Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, Doron_Z כתב:

אוקיי ולמה זה היה שונה בעבר כשהתמחור כן היה סביר בהרבה? 

בנוגע לברז המחודשת - די השמידו את הערך של גרסת הבסיס אבל ה tS עסקה טובה בהחלט והיא היחידה ששווה קניה שם.  

תראה - זה רק שאלה של האחריות שאתה מאמין או לא מאמין בה. כי אתה מוסיף 20 אלף שח ומקבל בעיקרון רפידות וצלחות של Brembo ובולמים של זקס. ואלו דברים שאתה יכול להוסיף בעצמך בהרבה פחות (אבל אין אחריות) . מצד שני בישראל תמיד יתחמקו ממתן אחריות ובמיוחד לרכב שעלה למסלול אפילו לרגע. ואם אינך עולה למסלול אף פעם ורק מטייל עם הרכב - אז עדיף לך חישוקי 17 ובלמים שמתחממים במהירות בתחילת נסיעה. 

פורסם
לפני 7 דקות, INDY1 כתב:

אתה מוסיף 20 אלף שח ומקבל בעיקרון רפידות וצלחות של Brembo ובולמים של זקס. 

מבלי להכנס לסוגיית הכדאיות, רק להעמיד דברים על דיוקם:

- בולמים קדמיים של היטאצ'י (האחוריים לא, אבל בכיול שונה). 

- מערכת בלימה מלאה של ברמבו, קאליפרים קדמיים 4 בוכנות.

- חישוקי 18" עם צמיגי PS4.

- ריפודים משולבי עור ואלקנטרה.

- חימום מושבים קדמיים.

- בקטנה: כפתור התנעה אדום, תפרים כחולים בתא הנוסעים.

• אהבתי 1

פורסם

פספסת את הנקודה. קודם כל אלה בולמים קדמיים של היטאצ׳י אבל הנקודה היא שאתה לא משווה בין הלימיטד ל tS אלא לפרימיום. 

זאת אומרת הפער הוא ממש לא רק בלמים ו 2 בולמים קדמיים אלא: ריפודי אלקנטרה יפים ומהודרים (יחסית) לעומת ריפודי בד מבאסים. צמיגי PS4 לעומת פריימסי, גלגלים 18 אינץ׳ לעומת 17 וגם חימום מושבים + ניטור שטח מת (אקסטרה קריטי עם המראות בתקן האמריקאי) שחסרים לך בפרימיום + כמה חלקי קוסמטיקה קטנים שיש ל tS. 

זה בכלל לא קרוב - אין שום היגיון בלא להוסיף 20 ולקבל כל כך הרבה יותר. 

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, Doron_Z כתב:

ניטור שטח מת (אקסטרה קריטי עם המראות בתקן האמריקאי)

נכון, פיספסתי. גם זה.

ועוד בקטנה: אנטנה וכיסויי מראות בצבע שחור.

עריכה אחרונה על ידי Avia
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Doron_Z כתב:

פספסת את הנקודה. קודם כל אלה בולמים קדמיים של היטאצ׳י אבל הנקודה היא שאתה לא משווה בין הלימיטד ל tS אלא לפרימיום. 

זאת אומרת הפער הוא ממש לא רק בלמים ו 2 בולמים קדמיים אלא: ריפודי אלקנטרה יפים ומהודרים (יחסית) לעומת ריפודי בד מבאסים. צמיגי PS4 לעומת פריימסי, גלגלים 18 אינץ׳ לעומת 17 וגם חימום מושבים + ניטור שטח מת (אקסטרה קריטי עם המראות בתקן האמריקאי) שחסרים לך בפרימיום + כמה חלקי קוסמטיקה קטנים שיש ל tS. 

הגרסה הבסיסית מגיעה עד כדי כך עירומה? אין ריפוד אלקנטרה? חצי הנחמה בברז ביום יום עם כמות הרעש שנכנסת והפשטות שאתה מרגיש יחסית בסדר עם מה שקיבלת, מושבים מעולים והרגשה שהתאמצו קצת. תא נוסעים נחמד פלוס פלוס. מה שאתה מתאר עכשיו זה כבר מבאס מאוד... בטח אם נסתכל על תא הנוסעים של המיאטה למשל...
פירמסי? מילא ג׳נט 17, אין לי עם זה בעיה, אולי אפילו יש יותר צמיגים לבחור מהם, אבל פירמסי?

