Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום 

אני מחפש רכב צרפתי דיזל ידני 2014 ומעלה עדיפות גבוהה לסטיישן אבל גם אם לא סטיישן שיהיה עם תא מטען גדול ונוח [פיגו 208 פחות בא בחשבון]

האם יש בכלל סיכוי למצוא כזה דבר ואיפה הכי מומלץ לחפש כאלה דברים יד 2/פייסבוק/לוחות אחרים 

תודה לכולם

עריכה אחרונה על ידי מ.צ
  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דאציה לוגאן סטיישן

[לי יש רכב גדול דיזל ידני אם מנוע צרפתי של גאמפי וזה לא רכב צרפתי {על הפילטר סולר מוטבע פיגו סיטרואן ועוד חברה}]

אבל אם אתה לא נעול על צרפתי יש לי עוד רעיונות כדוגמת https://www.yad2.co.il/vehicles/item/uptqatar?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=13&pagination=1

ויש רנו פלואנס אבל זה לא סטיישן [אבל תא מטען גדול] 

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

גם רכב שחשבתי עליו אבל לא רציתי בגלל המינימליות שלו עקרונית אני מכוון בעיקר לפיגו סיטרואן כתבתי צרפתיות בשביל עוד אופציות שאני עדיין לא מכיר

לפני 1 דקה, PASHUT כתב:

אוקטביה ידנית

רובן מוניות או לימוד נהיגה

זה כנראה מה שאני יקח בסוף אם לא יהיה לי ברירה אני מעדיף צרפתיות בגלל הנוחות של הנסיעה

פורסם (נערך)

עוד רעיון, לא מזמן ראיתי וולוו V50 דיזל ידני [אבל יותר ישן] זה מנוע של פיגו סיטרואן חה חה חה

לפני 18 דקות, מ.צ כתב:

גם אופציה אבל הוא גם רכב נדיר איפה מוצאים אותו

יש רק 2 או 3 כאלו בארץ, אני אישית מצאתי לא בלוח, רכב שהלך הקלאץ ולא ניתן להשיג בארץ והחלפתי קלאץ וטיימינג [לבד] ואני ב"ה יעשה שרשור נפרד,

התחלתי לנסוע עליו רק אתמול ...[עד שהחלקים הגיעו מחו"ל...] בינתין נסעתי עליו פחות מ100 קלומטר אז אין לי אינדקציה אמיתית עליו

וכמובן יש קיה סיד סטיישן דיזל ידני 

עריכה אחרונה על ידי פשטות
  • אהבתי 1

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

אתה יכול לחפש רנו מגאן סטיישן למשל.

לחפש ב יד2/פייסבוק, גם פה בפורום נמכרה לא מזמן רנו כזאת.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, פשטות כתב:

עוד רעיון, לא מזמן ראיתי וולוו V50 דיזל ידני [אבל יותר ישן] זה מנוע של פיגו סיטרואן

זה 1.6 אמין מאוד  [הבן שלו אמר לי אולי שהחליף מזרקים פעם]

יש אחד עם כזה שגר בגבעון ע''י גבעת זאב, וזה הסטיישן הארוך מונית לשעבר.

לפות''ש:

אל תלך על רכב נדיר שלא תתקע בלי מוסך ובלי חלקים

האוקטביה יש לה נוחות לא רעה לדעתי  [הראפיד והטולדו פחות]

לפני 5 שעות, פשטות כתב:

[אבל תא מטען גדול

בפלואנס הוא אכן עמוק אבל הידיות מהצדדים וסף ההטענה שלו לא מוצלחות בעליל

האוקטביה מנצחת בענק ואפילו הראפיד הקטנה עדיפה בתחום הבגאז'

עריכה אחרונה על ידי PASHUT

משתדל לעזור

פורסם

בגלל הבעיה של החלפים אני מתמקד בעיקר בפיגו שזמינות חלקים אמור להיות בסדר רק השילוב נדיר 

בכל אופן השאלה שלי היא בגלל שאין לי כ"כ גישה לפייסבוק האם מספיק לשבת על  יד 2 עד שיהיה משהו או שהרכבים האלו לא עולים ליד 2  ואפשר למצוא אותם רק במקומות אחרים?

פורסם

רק לציין שקליאו עם מנוע 1.2 פחות מומלצת.

יש גירסת דיזל עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...