופרך כי אם היה קופץ טיימינג היתי מעקם שסתומים בראש המנוע. ועוד דבר אני רוצה מחר על הבוקר לגרור את האוטו לאחד המוסכים המורשים רק שאני לא יודע באיזה לבחור הראשון זה בנהריה-אלקטרוסקס והשני זה בקרית ביאליק-נעמן מוטורס,אז בבקשה למי שיודע שימליץ לאיזה אחד מיהם לגרור את הרכב?

ולמי שיש עוד הצעות מה לעשות אשמח בתגובתכם!

תודה מראש לכולם!

פורסם

אז היום הכנסתי את הרכב למוסך מורשה בנעמן מוטורס בצור שלום,לאחר בדיקה מקיפה נמצא שרצועת טיימינג קפצה 4 שינים ורצועה תיזמון קטנה נקרעה לגמרי וכל זה עקב מותחן שנתקע עקב בלאי יתר! לא נגרם כל נזק לראש מנוע או לשסתומים.

ברצוני לשבך את היחס הטוב והמסור שקיבלתי מעובדי המוסך וממנהל מוסך עצמו,במוסך באמת יש רמה מקצועית וידע רב של העובדים! ממליץ בחום רב.

תודה שוב לכל העוזרים והעונים!

• תוכן חדש...