עם שער הדולר הנמוך, נגיד שלא שינו את המחיר, אבל לעשות כזה שינמוך במפרט... הייתי מחפש אחת משומשת מהמשלוח הקודם.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

זה לא מהלך שנמוך אבזור של סמל"ת, ככה מגיעה הידנית הבסיסית במפרט הקנדי.

הקודמות הגיעו במפרט אירופאי.

בתאריך 9.6.2026 בשעה 16:22, Doron_Z כתב:

בסוף זה יגמר ולא יגיע ל 0 קילומטר זה בטוח, בחיים הם לא הגיעו עם הרכב הזה לערוץ כזה.

בטוח?

זכור לי שהיו בזמנו הרבה מודעות של אוטודיל.

פורסם
לפני שעתיים, Doron_Z כתב:

לחלוטין.

תוסיף את זה שבמחירון זה יהיה דגם TS ששומר על הערך, לעומת מי שמשפר אותו לבד שלא יראה שקל על התוספות. זו לחלוטין החבילה הנכונה 

לפני 3 שעות, Loder כתב:

•    חבילת מירוצים: 5,900 ₪ ( הדרכת נהיגה ב-2 מפגשים עם סדנת IMRacing)

בלי לזלזל בחברה שעושה את ההדרכות (הם אחלה), 5,900 ש"ח ל-2 מפגשים זה כמעט פי 2 ממה שתשלם לבד על שעתיים * 2

פורסם

נראה שגם דגם הבסיס לא כולל פנסים עוקבי פנייה בנוסף לכל מה שנאמר לעיל.

לפני שעתיים, Avia כתב:

אני רק מקווה שהם לא "מחייבים" לקחת את כל החבילות כי כל הרכבים שבמלאי כבר מגיעים איתן.

הtS שעומדת בשטראוס היא ללא קיט הSTI, אז אני מקווה שלא. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

הגרסה הבסיסית מגיעה עד כדי כך עירומה? אין ריפוד אלקנטרה? חצי הנחמה בברז ביום יום עם כמות הרעש שנכנסת והפשטות שאתה מרגיש יחסית בסדר עם מה שקיבלת, מושבים מעולים והרגשה שהתאמצו קצת. תא נוסעים נחמד פלוס פלוס. מה שאתה מתאר עכשיו זה כבר מבאס מאוד... בטח אם נסתכל על תא הנוסעים של המיאטה למשל...
פירמסי? מילא ג׳נט 17, אין לי עם זה בעיה, אולי אפילו יש יותר צמיגים לבחור מהם, אבל פירמסי?

עם שער הדולר הנמוך, נגיד שלא שינו את המחיר, אבל לעשות כזה שינמוך במפרט... הייתי מחפש אחת משומשת מהמשלוח הקודם.

או פשוט לתת פוש ולקנות את ה tS שהיא הברז הכי מאובזרת שניתן לרכוש היום.

מסכים שאם אין מספיק תקציב ל tS אז תרד ליד 2 תביא לימיטד מאובזרת כמו שצריך עם גם מראות נורמליות וחיישני לחץ אוויר מלאים ועל הדרך תחסוך אחלה בוכטה עם רכב שחטף כבר את ירידת הערך המשמעותית שלו מה שאומר שבמכירה תחזיר הרבה יותר כסף בחזרה.

לפני כשעה, Avia כתב:זה לא מהלך שנמוך אבזור של סמל"ת, ככה מגיעה הידנית הבסיסית במפרט הקנדי.

זה לא מהלך שנמוך אבזור של סמל"ת, ככה מגיעה הידנית הבסיסית במפרט הקנדי.

הקודמות הגיעו במפרט אירופאי.

.

בטוח?

זכור לי שהיו בזמנו הרבה מודעות של אוטודיל.

