Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, Doron_Z כתב:

ברור שזה מהלך שנמוך של סמל״ת. במקום להביא באותו המחיר את הלימיטד כמו סטוק 23 הם בחרו להביא את הפרימיום הבסיסית. זאת הדרך לייקר את הרכב מבלי לעלות את המחיר.

שוב, זה לא מהלך של סמל"ת להוריד באבזור.

כנס לאתר הקנדי ותבין.

קצת נתפסת לפרימיום ולימיטד, זה לא באמת רלוונטי ומשתנה משוק לשוק.

אז כן, דה-פקטו אפשר לומר שהרכב התייקר כי הוא עכשיו פחות מאובזר, אבל המפרט עצמו הוא כורח של היבוא של הדגם הקנדי.

זה כנראה היה או זה או כלום.

לפני שעתיים, Doron_Z כתב:

אתה מדבר על יורודרייב? זה לא באמת 0 קילומטר במובן המסורתי של רכבים שישבו אצל היבואן מעל שנה, זאת פשוט עסקה שהיבואן עשה מולם כשמכר להם נגיד 20-30 רכבים בהנחה כנראה לא ענקית (זה לא שיורודרייב גלגלו לצרכן הנחה מפנקת במיוחד ביחס לחדשה מהיבואן) אבל מבחינת זמן הם היו חדשים.

יכול להיות שזה היה ביורודרייב.

מקבל את התיקון.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Avia כתב:

כנס לאתר הקנדי ותבין.

אז כן, דה-פקטו אפשר לומר שהרכב התייקר כי הוא עכשיו פחות מאובזר, אבל המפרט עצמו הוא כורח של היבוא של הדגם הקנדי.

מקבל את התיקון.

מניח כאן את המפרט הקנדי ולינק למי שירצה לראות מפרט מלא

IMG_5812.thumb.png.1739d0fb81da37b67054fe989ac9f104.pngIMG_5814.thumb.png.548ad8e5992cd451461510a0908edd60.png

IMG_5813.thumb.png.bd720060c003de0efe87e0bca719ec81.png

אכן נראה שהן מגיעות מקנדה

הזוי שהאוטומטי וTS ידנית עולות אותו הדבר על הדולר. 

https://m.subaru.ca/WebPage.aspx?WebSiteID=282&WebPageID=26326&Range=BRZ&ModelYear=2026&utm_feeditemid=&utm_device=m&utm_term=subaru brz&utm_source=google&utm_medium=ppc&utm_campaign=&hsa_cam=119402722&hsa_grp=47902270292&hsa_mt=e&hsa_src=g&hsa_ad=608370582619&hsa_acc=9679287174&hsa_net=adwords&hsa_kw=subaru brz&hsa_tgt=kwd-296089393813&hsa_ver=3&gad_source=1&gad_campaignid=119402722&gbraid=0AAAAADyVtNZyFhaDnXwdntjs5mNPi10oC&gclid=EAIaIQobChMI2ePv-dWHlQMVlxmtBh144g5AEAAYASAAEgLF2PD_BwE

עריכה אחרונה על ידי Stangg
פורסם
לפני 10 שעות, Avia כתב:

כנס לאתר הקנדי ותבין.

מקבל את התיקון.

הגבתי על זה בהודעה אחרי זה שיתכן שככה הרכב משווק בקנדה ואם זה המצב אז האופציה היחידה מצד סמלת זה לרדת במחיר של גרסת הבסיס שהגיעה.

הרי ברור לכולנו שהרכב לא יהפוך פה לסנסציה (הוא יכול להצליח יפה מאוד כמו בסטוק הקודם אבל כמו המיאטה וכל רכב אחר בסגמנט הספורטיבי - זה לא רכב שמתנפלים עליו עם 200 הזמנות תוך יום אלא שנמכר בטפטופים עם הזמן עד שהסטוק נגמר) וכל כמות הרכבים פה תמכר תוך יומיים ובהמשך ההנחות כנראה עוד יגיעו כי זה לא דלק שמתחייבת על סטוק של 5 רכבים מכורים מראש והם כן אשכרה מתאמצים להזיז כמויות אז למה לא להתחיל כבר עכשיו עם לפחות גרסת הבסיס ופשוט לתת עליה פחות הנחות בהמשך מתוך מחשבה שבמחיר אטרקטיבי מההתחלה היא גם ככה תמכר מאוד יפה. 

בכל אופן בין אם סמלת יכלה לרדת במחיר או לא עקב נתונים שלא ידועים לנו, כמו שנאמר דה פקטו הרכב התייקר וזאת היתה הנקודה בגדול. אבל היי - ה tS מתומחרת טוב גם ביחס לסטוק של 23 אז כל בר דעת שיש לו עניין ברכב צריך לרוץ עליה. בסך הכל אני מבסוט עבור חובבי הרכב בישראל שיש להם עוד הזדמנות - אולי באמת אחרונה הפעם, לרכב ספורט הנעה אחורית ידני במחיר שפוי יחסית.

פורסם (נערך)

ה tS לא תהיה פחות נוחה משמעותית בשימוש יומיומי? להבנתי מדובר בגרסה מוכוונת מסלול.

וגם, יש חדשות לגבי תחילת השיווק? לפני כמה ימים ה BRZ הופיעה באתר של סובארו לזמן קצר ונעלמה.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

עם הבולמים האלו יכול להיות שדווקא להפך.

