Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיפלומטים בדרכ מנסים קודם למכור את הרכבים שלהם בחוגים שלהם כדי להימנע מכל הבלאגן של המס. כותב את זה מהנסיון

אין לך כמעט סיכוי להגיע לרכבים האלו אלא אם בעל הרכב לא מצליח למכור והדד ליין לעזיבה קרוב

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

כן, גם בסרטון וגם בשרשור יש צילום מסך מהמודעה

בחודש יוני הם מוציאים רכבים למכירה ככל הידוע לי. אני יכול לשאול את איש הקשר שיש לי, אם מתוכננת מכירה של משהו ביוני הקרוב

אני ישמח אם יהיה לך איזה מידע

פורסם
בתאריך 23.3.2026 בשעה 17:01, מ.צ כתב:

שלום 

אני מחפש רכב צרפתי דיזל ידני 2014 ומעלה עדיפות גבוהה לסטיישן אבל גם אם לא סטיישן שיהיה עם תא מטען גדול ונוח [פיגו 208 פחות בא בחשבון]

האם יש בכלל סיכוי למצוא כזה דבר ואיפה הכי מומלץ לחפש כאלה דברים יד 2/פייסבוק/לוחות אחרים 

תחפש  סיטרואן C4 (רגילה, לא פיקאסו), נמכרה עם דיזל 1.6Hdi וגיר ידני 6 הילוכים עד שנת 2013 או 2014, אין בכלל הרבה כאלה אבל יש פה ושם.

מנוע סופר נפוץ (ברלינגו) וזו גם הגרסה הכי מוצלחת שלו יורו 5, יותר טובה מהקודמת וגם מהחדשה יותר. 

לגבי C3 פיקאסו, למרות שלא אהבת את העיצוב... מדובר ברכב מצויין, אמין (עד כמה שרכב צרפתי דיזל  שכבר קצת מבוגר יכול להיות אמין), מאוד חסחוני ומוצלח. נראה מתאים בול למה שאתה מחפש והוא גם די נפוץ בידני יחסית לאופציות אחרות שעלו פה שהן ממש נדירות. 

בשנים 2015-2016 יש סיטרואן קקטוס דיזל, מספיק מרווחת למטרות שלך?

זה כבר מנוע יורו 6 עם אוריאה פחות אמין מהקודם ודורש יותר התעסקות אבל גם זו אופציה.

• רעיון טוב! 2

פורסם
בתאריך 23.3.2026 בשעה 17:13, מ.צ כתב:

חשבתי עליו אבל לא אהבתי את העיצוב בכלל

אתה מחפש משהו נדיר במחוזותינו: דיזל ידני צרפתי/נוח ואתה אשכרה פוסל סיטרואן על העיצוב?

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 26.3.2026 בשעה 10:35, Buki כתב:

לגבי C3 פיקאסו, למרות שלא אהבת את העיצוב... מדובר ברכב מצויין, אמין (עד כמה שרכב צרפתי דיזל  שכבר קצת מבוגר יכול להיות אמין), מאוד חסחוני ומוצלח. נראה מתאים בול למה שאתה מחפש והוא גם די נפוץ בידני יחסית לאופציות אחרות שעלו פה שהן ממש נדירות. 

בוקי, היה לי את דגם 2010 וסבל מסתימות במסנן החלקיקים למרות נסיעות בינעירוניות, וגם היה איזה משהו במזרקים שגרם להתנעה ארוכה מידיי

מוט הילוכים לא מדוייק ממש

אבל מבחינת פרקטיות זה רכב מעולה נוח בחניה גבוה בכביש ותא מטען נחמד.

חסכוני- לא הכי אבל בודאי טוב מבנזין.. אצלי 1.15 משולב רגוע

משתדל לעזור

פורסם

1 ל 15 בנהיגה רגועה ברכב הזה זה די בוודאות משהו לא תקין.

במצב תקין מגיע בקלות למעל 1 ל 20.

• מעניין 1

פורסם (נערך)

עלה אתמול ליד 2 סקודה אוקטביה 17 יד שניה  לימוד נהיגה 168000 ק"מ [בן דוד מנחף] רוצה עליה 28 מה דעתכם לרוץ על זה או שיש לי למה לחכות שיהיה צרפתי כמו שאני רוצה 

עריכה אחרונה על ידי מ.צ
פורסם

נראית לי אופציה טובה מאוד.

תבדוק היטב תיעוד תחזוקה. הדיזלים של פולקסוואגן מצויינים ועמידים אבל זה עדיין דורש תחזוקה בהתאם לדרישות היצרן.

רק אציין שכששקלתי אוקטביה ידנית ממורה לנהיגה הם דרשו מחירון בלי הפחתה של לימוד נהיגה (שהיא משמעותית). לא התקדמתי מעבר לטלפונים ובסוף קניתי סיוויק ידנית.

אלו היו מכוניות חדשות בנות כשנתיים (נראה לי).

נראה לי שהם קיבלו מחיר דומה למה שביקשו ולא בהתאם להפחתה במחירון. יש ביקוש נמוך לידני אבל ההיצע מזערי...

קח את זה בחשבון, למרות שזה פחות משנה בשנתון שאתה שוקל 

פורסם (נערך)

רכב מצוין רק קח בחשבון שאם לא החליפו קלאץ אז די בטוח שזה יפול עליך בתקופה הקרובה [לימוד נהיגה] וזה עסק די יקר, להערכתי למעלה מ5000 שקל ברכב הנל [כולל גלגל תנופה וכו]

עריכה אחרונה על ידי פשטות

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם
בתאריך 6.4.2026 בשעה 12:21, מ.צ כתב:

עלה אתמול ליד 2 סקודה אוקטביה 17 יד שניה  לימוד נהיגה 168000 ק"מ [בן דוד מנחף] רוצה עליה 28 מה דעתכם לרוץ על זה או שיש לי למה לחכות שיהיה צרפתי כמו שאני רוצה 

לצערי הרב האטו כבר נמכר נחכה להזדמנות הבאה שיהיה משהו עם נתונים טובים או של @EliC25 יהיה מידע על איזה  צרפתית למכירה 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...