Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא,

אבל אני עושה את זה בצורה מקצועית - 4 ליטר מים לפחות בשעות הצום, אלקטרוליטים לפחות 3 מנות, אספרסו לא יותר מדי, מסטיקים - לא יותר מדי.

כן, המון מבוסס על המקצוענים ברדיט שעושים גם 72 שעות (לא הצלחתי לעבור 24 שעות).

יש שם גם כאלה שעושים 5 ימים. רחוק ממני ולא מתכנן.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

בצום מים ואלקטרוליטים כבר 17 שעות, רעב. נגמרו לי הקפסולות של האלקטרוליטים, יש רק אבקה (מ iHerb)

זה לא טעים. מי שיעשה פה IF, תקנו רק קפסולות מ iHerb ולא אבקה. מחכה למשלוח.

פורסם

שיחה אחת עם הרופא גרמה למיקי שמו להבין שהוא חייב שינוי. "הייתי חוגג על המקרר בלילה, מחסל קופסאות עוגיות, האוכל היה מעסיק אותי כל הזמן". עכשיו, אחרי שירד 34 ק"ג בזכות תוכנית שבנה לו הצ'אט, השף קונדיטור מספר איך התחיל לאכול ליד שולחן במקום באוטו

הכתבה כאן

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

הייתי נזהר מאוד מתוכניות שבונה הצ׳אט, שאין לך מושג על סמך מה בנה אותן. עדיף תזונאי/ת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאחר 22 שעות צום.

אכלתי.

מנסה לא לאכול יותר מדי, מגביל את הארוחה הראשונה ל-600 קלוריות ולאחר מכן ארוחה קטנה ולישון.

זה יהיה יום פחות מ 1,200 קלוריות, אבל לא כל יום ככה.

פורסם
בתאריך 10.4.2026 בשעה 21:58, sperial כתב:

הייתי נזהר מאוד מתוכניות שבונה הצ׳אט, שאין לך מושג על סמך מה בנה אותן. עדיף תזונאי/ת.

יש אנשים מנוסים דיים שיכולים לסנן את הבולשיט של הצ'ט בצורה טובה, ולא חייבים תזונאית- אבל כן, זו עצה חשובה. 

עדכון בקטנה. 

הנבלה עובדת. 

מצאתי את עצמי לא יכול לדחוף יותר משהו שאני אוהב, בגודל מנה קבוע- הגעתי לחצי וזהו זה. לא יכול עוד. 

אם אני אוכל יותר מדי, אני סובל כאבי ראש שלא רוצים לעבור. בסופי שבוע אני מעוך לגמרי... 

אני חייב לחזור בהקדם לספורט, כרגע נמנע כי לבנון (ואיראן, על אש קטנה).

• אהבתי 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 10.4.2026 בשעה 16:54, גולדן191 כתב:

בצום מים ואלקטרוליטים כבר 17 שעות, רעב. נגמרו לי הקפסולות של האלקטרוליטים, יש רק אבקה (מ iHerb)

זה לא טעים. מי שיעשה פה IF, תקנו רק קפסולות מ iHerb ולא אבקה. מחכה למשלוח.

אפשר בבקשה לינק לקפסולות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני התחלתי לשתות קצת גייטוראייד אחרי פעילות ספורטיבית, בגלל אותם אלקטרוליטים. 

אני כבר לא עושה ספורט חודשיים בערך בגלל המלחמה... בעייתי. 

פורסם

התחלתי מחדש זריקות אוזמפיק 

הלקח מפעם קודמת שירדתי 19 קילו

שאסור להפסיק את הזריקות זו תרופה לכל החיים. איך אני יודע? לא הקשבתי להמלצה ועליתי כמעט הכל חזרה תוך שנה וקצת....

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 11 שעות, yd b-4 כתב:

שאסור להפסיק את הזריקות זו תרופה לכל החיים. איך אני יודע? לא הקשבתי להמלצה ועליתי כמעט הכל חזרה תוך שנה וקצת....

תוכל להסביר איך זה קרה לך?

מישהי שירדה 60 ק"ג הפסיקה ולא עלתה, בחורה די קשוחה שהבינה שהחיים צריכים להיות מבוססים יותר על חלבון וירקות מאשר על פחמימות ג'אנק בשילוב עם שומן כמובן, ומעט חלבון. והרבה מים כמובן.

בעקרון אני הבנתי את זה לפני 4.5 שנים. אני אהיה מחויב לרכוש חלבון בכמות גבוהה כל חיי, ותמיד שיהיה לי גיבויים (גבנצ 9%, והיום גם אבקת חלבון קזאין לגיבוי אם נתקעתי בלי חלבון אחר)

כמובן שזה מצריך גם שתיית מים מרובה, ולא להגזים עם החלבון. 150 גרם חלבון מלא למי ששוקל 100 זה סבבה. 180 גרם חלבון למי ששוקל 120 גם סבבה. אם שותים מספיק מים וכו', ובדיקות דם תקופתיות כמובן..

פורסם

מנחש שהוא חזר למשקל כי השתנו מחדש הרגלי האכילה, "להחזיר עטרה ליושנה" כזה. 

פתאום יש יותר מקום בבטן, פתאום מרגישים יותר רעבים במהלך היום, פתאום בא לנשנש משהו והופלה. 

פורסם
בתאריך 10.4.2026 בשעה 20:58, sperial כתב:

יש גם תזונאים אידיוטים שמחילים את אותה נוסחה על כל הלקוחות/פציינטים שלהם ואף נעזרים ב-AI. סטטיסטית, קשה לומר אם האחד טוב יותר מהשני באופן גורף. 

מה שכן חשוב, וכמובן שאף אחד לא מזכיר כי זה לא נשמע סקסי בעיתון, זה כישורי ה-prompting של המשתמש. בתור מהגר שגר בספרד, הבינה המלאכותית עזרה לי להבין הרבה מהחקיקה המקומית ולהכות איתה ספקים בעייתיים בפרוייקט שיפוץ גדול שהייתי מעורב בו. היא גם עזרה לי לפתור אינספור קונפליקטים בתור ראש ועד הבית, להכתיב למוסכים מקומיים בדיוק איך אני רוצה שיטפלו לי באוטו, ויש עוד שלל דוגמאות. זו לא רק שאלה של תרגום, אלא של חפירה יסודית במקורות מידע שמפוזרים ברשת ואדם רגיל היה משקיע שעות וימים ארוכים בלאסוף ולסנתז אותם למשהו קוהרנטי.

כנראה שמיקי שמו (או מי מטעמו) ידע לשאול את השאלות הנכונות ולספק את הנתונים הנכונים כדי לקבל תכנית מסודרת שהתאימה לו. אני לא מכיר הרבה אנשים 'מהרחוב' שידעו להתנהל כך עם AI או שתהיה להם המשמעת העצמית לעבור את התהליך שהוא מפרט בכתבה. אבל אני גם לא חושב שתזונאי בהכרח היה עושה עבודה טובה יותר עם הקהל הרחב, בדיוק כפי ששימוש בסוכן נסיעות או יועץ מס (כפי שראינו לאחרונה בשרשור אחר) אינו מנבא כיום הצלחה בהסתברות גבוהה יותר מהאלטרנטיבות ברשת.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...