ובכל מקרה ההבדל יהיה זניח, אין שינוי בקפיצים ובמוטות המייצבים.

השיווק החל אתמול, יש כבר רכבים בתצוגה.

פורסם
לפני 8 שעות, Stangg כתב:

הזוי שהאוטומטי וTS ידנית עולות אותו הדבר על הדולר. 

ובארץ הפרש של 10k...
גם פנסים עוקבי פניה אין בגרסת הבסיס... מאכזב מאוד
למי שלא קונה Ts כנראה עדיף לפנות ללוח יד 2... יש לא מעט רכבים במפרט עדיף משמעותית ובמחיר זול משמעותית.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 19 דקות, farkash7 כתב:

גם פנסים עוקבי פניה אין בגרסת הבסיס... מאכזב מאוד

למה זה חשוב?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 31 דקות, farkash7 כתב:

יש לא מעט רכבים במפרט עדיף משמעותית ובמחיר זול משמעותית

לא מעט רכבי הנעה אחורית במפרט עדיף משמעותית במחיר זול משמעותית ועלויות אחזקה בנות השוואה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, falou כתב:

למה זה חשוב?

למה זה לא?
לי זה היה מורגש לטובה.

לפני 23 דקות, RK כתב:

לא מעט רכבי הנעה אחורית במפרט עדיף משמעותית במחיר זול משמעותית ועלויות אחזקה בנות השוואה?

הכוונה ללא מעט ברז  דור 2 מהמשלוח הקודם עם נסועה נמוכה מאוד.

מעניין אם סמל״ת יעשו מהלך על הwrx, היא זולה ביותר מ3000$ מהברז בארה״ב, כלומר בארץ היא יכולה לקבל תג מחיר קרוב מאוד ל-200.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

למה זה לא?
לי זה היה מורגש לטובה.

כשכותבים שאבזור מסויים חבל מאוד שהוא לא קיים, אני מניח שהוא משמעותי.

בחיים לא שמתי לב לדבר הזה ברכב. לא יודע בכלל אם היה לי.

נראה לי מוזר להתייחס לפיצ'ר די איזוטרי כזה כמשהו משמעותי בהקשר של הרכב הזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, falou כתב:

לא יודע בכלל אם היה לי.

לפני 14 דקות, falou כתב:

נראה לי מוזר להתייחס לפיצ'ר די איזוטרי כזה כמשהו משמעותי בהקשר של הרכב הזה.

אתה רושם שלא היה לך ומשפט אחר כך רושם שזה איזוטרי.
אם לא היה לך איך אתה יודע שזה איזוטרי?
פעם לאנשים גם לא היה מזגן ברכב, חלקם כנראה חשבו שזה איזוטרי.

זה אחלה פיצ׳ר, הוא עובד נהדר, הופך את הנהיגה לבטוחה יותר והוא מורגש מאוד, ודווקא בהקשר של הרכב הזה, רכב שאמור לבקר בכבישים מפותלים לא פעם הוא מאוד רלוונטי, אז כן, חבל מאוד שהוא לא קיים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם (נערך)

אני מסכים עם @farkash7. זאת הרגשה חמוצה מאוד לקנות את הגרסה של ה 230 וזה לא משנה מה סמלת יכלה או לא לעשות שם. אני פריק של רכב חדש וההרגשה סביב זה, לעולם לא קניתי משומש אבל פה חד משמעית בלי קשר לדיון הכלכלי הייתי מעדיף לחפש משומשת קלות מאוד במצב חדש מהסטוק הקודם ולא ללכת על זה. הבדלי האבזור כן משמעותיים ומבאסים מבחינתי. 

כמובן שהכי עדיף tS אבל בהנחה שנגמרו כולם ונשארו רק בסיס או שסתם בנאדם שם גבול פסיכולוגי דימיוני על 230 אלף מקסימום (יש גם כאלה) - אז כן מעדיף להביא לימיטד סטוק קודם ולהנות על הדרך גם ממראה נורמלית בתקן אירופאי (בכלל השילוב של מראה אמריקאית + מחסור בניטור שטח מת זה מבחינתי פאול בטיחותי נוראי), מראות מתקפלות, אגזוזים יפים יותר שיוצאים החוצה וחיישני לחץ אוויר מלאים - כל ה benefits הנוספים שמקבלים עם התקינה האירופאית. 

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם
לפני 4 שעות, RedLabel כתב:

ה tS לא תהיה פחות נוחה משמעותית בשימוש יומיומי?

סביר שהיא תהיה פחות נוחה, עד כמה זה כבר שאלה שתחייב אותך לנהוג על שתי האפשרויות.

למי שלא מתכנן טיולי נהיגה אגרסיבים/הרבה זמן על המסלול לטעמי המקוריים עושים יופי של עבודה.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל פה מגיע שאפו ענק לסמל"ת.

התקנות האירופאיות כבר גרעו מאירופה כמו דגמים כמו i20N, i30N, סיוויק טייפ אר, מיאטה 2 ליטר.

כל ייבואן אחר היה עושה ראש קטן ומפסיק לשווק את הדגם.

עד היום דגמים שהגיעו בתקינה קנדית היו דגמים שכוונו להמכר בכמויות גבוהות - אאוטלנדר, ASX, סונטה היברידית, קורולה סדאן...

פתאום היבואן מתעקש להמשיך בייבוא של דגם מסויים, בזמן שיוניון מוטורס למשל מזמן ויתרו על התאומה מבית טויוטה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...