ברור שזה מהלך שנמוך של סמל״ת. במקום להביא באותו המחיר את הלימיטד כמו סטוק 23 הם בחרו להביא את הפרימיום הבסיסית. זאת הדרך לייקר את הרכב מבלי לעלות את המחיר. 

אתה מדבר על יורודרייב? זה לא באמת 0 קילומטר במובן המסורתי של רכבים שישבו אצל היבואן מעל שנה, זאת פשוט עסקה שהיבואן עשה מולם כשמכר להם נגיד 20-30 רכבים בהנחה כנראה לא ענקית (זה לא שיורודרייב גלגלו לצרכן הנחה מפנקת במיוחד ביחס לחדשה מהיבואן) אבל מבחינת זמן הם היו חדשים.

לפני 38 דקות, GTאי כתב:

לחלוטין.

תוסיף את זה שבמחירון זה יהיה דגם TS ששומר על הערך, לעומת מי שמשפר אותו לבד שלא יראה שקל על התוספות. זו לחלוטין החבילה הנכונה 

בלי לזלזל בחברה שעושה את ההדרכות (הם אחלה), 5,900 ש"ח ל-2 מפגשים זה כמעט פי 2 ממה שתשלם לבד על שעתיים * 2

הם באמת אחלה חברה אבל התמחור הזה מגוחך, בסכ״ה 2 מפגשים של שעתיים בסך הכל גג כשאחד מהם זה לעשות כמה סיבובים על הסימולטור שלהם בליווי מדריך למטרת למידה ואז סיבוב בנס עם המדריך ומפגש שני מפגש הדרכתי במסלול. איך יודע? קיבלתי ״במתנה״ כשקניתי ב 24 את הרכב.

אחלה מדריכים ואחלה תוכן אבל שווה אולי חצי מזה במקרה הטוב ואני נחמד.

סתם לצורך העניין עכשיו סובארו עשו ללקוחות ברז יום מסלול כולל הדרכה (של חברת לאון דרייב) לאורך כל הסבבים ואוכל (ברמה גבוהה כולל סטייקים) ב 450 שקל וכן ברור לי שהם לא מרוויחים מזה כלום וזה בעיקר שיווקי אבל רק להדגיש שאפילו בסובארו עצמה תקבל זמן מסלול אפילו גבוה יותר עם מדריך פלוס אוכל במחיר מזערי ביחס למה שמבקשים פה.

פורסם

סבבה יכול להיות שזה המצב (המבאס ללא ספק) בקנדה - או בסיס או הכי גבוה אין רמת ביניים. אז שיורידו את המחיר בהתאם… ואולי לא היה ניתן באקלים הנוכחי למרות ירידת הדולר והכל. ללקוח הסופי דה פקטו המחיר עלה לא משנה איך נסובב את זה אם בשקלים או כמו במקרה הזה - באבזור מבאס. 

פורסם
לפני כשעה, Doron_Z כתב:

סתם לצורך העניין עכשיו סובארו עשו ללקוחות ברז יום מסלול כולל הדרכה (של חברת לאון דרייב) לאורך כל הסבבים ואוכל (ברמה גבוהה כולל סטייקים) ב 450 שקל

מי אוכל סטייקים במסלול?

אני רוצה להקיא אם אכלתי קרקר יבש...

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני שעה, Doron_Z כתב:

סתם לצורך העניין עכשיו סובארו עשו ללקוחות ברז יום מסלול כולל הדרכה (של חברת לאון דרייב) לאורך כל הסבבים ואוכל (ברמה גבוהה כולל סטייקים) ב 450 שקל וכן ברור לי שהם לא מרוויחים מזה כלום וזה בעיקר שיווקי אבל רק להדגיש שאפילו בסובארו עצמה תקבל זמן מסלול אפילו גבוה יותר עם מדריך פלוס אוכל במחיר מזערי ביחס למה שמבקשים פה.

האירועים שלהם באמת מאוד VFM.

מי שמחפש את הקטע הזה, את המותג, טעימה מהדרכות וכו' זה בהחלט שווה מאוד את ההגעה והמחיר.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...