Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם?

דרישות:

ידני

קטן

2/4 דלתות לא משנה

חסכוני

שיסחוב

לא דגם עם רקע של מוסכים

ועד 10 אלף ש"ח בערךךך

נ.בבבבבבב

אני רואה המון סקודה פלישיה ופייפוריט שנת 94/5 במחירים של 5-8 אלף ש"ח

מכירים ת'אוטו? *** תאוטו = את האוטו *** הערה - אתה כותב בפורום שגולשים בו אלפי אנשים, ולא בצ'אט פרטי. למרות שזה קשה לך, תשתדל לכתוב ברמה סבירה *** מה דעתכם על 2 הדגמים? מה הצריכת דלק מבחינת מוסכים, בעיות מכניות וטכניות מבחן דרכים P: ?

פורסם

א. לא כתבת אם מפריע לך השנה.

ב. היתי ממליץ לך על ג'אסטי, אוטו טוב ובלי בעיות.

נראה שבין 89-91 נכנס בתקציב.

בן

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

גם אני תומך בג'אסטי.. אבל לא אוטומטי!! החלפת גיר זה קללה! אתה תצטרך להשבית את האוטו במקרה שילך גיר, המחיר יקר... חוץ מהג'אסטי יש המועמדות הרגילות, שרייד, אונו, DL פשע, ועוד...

רובן זהות במה שהן מציעות.. והן לא מציעות הרבה... אבל יש סיכוי עוד למצוא שריידים במצב טוב שלא ידרשו ישור קו רציני...

טוב.. צריך ללכת לישון..

לילה טוב ובהצלחה!

פורסם

רנו טווינגו, הדגם הידני.

מומלץ בחום מניסיון שלי, כבר למעלה מחצי שנה שיש ברשותי טווינגו והיא עונה על כל הדרישות שלך.

בצע חיפוש בפורום אם זה מעניין אותך, תמצא הרבה פרטים.

דן.

פורסם

ראיתי באמת כמה טווינגו למכירה

מה צריך לבדוק באוטו לפני קניה? או כדאי ללכת למוסך מורשה של רנו לבדיקה

יש לו בעיות חוזרות?

פורסם

ראיתי באמת כמה טווינגו למכירה

מה צריך לבדוק באוטו לפני קניה? או כדאי ללכת למוסך מורשה של רנו לבדיקה

יש לו בעיות חוזרות?

שנת 95/6 בסביבות 13 אלף

פורסם

אולי גולף, רכב חמוד מאוד לגבי אמינות וטיפולים והכל אין לי מושג בשנתנונים האלה (93 בערך)

אבל תראה שגם זאת אופציה

1.8T 8)

פורסם
אולי גולף, רכב חמוד מאוד לגבי אמינות וטיפולים והכל אין לי מושג בשנתנונים האלה (93 בערך)

אבל תראה שגם זאת אופציה

גולף בפחות מ-10k?? אני מאוד אתפלא...

העצה שלי: אם לא באמת אבל באמת בוער לך, תחסוך עוד 10k.

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

ב10K, פורד פיאסטה/פיג'ו 205 (1.4) יהיו אופציות טובות. הג'אסטי הידנית אכן אמינה אך לנהוג בדבר הזה בכל יום פשוט מעביר בי חלחלה.

נ.ב.

הפיליסיה אכן אופציה טובה בתקציב הנ"ל אך רצוי להתמקד במנוע ה1.6 של VW ולא ב1.3 המיושן.

פורסם

הגולף השניה האדומה היא שנת 84, והיא של אחד כאן מהפורום ששמו אורן, והוא מוכר.

אני ממליץ לך בחום על הרכב הזה, לי יש אחת כזאת ואני מרוצה מאוד, ועוד לי יש אוטומטית 1600.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

פורד פיאסטה ממליץ בחום אוטו בעל מחיר רכישה, אחזקה וטיפולים מאוד זולים, ומגלה אמינות

מופלאה (מנסיון על פורד פיאסטה גיהה שנת 91 שהוחזקה שנתיים ללא תקלה 1, ומחיר קניה ב-10K).

יונתן

• תוכן חדש...